Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
valkir
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa valkir »

No rozhodne nie kino, ak beriem holku na prvé rande tak evidentne ide o také prvé oťukávanie a spoznávanie a nejdem sa s ňou ocucávať niekam do tmy.
Čo sa týka podniku tak určite nejaký kľudný podnik, kde nie je nahlas hudba a nikoho nepoznám.
Ale čo ja viem taká pol hodinová prechádzka mestom a potom jednoduchý návrh:
"Veľmi dobre sa mi s tebou rozpráva, poďme si niekam sadnúť, kde bude kľud, vyber si nejaký podnik."
Čo je ale hlavné - nikdy by som na prvé rande nevyberal podnik, kde minieš týždenné úspory, lebo viem, že na ďalšie rande by na 90% išla iba kôli tomu a to nie. Najväčšia hlúposť je ukázať dievčaťu na prvom rande - aha koľko ja mám peňazí a toto aj toto.
Asi tolko.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

valkir napísal:Ale čo ja viem taká pol hodinová prechádzka mestom a potom jednoduchý návrh:
"Veľmi dobre sa mi s tebou rozpráva, poďme si niekam sadnúť, kde bude kľud, vyber si nejaký podnik."
Asi tolko.
keď ide baba s tebou na rande, tak myslím, že očakáva, že už máš nejaký ten program kam ju zoberieš
valkir
Light Expert
Light Expert

Te-wei napísal:keď ide baba s tebou na rande, tak myslím, že očakáva, že už máš nejaký ten program kam ju zoberieš
Blbosť, to môže pôsobiť egoisticky!!!, program by ste si mali utvoriť spoločne, bez akéhokoľvek jednostranného plánovania.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

valkir napísal:Blbosť, to môže pôsobiť egoisticky!!!, program by ste si mali utvoriť spoločne, bez akéhokoľvek jednostranného plánovania.
Čoje egoistické na tom ak JA pozvem babu na rande a JA pripravím program?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Valkir, nie je to egoistické.
Ak chcem pozvať dievča do mesta, tak neprídem a neopýtam sa jej... Hm,moja...Kam ideme? Trošku hlúpe, nie?
Nezneje lepšie ak poviem:,, Janka, tak som myslel či by si so mnou nešla do napr. vinárne na skvelé vínku. Jednu poznám, myslím že sa ti tam bude páčiť."
Neverím že bude proti. Program musíš vymyslieť, ale musíš jej dať "akoby možnosť výberu". Bude mať lepší pocit.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

asi tak, akože nie je odveci sa spýtať že kam by chcela ísť ale lepšie je povedať ideme tam a tam- nejaký neutrálny podnik... žiadny nóbl kde sú mafiáni politici a milionári ani nejaká lacná knajpa.. naj je kaviarnička, tým sa nič nepokazí....
Najhoršie čo môže byť je: Kam ideme? Neviem. Ani ja. Tak niečo vymysli.! Mne je to jedno! AJ mne, vyber ty. Nie, tak vyber ty.... -čistý koniec
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nase prve rande? boli sme von na bikoch.. a potom taky piknik za mestom na luke :D
valkir
Light Expert
Light Expert

No neviem, keby som sa riadil napríklad tým, že ju pozvem tam kde sa páči mne tak prídem za ňou a : " no moja ukážem ti jednu skvelú krčmu je to síce pajzel, ale majú tam za 12sk pulku rumu a je tam aj stolny futbal." :lol: :lol: :lol:
Ale nie, samozrejme srandujem, ale neviem osobne by som plánoval program až na druhom rande, kedy som už aspoň trochu vedel čo sa jej páči a kam by chcela ísť, lebo čo keby som na 1.rande naplánoval večer, ktorý by jej absolútne nesedel? S tým ďalším by som sa mohol rozlúčiť a takto je to istejšie. no neviem toť môj názor :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Program musíš vymyslieť, ale musíš jej dať "akoby možnosť výberu". Bude mať lepší pocit.
Presne tak!! Ženám sa páčia muži ktorý vedia čo chcu, o ktorých sa môžu oprieť, cítiť v nich istotu a oporu za každých podmienok,mužov rozhodných a sebaistých... ochotných sa pre ne pobiť s ostatným svetom.
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

No tak uz som bol aj na cintorine na prvom rande a nebolo to uplne od veci :D
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Hmm, padlo tu viac krat kino. Ja osobne by som na 1. rande(ani 2.) do kina nesiel. Preco? Lebo podla mna v kine cloveka nespoznam, nemozem tam s nim kecat, nic. Tak na co je to dobre?
martin850
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martin850 »

no podla mna 1. krat najlepsie ist niekam von len tak a na kofolu, samozrejme nie do bezdomoveckeho senku. potom sa uvidi co sa jej paci a kam chodit.

Ja sa musim dost prisposobovat a nechcem bravat nikoho na miesta kde sa najviac paci mne, asi by bolo nevhodne pozvat najprv do autoservisu k znamemu ze co ma nove rozobrate alebo do elektrobazaru a kupit jej tam MB za vyhodnu ponuku 200 Sk/kus :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Na prve rande som zobral babu do UFA ... tam nikdy nebola tak mi to nedalo ... sice ucet za 2 osoby vecera + vino okolo 800Sk ... ale v poho ... Za ten vyhlad ... tichu hudbu ... Tu atmosferu si ta restika tie prachy zasluzi
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Shark NX napísal:Na prve rande som zobral babu do UFA ... tam nikdy nebola tak mi to nedalo ... sice ucet za 2 osoby vecera + vino okolo 800Sk ... ale v poho ... Za ten vyhlad ... tichu hudbu ... Tu atmosferu si ta restika tie prachy zasluzi
a hlavne to stoji za ten vysledok nie :wink:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Záleží to od "typu" baby
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ja by som pozval priatelku bud na pizzu alebo na discoteku
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

alcatraz16 napísal:ja by som pozval priatelku bud na pizzu alebo na discoteku
na diskoteku hadam nie. Na prvom rande sa zoznamujes a nie, aby si ani nepocul co rozpravas.

//edit: tak skus rozpisat ako si to myslel.
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ale ja som to inak myslel ze na discoteku
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njo ak mas dohodnute stretnutie napr. na rohu toho a toho tak cestou sa uz dohodnete medzi sebou a tym padom zistis co ma rada .. ;o)
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

noo urcite by som sa jej spytal ci nema nejaky napad kde by sme mohli zajst..., ci nie je hladna...(ak ano tak je to pizzerka), alebo niekde do baru...
prechadzka mestom tiez nezaskodi, alebo niekde v parku...
noo myslim si ze prechadzka je naj ked je teple, ked nemrazi..., alebo ked je sneh, ked pocujete ako kracate po zasnezenej cesticke v parku... celkom romanticke... sem tam padne aj gula :wink: :lol:
Napísať odpoveď