no mozno som nasiel to spravne forum kde to napisat: mam taky problem obocie sa mi takymi malymi chlpkami takmer spojilo dokopy. a teraz neviem co s tym. Ci to vytrhat aebo nechat tak. Neviem paci sa to dievcatam ked ma chlapec take obocie ale bo ich to odradza?
$ilver napísal:no mozno som nasiel to spravne forum kde to napisat: mam taky problem obocie sa mi takymi malymi chlpkami takmer spojilo dokopy. a teraz neviem co s tym. Ci to vytrhat aebo nechat tak. Neviem paci sa to dievcatam ked ma chlapec take obocie ale bo ich to odradza?
$ilver napísal:no mozno som nasiel to spravne forum kde to napisat: mam taky problem obocie sa mi takymi malymi chlpkami takmer spojilo dokopy. a teraz neviem co s tym. Ci to vytrhat aebo nechat tak. Neviem paci sa to dievcatam ked ma chlapec take obocie ale bo ich to odradza?
ak nevyzeras ako Leonid Breznev, tak by to malo byt v poriadku, ale kazdej babe sa moze pacit nieco ine. Ak sa nemozes kvoli tomu ani pozret do zrkadla tak obocie trochu preried. Skus dat foto...
pinco napísal:ak nevyzeras ako Leonid Breznev, tak by to malo byt v poriadku, ale kazdej babe sa moze pacit nieco ine. Ak sa nemozes kvoli tomu ani pozret do zrkadla tak obocie trochu preried. Skus dat foto...
Mam kamarata, co vypada presne jak Breznev
Chlape, ja by som to vytrhal, tym nic nepokazis...
normalne to treba trhat... ja som mal podobny problem a riesim to obcasnim pouzitim pinzety... zas to nie je potrebne robit ani nejak casto len raz za tyzden staci ked to pretrhas, to je robota tak na dve minuty takze myslim ze nie je o com ked si zoberes ten efekt
ja nwm podla mna je tazke powedat vytrhat mam spoluziaka ktory si trha obocie z hora vyzera smiesne dost smiesne no je to jeho wec no jeho kamos ma zase obocie ako nejaky pes ja osobne na obocie nekukam no trosku ale ak to wadi tebe vytrhaj si ho nerob to kvoli bab ale pre svoj pocit
no neviem , zas to budeš musieť potom trhať pravidelne ... čo je dosť otravné po čase
ide o to , či sa až tak veľmi cítiš zle , kamarát je tiež z čeľade jednoobočiarov a zvykli sme si v pohode , jeho frajerka tiež ..
btw , ale aspoň to má jednu výhodu pre Teba : máš tu svojho smajlíka " "
jednoznacne vytrhat,mne frajerka tiez niekedy z casu upravi obocie,aby som nevyzeral jak taky neandertalec
mne sestra nechce dovolit si vytrhat obocie aby som nevyzeral ako bu*ik - este si nevsimla ze bu*ik ozaj som ; nemam zrastene ale dost vyrazne; a ked sa naseriem tak si ho aj oholim