Čo chcete robiť v budúcnosti??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

Holubar napísal:a co tak sa zamysliet aj nad tym, ze "lahke skoly" asi neprodukuju takych odbornikov, ako "tazke skoly", preco volit cestu najmensieho odporu, ked chcem v zivote nieco dosiahnut?To si trosku protireci, nie?
objektivne su niektore skoly fakt lahke, ved to vidno najma na tych novo zalozenych
poznam pripad ked chalan s polygrafickou strednou skolou siel do blavy na chemicko-technologicku, nechal to este skor ako skoncil prvy semester
potom siel do trnavy? (tusim) na nejaku techniku a tam je frajer najvacsi ma same Acka a pod, tak si moze kazdy urobit obraz o tom aka to je skola
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:no segra sla na medinu a na kazdej skole pisala tri testy-chemia,biola,fyzika/matika...boli to rovnocenne testy takze sa neda povedat zeby sa na to iba priliehalo.takze mas na vyber este ze radsej budes pisat matiku :roll: alebo pojdes na nejaku prirodovececku fakultu kde ta zoberu aj bez primaciek a bude z teba ucitel chemie alebo bioly.no ale takak kariera..nechcel by som

btw ja by som na medinu nikdy nesiel.vidim na svojej sestre.isla tam lebo chcel a bavi ju to ale dost casto ma depky a tak lebo ma casi iba na ucenie a nic ine.neda sa povedaz zeby bola sprosta a preto sa stale uci,ale su to fakticky tazke skoly.pravo je podobne taze preto sa ho snazim zatial vylucovat
daik si ma potesil, mas to u mna :lol:
Chlapci?? no ja som zvedavy ako skoncim :lol:

a matiku??? :o na keru rit matiku na medine :roll:
yayo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yayo »

rappovat :lol: :lol: :lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

dawo napísal:NOo ty mas aspon ten dejepis... mozes skusit pravo.... mna sor bavi Chemia a biologia... znie to divne ale keby ze mame tu ucitalku co ma uci Bio a CH na kazdom predmete tak mozem ist kam len chcem... Matika? Zdochnem z prvych 10min. vykladu... dalej uz fyzicky aj psychicky nevladzem.. profaka mame od primy taze mi aj zaklady seriozne chybaju... este GEO je v poho ale s tym daleko nezajdem. a dejepis... snad motyka vystreli :)
keby niekto vedel mi poradit ochotne to uvitam... :(
ak Ta bavia taketo predmety,tak skus tu medinu.alebo nejaky odbor na Prirodovedeckej fakulte.organicka chemia,anorganicka chemia,biologia,biochemia,to vsetko tam tusim je.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Hehe, ja som na tom horsie ako dawo (nesedime spolu?:D)..proste zatial ma okrem telesnej a geografie moc nechyta nic...biola a chemia su predmety, ktore mi idu mam z nich 1, ale aky sposobom (tahaky ftw)..proste netusim ani za boha cim by som chcel byt.. neni nejaky dobre plateny job suvisiaci so sportom, specialne basketom ?:D... matika no..zo zaciatku to bolo dobre..potom prislo tazsie ucivo..a proste terajsiemu profakovi co nas uci 6 rokov, vobec nechapem jeho vykladom a tak..len na hodine sedim a cumim do blba, potom pride pisomka, nabiflim sa ako len viem a dostanem za 3 a skacem od radosti :P...mozna u mna cesta informatika, ale tam treba zas aj matiku (fuu), no neviem co si pocnem...

Ale minule som tak uvazoval, ze by som chcel byt policajtom, nejakym vysetrovatelom alebo tak..co na to treba a kde sa to studuje ?:)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kukiak napísal:Ale minule som tak uvazoval, ze by som chcel byt policajtom, nejakym vysetrovatelom alebo tak..co na to treba a kde sa to studuje ?:)
Nuz michal psychologia.... a co tam bude na primackach?? NO predsa MATIKA !!! :(
ja som to chcel robit asi rok dva dozadu no ked mi povedali ze matika hra rolu mi az do revu bolo ze matika ma deli od toho... ak by sme neboli vysetrovatelia mozme byt psychologovia/iatri. To je ono za chvilu bude kazdy 2 clovek potrebovat pomoc.

pome spolu :lol:

a ak mi je*** blesk do hlavy zacnem turne s gitarou :lol: :smt035
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

MOJ SEN

Príspevok od používateľa cor72z »

by so cel robit niec s pc . naucit sa html. php. css. mysql.
programing c+ c++ phyton . java . a ine...
Mozno ze aj grafika a take daco . plus skladanie pc toje tiez zaujimave .
aj siete by boli dobre. alebo kybernetika . matnejaku firmu alebo pracovat nanejakom vysokom poste napr u billa gatesa .
:smt024 :aasmile5:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

nič
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Chcel by som na vlastnej jachte cestovať po svete ! :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

okonenipica napísal:nič
Jo jo, take platene nic by som chcel robit aj ja :)
Stilo
Star
Star

Re: MOJ SEN

Príspevok od používateľa Stilo »

cor72z napísal: skladanie pc toje tiez zaujimave
aj ja som si to myslel ale ver tomu že by ta to po mesiaci prestalo baviť a liezť na nervy :wink: aj keď si na tom ako brigádnik veľmi dobre zarobím
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

ucit
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Clovek mieni pan boh meni :) HLavne aby som robil nieco co ma bude bavit! Napriklad byt taky kamionista by nebolo zle precestujem celu Europu do toho nejaka poriadna muzicka a naves s benzinom skratka pohodicka a relax :lol:
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

nieco s PC ako moj otec...:P..PosAm....asi informatik
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Godfather napísal:Clovek mieni pan boh meni :) HLavne aby som robil nieco co ma bude bavit! Napriklad byt taky kamionista by nebolo zle precestujem celu Europu do toho nejaka poriadna muzicka a naves s benzinom skratka pohodicka a relax :lol:
pri cestovi europou prides do ukrajiny a na benzinke sa ta cigan opita ci cches umyt okno... ty povies ze nie a okolo auta mas bandu ciganov s retazami (nie zlatymi) a palkami... umyju ti okno (menozes sa stazovat, lebo naozaj ti ho umyju) a vypitaju 20 eur (neveim aku tam maju menu, ale od kamosa vypitali v prepocte na eura asi tolko) a nedaju ti blok, takze ti to sef nepreplati :lol:
takze celkom zaujimave cestovanie...

A k teme...
Ja sa ucim ze elektrotechnika, takze asi niečo take. Ale sak uvidime co zo mna bude :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Urcite nie nieco s PC...
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

ja ted studuju programovani tak bych se to chtel poradne naucit a neco s tim nakonec dokazat neco velkeho :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nové médiá. Multimédia.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Pohybovať sa v oblasti jadrovej fyziky. Každopádne som zvedavý na to, akým smerom sa bude uberať štúdium na bakalárskom stupni VŠ, možno nájdem odbor, ktorý ma zaujme viac...
Lákajú ma aj "Matematické štruktúry" FMFI UK, či filozofia na rovnakej univerzite (v rámci štúdia, pochopiteľne)...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Recenzant hier 8)
Napísať odpoveď