Ze spieva podobne dristy ako ostatne baby, len aby sa to predavalo...abstraktt napísal:ako sa prosim ta anazi drzat trend so sucasnou "pop scenou"?
Klip Katky koscovej na MTV... 8-/
-
cestovatel
Expert
tak je urcite o 10000 krat lepsia ako ta co sa teraz vsade produciruje schindlerova. bol som na jednom jej vystupeni a sprava sa uplne prirodzene a prijemne spieva a vobec sa nepredvadza. preto ze nenosi vystrih az kto vie kde tak preto dostala metlu ?!hojko napísal:Hanba a ze superstar! Mali by vymysliet nieco o Koscovej, tak ako... Nevie spievat ani hrat, volaju ho Peto Nagy
katka ma dobre a prijemne pesnicky !
ja som len chcel naznacit, ze je nekorektne porovnavat a vyvodzovat zavery z jej prveho albumu, ktory je zly.Druhy je vsak uplne indekinjeril napísal:Prepac, ze nesledujem jej tvorbu den co den. Prvy album som pocul, mal som dost. Pokial nebudem pocut slova koscova-swing do kopy, nie je zaujem. Imho, uz to ze ju fukli na MTV, svedci o "komercine".
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Mno neviem. Ked bolo finale Superstar, tak vela ludi drzali palce Koscovej len preto, aby nevyhrala Schindlerova. Ta, ktora bola mlada, mala velke kozycestovatel napísal:tak je urcite o 10000 krat lepsia ako ta co sa teraz vsade produciruje schindlerova. bol som na jednom jej vystupeni a sprava sa uplne prirodzene a prijemne spieva a vobec sa nepredvadza. preto ze nenosi vystrih az kto vie kde tak preto dostala metlu ?!![]()
katka ma dobre a prijemne pesnicky !
Co by Koscova ukazal vo vystrihu???
Mne osobne sa jej hudba nepaci, ale sto ludi, sto chuti. Inak ak sa dobre pamatam, tak Schindlerova predala viac CD ako Koscova a rovnako aj Cmorik, cim to asi bude???
nesuhlasim, v niektorych veciach mas velmi mylny nazorhojko napísal:Mno neviem. Ked bolo finale Superstar, tak vela ludi drzali palce Koscovej len preto, aby nevyhrala Schindlerova. Ta, ktora bola mlada, mala velke kozya ledva tichuckym hlasom podakovala. Schindlerovej album som nepocuval, ale par krat som mal pusteny Koscovej a Cmorika, no a to sa porovnat ani neda. Keby som si mal vybrat co by som musel pocuvat, tak je to Cmorik. Aj ked taku hudbu nemusim, tak Cmorik je podstatny lepsi spevak ako Koscova, ktora vyhrala prvu seriu Superstar.
Co by Koscova ukazal vo vystrihu???![]()
Mne osobne sa jej hudba nepaci, ale sto ludi, sto chuti. Inak ak sa dobre pamatam, tak Schindlerova predala viac CD ako Koscova a rovnako aj Cmorik, cim to asi bude???
wtf spominas superstar omg, to sa dokonca zivota bude KK viest s nalepkou superstar?
Ako mozes porovnavat Cmorika s Koscovou?Porovnavas hrusky s jablkami.Uplne odlisni spevaci, kazdy je dobry v niecom inom. Chcel by som vidiet zaspievat Cmorika summertime
A este na margo tej predajnosti, to si taky kratkozraky ze kvalitu posudzujes podla predaja? Co robi sindlerova a Cmorik?A aku hudbu robi KK?
ako to uz bolo spominane dakde, su to rychlokvaseni spevaci... a 90 percent z nich na slovenskom trhu neprerazi...abstraktt napísal:nesuhlasim, v niektorych veciach mas velmi mylny nazor
wtf spominas superstar omg, to sa dokonca zivota bude KK viest s nalepkou superstar?
Ako mozes porovnavat Cmorika s Koscovou?Porovnavas hrusky s jablkami.Uplne odlisni spevaci, kazdy je dobry v niecom inom. Chcel by som vidiet zaspievat Cmorika summertime![]()
A este na margo tej predajnosti, to si taky kratkozraky ze kvalitu posudzujes podla predaja? Co robi sindlerova a Cmorik?A aku hudbu robi KK?
podla mna su vsetci absolutne nevyrazni a tazko budu mat dobre songy...
jedina superstar, ktora ma dobre pesnicky (aspon co som pocul) je Langerova, tam to vsetko konci
-
hojko
Site Admin
abstraktt: Ano, nalepka Superstar sa s nou bude niest aj nadalej, to zrejme nezmenis. Nech ma ten ci ten iny styl, obaja (teda vsetci traja) su zo sutaze Superstar a prave Koscovej sa podarilo najmenej prerazit. Jej pesnicky sa nedaju oznacit ako hity, dokonca si teraz spominam len na ten klip na piesku kde pobehuje ako splasena slepica s dvomi vrkocikmi. Predajnost som spomenul len preto, aby si videl(a), ze aj dalsim ludom sa viacej pozdava Schindlerova a Cmorik, ako KK.
No a to je zle ze nema megalomaske hity, ktore pocut z kazdeho radia?hojko napísal:abstraktt: Ano, nalepka Superstar sa s nou bude niest aj nadalej, to zrejme nezmenis. Nech ma ten ci ten iny styl, obaja (teda vsetci traja) su zo sutaze Superstar a prave Koscovej sa podarilo najmenej prerazit. Jej pesnicky sa nedaju oznacit ako hity, dokonca si teraz spominam len na ten klip na piesku kde pobehuje ako splasena slepica s dvomi vrkocikmi. Predajnost som spomenul len preto, aby si videl(a), ze aj dalsim ludom sa viacej pozdava Schindlerova a Cmorik, ako KK.
Vies ona sa vybrala nemainstreamovou cestou, nie je jej prioritou sa pretrcat v TV
Ta predajnost nesvedci o nicom,len by som poznamenal ze kvalita sa vzdy tazsie predava kedze to "starsie intelektualne publikum" bude vzdy mensie ako 13 rocne fanynky cmorika
-
miro.fisman
Medium Expert
-
miro.fisman
Medium Expert