"Chladnutie vztahu???"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

"Chladnutie vztahu???"

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

Zaujimal by ma vas nazor na tuto temu.. Ako vnimate vas vztah po dlhej dobe (teda ak s tym mate skusenosti) ci sa nieco zmeni ci akoby opadlo to poblaznenie a podobne.. Dakujem :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

mno...urcite ta prva euforia zo vztahu vzdy opadne...tym som si isty...
kedy? heh po prvom...druhom...tretom roku...
zalezi na tom ci spolu byvate, ako casto ste spolu...
skratka zacne to vtedy, ked zacnes pomaly spoznavat jej zapory, za chvilku ti bude jedno ze ma peknu tvaricku...ked ti bude na nej vadit vela inych veci...
ta "euforia" moze sice opadnut, ale stale vam to moze spolu klapat, neznamena to koniec vztahu, to nie...
mozes stale citit ze ona je ta prava, pretoze ti je s nou fajn, nemate konflikty, skratka je fam spolu dobre...
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a ako to ma alebo to bude vnimat vo vztahu dievca ked to citi (ako chladnutie zo strany jeho) a partner jej to dokonca podvrdi? aj ked vsetko klape dalej je to super a su radi ze dokazu spolu riesit problem.. :)
midnight_man
Guru
Guru

aôô

Príspevok od používateľa midnight_man »

ano isto,,to chladnutie tam je,,predsa ta "euforia" vymyzne,,,casom to zacne byt vsedne a potom zacinaju problemi typu,,ze sa zacne podvadzat,,hadky...a take srandy,,, vtedy reba byt spolu a uvedomit si ako to moze skoncit,,,chodit spolu von,,byt jeden s druhym..ak je ten vztah dlhsi,,tak sa neoplati ho rozbijat,,,,ale zachranit,,,samozrejme ak sa nestalo daco vazne,,a ak jednemu s partnerov uz ten vztah tak neovsednel ze mu to pripada ako samozrejmost,,a zacina si vsimat ine baby a tak :-) vtedy to treba nechat tak.podla mna..a ked sa s nim rozidete tak za isty cas vam bude pisat ako sav miluje a take veci,,a date sa znova dokopy..a po istom case znova to iste,,,nekonecna dilema...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

SaNDRiTTa_2H napísal:a ako to ma alebo to bude vnimat vo vztahu dievca ked to citi (ako chladnutie zo strany jeho) a partner jej to dokonca podvrdi? aj ked vsetko klape dalej je to super a su radi ze dokazu spolu riesit problem.. :)
mno...nechcem ta strasit, ale my sme sa rozisli po 4.5 roku...
neznamena to ze aj u vas to bude tak...
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nestrasis a zalezi len a len od paru kolko im to bude klapat.. to je taka zahada ktoru nebudes vediet rozlusknut :) a to je na tom pekne..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

My sme spolu 2 a pol roka... a euforia neopadla, prave naopak, cim dlhsie sme spolu a cim lepsie sa pozname, tym viac sa milujeme :)

to ako sa bude vztah vyvijat zavisi od vas, nie od toho,ci verite na "zakonitosti" ktore platia v kazdom vztahu.

Ano vztah ma urcite fazy... nepopieram... ale tu ide asi o hlbku vztahu, ked po 3 mesiacoch opadne pobluznenie, tak to bolo naozaj asi len pobluznenie :wink:
(ako priklad)

ja sa neriadim casom, ale citmi :)

//ano spoznali sme aj svoje chyby, a riesili sme spolu aj problemy, ci uz v nasom vztahu alebo moje ci jej problemy... ale ide o to milovat sa taki aki sme, milovat sa aj ked sme nedokonali, s chybami(samozrejme vsetko ma svoje hranice, ale to uz je potom o inom ako vravim)... a ide o to prekonat spolu vsetko...

ak obidvaja chcu tak pre to urobia vsetko...

no ale nejak som sa rozkecal :)

//ochladnutie vztahu maju len ti, ktorych vztahy nie su v poriadku :roll:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

ETieNne napísal:ochladnutie vztahu maju len ti, ktorych vztahy nie su v poriadku :roll:
dva a pol roka je v pohode...
dufam ze to budes hovorit aj o dalsie dva roky,drzim ti palce...
presne pred dvoma tyzdnami by som pisal to co ty, teraz nie...
vela stastia...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Mozes o tom porozpravat viac ak chces, zaujima ma to..

ako som pisal inde, ja som na nu cakal... o chvilu budem mat 22...

moj prvy a jediny vztah... fyzicky aj psychicky... :)
(to nema vyznievat ako chvalenie, ale aspon ako ciastocne podlozenie toho, ze to naozaj nie len pobluznenie... )
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Mozes o tom porozpravat viac ak chces, zaujima ma to..

ako som pisal inde, ja som na nu cakal... o chvilu budem mat 22...

moj prvy a jediny vztah... fyzicky aj psychicky... :)
(to nema vyznievat ako chvalenie, ale aspon ako ciastocne podlozenie toho, ze to naozaj nie len pobluznenie... )
to je fakt pekne.. no.. ja som mala to pobluznenie vysvetlene (odneho) ako evoluciu z deckeho poblaznenia na naozajstnu vaznu lasku.. :) nie sme spolu dlho zatial ale myslim ze lepsie to ani nemoze byt.. len skoda ze ten cas tak pomaly plynie :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

ETieNne napísal:Mozes o tom porozpravat viac ak chces, zaujima ma to...
Mno takze...boli sme spolu 4 roky a vsetko hralo, vsetko bolo bez chyb, mali sme spolocne zaujmy, nevadili sme sa, nemali sme problemy...
Prislo obdobie, kedy sme museli byt bez seba...
Neislo o to, ze niekto by si nasiel ineho partnera, neslo o podvod, jednoducho prisli sme na to, ze to bol "len" zvyk byt spolu...
mozno cas ukaze ze to nebola pravda, lenze to neviem ci potom nebude uz neskoro...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Hmm... :?

no my sme sa poznali len tyzden, v inom meste ako byvame obidvaja, potom sme kazdy isli vlastnou cestou, a ked sme zase mohli, tak sme sa znovu stretli to bolo o 3 tyzdne ako sme sa rozlucili a dali sme sa dokopy..

no a potom sme sa 2 roky stretavali raz za 4 tyzdne na 2-4 dni, a 2 leta sme boli spolu, tak, ze cele leto.

No a po 2 rokoch, ked uz skoncila skolu, sa prestahovala do mojho mesta... lebo ja este studujem. Takze takto to je :)

takze my sme mali od zaciatku moznost vyskusat si, ake to je byt od seba, a "otestovat" nas vztah a lasku. cize to bolo inak ako u vas...

inac ak som to spravne pochopil, nebolo to tak, ze ste si zvykly, lebo ste museli,ale ide o to, ze ste si zvykli az prilis lahko???

proste ste si tak nechybali ci ako to bolo?
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

moj vztah trval vyse dvoch rokov a stroskotal... myslim si ze tuna nechladla ani laska ale clovek sa zmenil teda moj chalan a zacal proste na mna kaslat ... zacal fajcit co ma brutalne nahnevalo.. lebo neznasam cigarety... stroskotalo to.. a je mi to luto..ale v kazdom vztahu je to ine... nemozme porovnavat ziadny vztah..niekto miluje stale a je sklamany niekto nemiluje a byva stale milovany..a niekde miluju obaja.. a nikde su aj stale stastny :( :( :( :( :( :( :( :( :(
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

No vzťahy sú rôzne, to sa nedá na rovinu povedať, aj ja si s partnerkou veľa krát "lezieme na nervy", ale to je iba chvíľka, to stačí že si jeden večer vyjde s kamarátkami ja sa zožeriem s kamarátmi a hneď na druhy deň si nenormálne chýbame, ide o to do akej mieri necháme ten vzťah "vychladnúť". A mimochodom - zbožňujem tzv.: "sex na usmířenou". :wink: :smt057
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Neviem, ako vy, ale ja som takeho nazoru, ze ako rychle sa daju dvaja ludia dokopy, tak potom takou istou rychlostou opadne aj ta euforia :(.
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

No ono takto,
heh, ja som s mojou priatelkou okolo 6-7 mesiacov, nevem presne kolko ale tak niak!a v tych dajme tomu 7mesiacov sa dost vela stalo, na zaciatku to bolo hrozne, potom som uz nevydrzal to napetie a potreboval som troska zmenit uzemie tak som ju podviedol ale ona sama si zato moze, lebo nemala na nas vztah srat, ale berem aj do uvah aj to ze ja som bol jej prvy, no druhy vztah!a to bolo tak ze ona v jeden den odisla, niekam sa sesternicou prec, a ja som ostal s kamosmi a bolo take vystupenie a ja som sa tam zahladel do jednej baby a potom som sa knej prihovoril, rozpravali sme sa veelmi dlho asi 7hodin v kuse a naraz to prislo, prisiel okamih kedy to medzi nami zblklo a zacali sme sa bozkavat, bolo to krasne, ale ako to prislo tak aj odislo, mali sme pech, lebo tej mojej baby jedna sesternica(ano dalsia :) ) bola tiez tam a videla nas ako sa drzim stou babou za ruku, a hned jej volala ze co sa deje, a ona potom mne, ved viete ten ritual! no a tu s ktorou som ju podviedol som nechal!pytate sa preco?ked uz aj ta moja vedela o tom?ked to snou bolo lepsie?preco?no lebo som tu moju velmi lubil, viem ked niekoho lubime tak nerobime to co ja, ale bolo to tazke obdobie, no oki pokracujem, toto bolo asi okolo 3-4 mesiaca co sa stalo! potom bol mesiac pokoj, a potom som ju podviedol s jej naj. kamoskou, ALE teraz naozaj ona zato mohla, a aj sama si to priznala, ze som mal pravdu, lebo ona, proste na vsetko srala na to aby sa nas vztah rozsiroval a ja som prave to, aby sa rozsiroval, a jej naj.kamoska, snou som bol stale, lebo ta moja nemohla ist dost casto von, a potom to zasa splanlo medzi nou a mnou!a toto trvalo asi 3tyzdne, potom som ju zasa nechal lebo som knej necitil to co k tej mojej(si uricte hovorite ze co som to za kkta, ale mal som pravdu aj moja priatelka to priznala)a tak som ju nechal a znova sme sa daly dokopi stou mojou, lebo aj keby som ju podla mna 100krat podviedol aj tak by som sak nej vratil, bo ju milujem, no a teraz predbehnem rozne hadky, a pod co bolo a pridem k mesiacu november,december, a januar!tieto mesiace su tie najuzasnejsie co mohlo byt!moja priatelka, je ina, zmenila sa, miluje ma, dokazuje mi to, a proste vsetko co ma byt v riadnom,milujucom sa vztahu, a teraz preco som sa rozpisal?!
lebo plynie ponaucenie!ak niekoho milujes, srdcom, tak je to to najlepsie a aj ked podvedies, vratis sa ktej, ktore to svoje srdce patri!a napriek prekzkam sme stale spolu, a ako videte ani po tych vsetkich veciach nic neochladlo, ba naopak viem ani rok to nebol, ale uz sme coto prezily!ale samozrejme moze sa stat ze naraz, to padne vsetko!ale zatial to podla mna nehrozi, lebo nas vztah zacal da sa povedat len teraz!a je to krasne!moja priatelka sa kumne stale vratila potom vsetko ako som ju podviedol, lebo vedela ze moze za to aj sama, a samozrejme aj ja!a preto vam chcem vsetkim povedat!ak milujete, miluje vas aj vasa polovicka, a ak si mate stale co povedat, ked nieste spolu a chybate si, tak to nemoze len tak rychlo odist!prikladom som ja sam!porozmyslajte!a napiste alebo zavolajte vasej babe, ze co pre vas znamena!hned to bude lepsie!a svoje citi, nezakyrvajte, ved co je na tom ak aj ta druha polovicka to zvas citi?NIC, je to krasne a nadherne, viem uz o com hovorim mal som vela bab ale aj po tom vsetkom toto je moj najlepsi!
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tu zas ide o to ako sa ktomu kto postavi,,,vies pre niekoho je podvadzanie take ze to dokaze odpustit,,a vtedy ak vravis ze ta bab kaslala na ten vztah tak jej to asi az tak brutalne nevadilo,,ale vies akonahle jeden miluje,,,a fakt miluje,,a ten druhy podvedie,,,tak to je uz ine,,...a vies podla mna ak niekdo miluje tak nemoze podviest,,ak ja babu fakt mam rad,,lubim ju,,,tak si nemozem zacat s inou!!!,,Asi tolko,,k tomu..mozno sa vam to bude zdat dake cudne,,ale fakt ak milujeme,,nemali by sme podvadzat!!!! ak podvadzame znamena to ze to asi nebude daco OK :(
johny141
Star
Star

Re: all

Príspevok od používateľa johny141 »

midnight_man napísal:tu zas ide o to ako sa ktomu kto postavi,,,vies pre niekoho je podvadzanie take ze to dokaze odpustit,,a vtedy ak vravis ze ta bab kaslala na ten vztah tak jej to asi az tak brutalne nevadilo,,ale vies akonahle jeden miluje,,,a fakt miluje,,a ten druhy podvedie,,,tak to je uz ine,,...a vies podla mna ak niekdo miluje tak nemoze podviest,,ak ja babu fakt mam rad,,lubim ju,,,tak si nemozem zacat s inou!!!,,Asi tolko,,k tomu..mozno sa vam to bude zdat dake cudne,,ale fakt ak milujeme,,nemali by sme podvadzat!!!! ak podvadzame znamena to ze to asi nebude daco OK :(
Ako vravim, islo o to, ze to BOLO, a ona sa ZMENILA, a ona mi potom vysvetlila ze preto bola taka aka bola lebo ma taku povahu, proste nedokaze sa prejavit, ale postupom toho casu sa zmenila a vsetko je ok a nikto znas sa nepodvadza!
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Vasen vyhasne, laska by mala ostat...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Tak tak, johny imho sa len vyhováraš na to prečo si ju podviedol ale na to sa jednoducho nedá nájsť výhovorka, ak si ju miloval tak si to mal riešiť s ňou a mať trpezlivosť, nie s inými...
Ale držím vám palce, nech vám to vydrží čo najdlhšie, nech sa máte radi, howhg
Napísať odpoveď