Ci ludkovia ak vlastnite niektory zo symbianovych telefonov od Nokie
a radi by ste si doma sami prepalili FW nech sa paci nokia uvolnila FREE program na prepalovanie http://www.europe.nokia.com/A4176089
Kedze som dostal upozornenie za linku k tymto navodom, ktore som zverejnil na nasom Nokia fore, cele postupy som uverejnil aj na hojko.com a tu mate linky.
Smrtka napísal:Ja by som sa chcel opytat co to znamena ze ked mam N80 z anglicka pojde ju rozbehnut ?bo je bloknuta
Mas ju bloknutu na Operatora pravdepodobne ti tam idu len anglicky operatory. cca minuly mesiac som mal moznost odblokovat tieto telefony, ale uz ju nemam Ak chces odblokovat musis zbehnut za operatorom a poziadat ho o odblokovaci kod. Myslim ze to nebude lacna zalezitost
Weblink napísal:Mas ju bloknutu na Operatora pravdepodobne ti tam idu len anglicky operatory. cca minuly mesiac som mal moznost odblokovat tieto telefony, ale uz ju nemam Ak chces odblokovat musis zbehnut za operatorom a poziadat ho o odblokovaci kod. Myslim ze to nebude lacna zalezitost
Lacnejsia ako koput celu N 80 neblokovanu....snad najdem nejakeho profika co mi tam da novy flash aby to bolo uplne neblokovane a nezavsile na operatora
ach kkti, nedali tam sk/cz product key na N73 (alebo myslim ze na s60v3) ale da sa to zmenit jednym programom, neviem presne ako sa vola ale nebudem riskovat zaruku
mam m600i - so symbianom. Vcera som na doporucenie SonyEricssonu vykonal update softveru. pouzivam USB kabel dodavany k telefonu a SonyEricsson Update service. Aktualizacia prebehla ok - s jednou novinkou. po takomto update je telefon neblokovany!!! skusal som to so slovenskou orange kartou (lebo ja mam t-debile). Skusa som to aj s madarskou vodafone kartou a slape to tak ako ma..... zaujimave, ze? ak ma nokia takuto sluzbu - mozno tymto updateom dojde k jej odblokovaniu. este jedna infoska - ak aktualizujete telefon SEUS-om, neprichadzate o zaruku.