ja osobne reklamy neznasam lezu mi na nervy clovek si chce pozret nejaky dobry film a medzi ty tam chodia tisice reklam, ktore sa neustale opakuju a cloveka ide je*** ale niektore reklami boli dobre ako napr.. na studensku pacat to je maso
Reklamy v nasich koncinach stoja za houby na vlozky, na blbu Hellmans a tmobile a tcom uz viac nemozem. Keby chodili reklamy viac vtipne alebo aspon inteligentne alebo na luxusne auta tak nic nepoviem ale toto na co musim pozerat je onicom.
Aj mna dost hneva ked pozeram nejaky film na markize a kazdu pol hodinu ide reklama. Pacia sa mi reklamy ktore dokazu vycarovat usmev. Vid reklama na coca-colu - usmev zblizuje. A tiez sa mi pacia reklama ktore vyrobilo nikefootball.com . A nenavidim teleshopping.
Väčšina reklám stojí za jedno veľké ho.no, ale niektoré sú fakt kvalitné, ktoré si zaslúžia byť v telke - napr. taká reklama na Fantu a ten haluzan s jeho bračkou alebo niektoré na coca-colu... Ak je reklama dobrá, tak nemám nič proti, ale ak idú testovať prášok ku niekomu, tak ma ide poraziť (tento typ reklám fakt nemusím...)
naj reklama bola na coca colu ked dosiel maly chlapec k automatu a kupil si plechovku pepsi. potom este jednu. dal ich k sebe a postavil sa na ne aby dosiahol na tlacidlo pre cocacolu.
osobne nemam rad reklamy na hygienicke potreby pre zeny, ked si tak pekne jem a potom sa ozve z telky. prosim ta nemas intimku?. ale vies ja mam dnes tanga... ved poznate
alebo reklamy na tie spiraly, ruze a pod kozmeticke veci s peknymi dievcatami v pozadi.
dalej teleshoping. toto je taka pi.ovina ze sa niekedy az zastavi rozum na urcitej hranici ze ako je niekto chopny si kupit vyrobok z tejto reklamy.
nominacia na najstupidnejsiu reklamu v poslednej dobe: Orbit(ukradla som kocku), Aspirin C(ahoj, mam si dat aspirin C?) a ta reklama, v ktorej vypluva clovek krv do umyvadla
Key5ers0ze napísal:nominacia na najstupidnejsiu reklamu v poslednej dobe: Orbit(ukradla som kocku), Aspirin C(ahoj, mam si dat aspirin C?) a ta reklama, v ktorej vypluva clovek krv do umyvadla
najstupidnejsia je: ako sa povie ked niekto zakasle? robitusin!