Mate s tymto niekto skusenost? P-D/Intel D945GNTL/DDR2-667
Mate s tymto niekto skusenost? P-D/Intel D945GNTL/DDR2-667
Chcem sa opytat, planujem taketo nieco kupit a potrebujem poradit ci sa to oplati. Da sa aj lepsie ale financii na core 2 duo nemam, a tak povediac ho ani nevyuzijem.
Procesor: Pentium D 820 2.8 GHz, 2MB L2, 800 FSB, LGA 775
MB: Intel D 945 GNTL, Sorento, LGA 775, DDR2, Vid., Aud., SATA, ATX, bulk, UDMA 2, SATA 4, PCI-E16 1x, PCI-E 2x, IGK 950
RAM: Goodram DDR2 667MHz 1GB
Cenam tak priblizne: 10 500 Sk, viete mi povedat ci sa to za to oplati? Popripade nieco ine do tej ceny, ale AMD NIE!!!!!!, len Intel. Vdaka
Procesor: Pentium D 820 2.8 GHz, 2MB L2, 800 FSB, LGA 775
MB: Intel D 945 GNTL, Sorento, LGA 775, DDR2, Vid., Aud., SATA, ATX, bulk, UDMA 2, SATA 4, PCI-E16 1x, PCI-E 2x, IGK 950
RAM: Goodram DDR2 667MHz 1GB
Cenam tak priblizne: 10 500 Sk, viete mi povedat ci sa to za to oplati? Popripade nieco ine do tej ceny, ale AMD NIE!!!!!!, len Intel. Vdaka
je to v pohode ale ked mozes zmen tam dosku za tuto http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7323 ma uz integrovanu grafiku s podporov DX10 a je aj vykonejsia a do buducnosti uz podporuje C2D a hlavne to je I965
ale ved aj ta oja ma integrovanu grafu, a ta podporuje DX9C co viem, a DX 10 ma byt vo Viste?...nieje tam tiez len 9.0C?..akoze hravat sa ja na tom nepotrebujem, je to skor na pracu,a na kopec veci, ktore na tom potrebujem robit.Jeremi napísal:je to v pohode ale ked mozes zmen tam dosku za tuto http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7323 ma uz integrovanu grafiku s podporov DX10 a je aj vykonejsia a do buducnosti uz podporuje C2D a hlavne to je I965
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Kazdy druhy clovek ma dnes pristup do Agemu. Napr. das adresu, posles love a moze to ist aj na moje konto... (obrazne povedane). Pripadne mrkni ceny tych komponentov v Karmane, Karman odobera z Agemu, bude tam nejaka prirazka + par sto korun navrchbukelo napísal:No ty si mi teda umelec, v ageme, a zivnostak alebo na ten styl kde zoberem?
tak dealerov mam aj v BB, kadejakych ale ja potrebujem nejake VO ceny.misokgb napísal:Kazdy druhy clovek ma dnes pristup do Agemu. Napr. das adresu, posles love a moze to ist aj na moje konto... (obrazne povedane). Pripadne mrkni ceny tych komponentov v Karmane, Karman odobera z Agemu, bude tam nejaka prirazka + par sto korun navrch