titulky od DVD filmu

Informácie o software, ankety...
petanorech
Light Star
Light Star

titulky od DVD filmu

Príspevok od používateľa petanorech »

ked mam DVDcko, kde niesu SK ani CZ titulky, existuje nejaka moznost ako ich tam dat, ak sa teda daju vobec zohnat :)

thx
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Je to veľmi komplikované. Samotná konverzia sub, srt... titulkov do vob nie je až taká ťažká, ale ich integrácia na dvd je (okrem iného by si musel napr. upraviť dvd menu).
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

podla mna najlepsia moznost je ripnut to DVD stiahnut titule... a urobit z toho znova DVD aj s titulkami... cez ConvertXtoDVD :)
petanorech
Light Star
Light Star

chrono napísal:Je to veľmi komplikované. Samotná konverzia sub, srt... titulkov do vob nie je až taká ťažká, ale ich integrácia na dvd je (okrem iného by si musel napr. upraviť dvd menu).

sak dvd menu by som tam ani nedaval, na prehravaci sa to da navolit, a malo by to najst, ci nie? :)

to: Šu-Do

a nestracalo by to na kvalite?
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

Ked to DVD ripnes v plnej kvalite tak ja osobne nevidim rozdiel v kvalite. A cez ten program si tam mozes dat titulky ake chces a mozes si ich aj upravit...
petanorech
Light Star
Light Star

schwaro napísal:Ked to DVD ripnes v plnej kvalite tak ja osobne nevidim rozdiel v kvalite. A cez ten program si tam mozes dat titulky ake chces a mozes si ich aj upravit...

robota tak na kolko hodin?

tak dajme tomu, ze by som grabol v nejakom programe, stiahol titulky z titulky.com, a potom co, ConvertXtoDVD a ten by mi tam hodil aj tie titulky. a tie by tam bolo videt furt alebo by sa zapinali?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

petanorech napísal:robota tak na kolko hodin?
Ripovanie zalezi aj od tvjoho PC (HW), typujem hm takych 4-5 hodin mozno viac a vkladanie titulkov sa spytaj Šu-Do-a :wink:
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Takze mam 4200+ X2 a rip mi trva tak do 2 hodiniek a nazad do DVDformatu asi 45min + vypalenie na DVD cize cca 10 min :)
petanorech
Light Star
Light Star

sirmisoturbo napísal:Ripovanie zalezi aj od tvjoho PC (HW), typujem hm takych 4-5 hodin mozno viac a vkladanie titulkov sa spytaj Šu-Do-a :wink:

Šu-Do co ty nato? :)
petanorech
Light Star
Light Star

schwaro napísal:Takze mam 4200+ X2 a rip mi trva tak do 2 hodiniek a nazad do DVDformatu asi 45min + vypalenie na DVD cize cca 10 min :)
jaky ripovaci program by si mi doporucil (viem google.sk, ale nieco odskusane), lebo jako tieto veci mi moc nevravia, radsej iba grabujem dvd9 na dvd5, coz je trivialna zalezitost :)
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

petanorech napísal:Na vkladanie tituliek sa spytaj .... :)
To trva so spominanym programom len par sekund, pretoze sa to robi pri konvertovanie DivX filmu naspat na DVD format :wink:
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

petanorech napísal:jaky ripovaci program by si mi doporucil (viem google.sk, ale nieco odskusane), lebo jako tieto veci mi moc nevravia, radsej iba grabujem dvd9 na dvd5, coz je trivialna zalezitost :)
Staci pouzit hladaj: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=56 ... ie&start=0 8)

//edit:

Osobne by som ti na rip odporucal program Gordian Knot Rip Pack alebo Auto Gordian Knot, je to takmer identicke... :idea:
petanorech
Light Star
Light Star

schwaro napísal:Staci pouzit hladaj: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=56 ... ie&start=0 8)

//edit:

Osobne by som ti na rip odporucal program Gordian Knot Rip Pack alebo Auto Gordian Knot, je to takmer identicke... :idea:

no som kukal ten topic, DVDrip to je jako zmensit dvd na 1 prip 2 cd, nie? a tam riesia niektori dvd9 > dvd5 (mozno, ze som zle pochopil :) ), ale skusim asik ten tvoj :P,

thx vsetkym
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

petanorech napísal:Šu-Do co ty nato? :)
takze.. je to jeden DVD film... RIPNUTIE by mohlo trvat zrejme tolko kolko trva film... +- 15min...
na ripnutie si stiahni nejaky DVD rip prog napr. (AoA DVD Ripper) alebo (#1 DVD Ripper) ja pouzivam ten prvy...samozrejme ze tychto progov je mnoho.. nastav si najväcsiu kvalitu videa..daj to do DivX alebo Xvid.... a potom ide zase nahadzovanie na DVD... urcite pouzi ConvertXtoDVD... osvedceny prog... mozes tam importovat samozrejme aj titule... toto by malo trvat presne tolko kolko film trva.. ak trva 90 min tak to bude robit 90 min... urcite nie viac... skor menej... zalezi ake mas CPU... a co ece robis popri tom na PC... ako vytazujes CPU

vlozenie tituliek
ConvertXtoDVD
kliknes pravym tlacitkom tam kde je to zakruzkovane na ZELENO
potom das ze pridat titulky... je to cervenym
Obrázok
ale ak pridavas film a titulky su v tej istej zlozke ako film tak sa pridaju automaticky.. ale kukni sa radsej ci tam naozaj su... malo by tam potom byt 1 Subtitle datovy tok... pokial tam su JEDNY titulky
petanorech napísal:no som kukal ten topic, DVDrip to je jako zmensit dvd na 1 prip 2 cd, nie? a tam riesia niektori dvd9 > dvd5 (mozno, ze som zle pochopil :) ), ale skusim asik ten tvoj :P,

thx vsetkym
to sa bavia o originalnych DVD filmoch ktore maju viac ako 4.5GB... DVD9.... normalne DVD-cka su DVD5
petanorech
Light Star
Light Star

thx skusim

p.s. to s tymi dvdckami vim, len sa mi to zdalo mimo toho topicu, ale to je jedno :)
petanorech
Light Star
Light Star

to Šu-Do

este som sa scel spytat, ze aky font budu mat tie titulky, prip. farbu a polohu (hore-dole)

thx
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tu si mozes nastavit farbu.. defaultne je biela..
a Font je nad farbou.. to A
Obrázok
a ak mas titulky nastavene na 90% tak by mali byt takto...
Obrázok
aspon si myslim... pri nastavovani u VOBSUB to tak je..
petanorech
Light Star
Light Star

Šu-Do napísal:tu si mozes nastavit farbu.. defaultne je biela..
a Font je nad farbou.. to A
[url=http://www.pi*****.com/view.php?srv=img02&img=/7/1/28/f_fonti_58a4m_cd084c8.jpg][img]http://img02.pi*****.com/img/img02/7/1/28/t_fonti_58a4m_cd084c8.jpg[/img][/url]
a ak mas titulky nastavene na 90% tak by mali byt takto...
[url=http://www.pi*****.com/view.php?srv=img01&img=/7/1/28/f_titulei_58a4m_d291b53.jpg][img]http://img01.pi*****.com/img/img01/7/1/28/t_titulei_58a4m_d291b53.jpg[/img][/url]
aspon si myslim... pri nastavovani u VOBSUB to tak je..

dik, a ten tien za nimi robi prehravac alebo sa to da vypnut
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

petanorech napísal:dik, a ten tien za nimi robi prehravac alebo sa to da vypnut
to robi VOBSUB... cize kodek... takze prehravac... :D
petanorech
Light Star
Light Star

este k samotnemu ripovaniu. mam ten AoA DVD Ripper, len neviem kde mam dat kvalitu 1:1, je tam len moznost rozlisenia
Napísať odpoveď