btw stupidna otazka:co podla vas vlastne hraju
RED HOT CHILI PEPPERS
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
stadium arcanium je imo nevyrazny album.raz som si ho vypocul a nebol zly ale druhy raz som ho uz nepocuval.proste nevyrazny album.by the way bol fajn.lepsi ako novy ale najviac ma oslovil californication.co piesen to hit.ostatne albumy som nepocul
ako cistokrvny rock to neznie
no ja som sa niekde docital, ze je to "funky punk-rock"pinacolada napísal:stadium arcanium je imo nevyrazny album.raz som si ho vypocul a nebol zly ale druhy raz som ho uz nepocuval.proste nevyrazny album.by the way bol fajn.lepsi ako novy ale najviac ma oslovil californication.co piesen to hit.ostatne albumy som nepocul
btw stupidna otazka:co podla vas vlastne hrajuako cistokrvny rock to neznie
-
Vigor
King
No definovat ich styl je noazaj tazke, ved podla mna kazdy z Vas co sa ho tu snazil popisat mal scasti pravdu, takze si aspon vieme domysliet, ako tazko je to jasne definovat.
No ja si ich tiez rad vypocujem, zu sa to opakuje ja viem ale starsie veci sa mi pacia viac, uz By the way u mna bolo trosku nizsie ako albumy predtym. Ale suhlasim, ze budu legendou. Podla mna uz teraz su. Ved ked mam pravdu povedat, nasiel som hrozne malo ludi, ktorym by sa ich hudba proste nepacila. Nehovorim, ze kazdemu nsa vyslovene pacila, ale vedela takmer kazdeho zaujat ci oslovit, ich tvorba sa podla mna vyznacovala vzdy dobrymi napadmi doplnenymi velmi dobrou instrumentalnou zlozkou. Naozaj super kapelka
.
No ja si ich tiez rad vypocujem, zu sa to opakuje ja viem ale starsie veci sa mi pacia viac, uz By the way u mna bolo trosku nizsie ako albumy predtym. Ale suhlasim, ze budu legendou. Podla mna uz teraz su. Ved ked mam pravdu povedat, nasiel som hrozne malo ludi, ktorym by sa ich hudba proste nepacila. Nehovorim, ze kazdemu nsa vyslovene pacila, ale vedela takmer kazdeho zaujat ci oslovit, ich tvorba sa podla mna vyznacovala vzdy dobrymi napadmi doplnenymi velmi dobrou instrumentalnou zlozkou. Naozaj super kapelka
-
Vesper
Professional
neviem na co sa snazite definovat ich styl... podla mna je to zbytocne staci si ich vypocut a zistit ci sa vam to paci alebo nie... aj tak je to zmes viacerych stylov takze nevydim dovod na co ho treba pevne vymedzovat... ved originalita kapely je aj v tom ze sa neopakuje a to by predsa neslo keby sma povedali ze je to rock a nic ine alebo tak

-
Martin44
Professional
Co ej na tom preboha tazke definovat co je to za styl...proste aj ked to nie je cisty rock...
Su tam jasne prvky Funky,puknu,trocha alternate a zakoncime slovickom rock....A hotove...
Tato kapela bola vobec ako prva ktoru som kedy pocuval aktivne.Zacal som albumom californication potom som si zohnal aj ostatne...Teraz sa snazim si kupi originaly a uz mam dva ale je to strasne drahe dat za jedno cd 700sk...
Ale nie tad origos.
Su tam jasne prvky Funky,puknu,trocha alternate a zakoncime slovickom rock....A hotove...
Tato kapela bola vobec ako prva ktoru som kedy pocuval aktivne.Zacal som albumom californication potom som si zohnal aj ostatne...Teraz sa snazim si kupi originaly a uz mam dva ale je to strasne drahe dat za jedno cd 700sk...
Ale nie tad origos.
-
miro.fisman
Medium Expert
-
miro.fisman
Medium Expert
-
JohnFrusciante
Star
su perfektni. Red Hot Chili Peppes je moja naj srdcovka. posledny album Stadium Arcadium je totalna pecka. maju skvele piesne s perfektnymi nadcasovymi textami. ale aj tak je tento album az druhy v poradi. prvy je jednoznacne Blood Sugar Sex Magik. este su skvele By the Way, Californication, One Hot Minute
-
jozkosuska
Novice
RHCP
...sú ok...nemáte niekto DVD koncert ???
- Prílohy
-
- RHCP
- 0-4530d8b5b466a.jpg (35.7 KiB) 1184 zobrazení