ked som mal zvyseny vnutroocny tlak - napichne ti tu cast oka kde hranici rohovka aby znizili tlak, bez umrtvenia,fakt pochutnavka jak hovadoBaxxter99 napísal:Punkcia oka?To sa čo pri tom robí?
Strach
-
peterkozel
Medium Professional
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Si ivem predstavit...este ked sa s tebou v ten den rozisla...to is musel mat riadne vybicovanu fantaziuZmrD napísal:to iste sa stalo mne a to v den, ked som sa s nou rozisiel. Vola mi spoluziacka, ze na intraku neje, mobil nebere, tiez rada popijala, aj ked malo.... to bol strach ako svina, slzy na krajicku
-
JohnFrusciante
Star
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
niekedy som mal strach zo zubarov teraz je to v pohode.
teraz neviem presne definovat z coho mam strach, skor su veci pred ktorymi mam respekt.
mam respekt pred soferovanim: mozno to znie cudne ale vzdy ked sadam do auta tak mam blby pocit. po nastartovani sa to strati.
teraz mam urcity respekt pred maturitou
to asi chapete...
Inac neznasam pavuky.

teraz neviem presne definovat z coho mam strach, skor su veci pred ktorymi mam respekt.
mam respekt pred soferovanim: mozno to znie cudne ale vzdy ked sadam do auta tak mam blby pocit. po nastartovani sa to strati.
teraz mam urcity respekt pred maturitou
Inac neznasam pavuky.
-
peterkozel
Medium Professional
-
Stenky
Professional
telefonaty s cudzimi ludmi a komunikaca v cudzom jazyku na verejnosti (toho sa pomaly zbavujem tym ze brigadujem na recepcii)
este injekcie a ihly
a este mam chorobny strach z toho ci nahodou nesmrdim(mam dost zvlastny, slaby cuch tak zrejme preto)......je to zvlastne ale vylezem z vane, obleciem si ciste veci a stale mam pocit ze zapacham..... pricuchnem a nic....nedaj boze ze sa rano nestiham osprchovat...
este injekcie a ihly
a este mam chorobny strach z toho ci nahodou nesmrdim(mam dost zvlastny, slaby cuch tak zrejme preto)......je to zvlastne ale vylezem z vane, obleciem si ciste veci a stale mam pocit ze zapacham..... pricuchnem a nic....nedaj boze ze sa rano nestiham osprchovat...
-
punkerka115
Light Expert
brrr
PAVUKY ...ked ich vidim konec ...je to cudne ..ale ked vidim neqaku tarantulu za sklom niekde v akvaristike, ci de..nic mi to nerobi, mozno sa trosku strasiem odporom ... ale aj vidim tych takych "vchodovych" pavukov, s tymi dlhymi tenkymi noziskami najradsej by som sa
alebo
..a este som citala niekde ze clovek zie pocas spanku v priemere asi 6 pavukou..takze mam uz aj strach zo spanku lOl
..ale ee ..a este som v zivote nevidela cely kompletny horor..jednoducho ked uz pocujem ten desivy zvuk, tak dam vankus pred oci a nekukam ... tazke z hororu mam taky prd
..a plus pisomky z fyziky, matiky, a chemie
..ael to sa asik nepocita:)