pancuska26 napísal:ja som Cecilia...podla jednej svätej...ze trikrat ju sekli do krku so sekerou a ona ete 3 dni zila rozpravala posolstva....asi to meno vyjadruje poctatu mna
ja som chalan a som tiez cecilia... totiz je to patronka HUDOBNIKOV
dawo napísal:looool tak toto povedz fararovi, ked sa bude pytat, preco si si vybral meno michael
on o tom vie. on sa ma spytal ze ci to mam podla archaniela. a ja nemam ani sajn jak sa archanjely volaju tak co som mal povedat? ze mi mamka povedala ze ona ce aby som mal take birmovne meno abo co. ale fararovy to nebolo jedno a este aj ten najblbsi farar necel ma pustit k birmovke.
ja sa volam David a birmovne mam Peter podla krstneho otca , ale to je pohoda jedna od nas ma bormovne meno ze Skolastika skoro som na zem padol ked som to pocul
Lukáš, zvažoval som aj Matúš, ale dal som toto...
Teraz už skôr uvažujem nad tou účasťou; ale ok, od roku 2004 (vtedy som mal birmovku) sa moje názory podstatne zmenili...
Ja som si vybral len tak zo srandy, lebo som videl na takej karticke co sme mali vypisovat asi toto:
Miesto narodenia : Martin
Dekanát: Martin
njn tak keďže ma nijaké iné nenapadlo takže... Martin
nikdy som nebol svatusik, ale uz ked idem na birmovku, tak to myslim vazne a nerobim si prdel, ze sa nazvem monitor. mne osobne je to proti srsti, pripada mi to tak, ze si z toho niekto robi srandu, taktiez ja ani neviem ze tam je moznost kunikunda, asi niekto hlada co najvacsiu sprostost