Úplne nový stojí cca 6500sk.. takže určite cena je dobrá.. otázne je, do akej miery veríš predávajúcemu, ako sa k tomu disku správal.. tj. či nebude náchylný k chybám.. až k úplnému pokazeniu. Osobne by som takýto disk na inzerát nikdy nekúpil.
brm napísal:Úplne nový stojí cca 6500sk.. takže určite cena je dobrá.. otázne je, do akej miery veríš predávajúcemu, ako sa k tomu disku správal.. tj. či nebude náchylný k chybám.. až k úplnému pokazeniu. Osobne by som takýto disk na inzerát nikdy nekúpil.
Musím súhlasiť. Ak ho kúpiť chceš, tak ho vyskúšaj cez program čo vie na testovanie použiť S.M.A.R.T. (to ti odhalí potencionálne chyby)
Ten disk si ako vezmes? Posta? Osobne? Lebo ako posta, tak si neviem predstavit co sa s nim stane...: Das ho na poste poslat, oznacis ho ako krehky material tym poharikom (cervena nalepka), ale co z toho, ked tam budu aj tak otrasy, ci uz pri prevoze, manipulacii s balikmi... Neviem si predstavit co by s tym na poste spravili. Ja by som sa disk takymto sposobom bal kupit.
hojko napísal:Ten disk si ako vezmes? Posta? Osobne? Lebo ako posta, tak si neviem predstavit co sa s nim stane...: Das ho na poste poslat, oznacis ho ako krehky material tym poharikom (cervena nalepka), ale co z toho, ked tam budu aj tak otrasy, ci uz pri prevoze, manipulacii s balikmi... Neviem si predstavit co by s tym na poste spravili. Ja by som sa disk takymto sposobom bal kupit.
no, napr ja som kupoval disk na inzerat jeden (osobne) a ako funguje krasne az doteraz...
nemyslim ze chce kazdy kazdeho o*ebat... mozno staci trosku stastia