A jednoznacne sa mi najviac pacilo v Taliansku aj ked ani ten grecky zivot nieje zly
Ktoré krajiny ste navštívili?
-
*Barborka*
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
Cestujem dost, takze: Slovesnko, Cechy, Rakusko, Madarsko, Polsko, Nemecko, Luxemburg, Belgicko, Francuzsko, Velka Britania, Monako, Spanielsko, Portugalsko, Taliansko, Litva, Lotyssko, Estonsko, Rumunsko, Cierna Hora, chorvatsko, Tunisko, Maroko, Spojene Arabske Emiraty, Syria, Jordansko, Izrael, Turecko, Taivan, Indonezia. fuh snad som nic nevynechal.
+ nejake tranzitne krajiny
-
Godfather
Medium Star
vsimol som si ze sa tu spomina aj Vatikan tak aj tam som bolGodfather napísal:No bol som v Taliansku, Grecku, Chorvatsku, Madarasku, Ukrajine. A prechadzal som cez BUlharsko, Juhoslaviu /Srbsko a Cierna Hora/, Rakusko.
A jednoznacne sa mi najviac pacilo v Taliansku aj ked ani ten grecky zivot nieje zly
-
pancuska26
Expert
-
dair
Guru wannabe
Polsko, Madarsko, CZ, Rakusko, Taliansko, Rusko, Estonsko, Belgicko, Francuzsko, Portugalsko, Spanielsko, Anglicko, Irsko, Holansko, Dansko, Svedsko, Finsko, Norsko, Bermudy, Kanada, USA, Mexico, Puerto Rico, Bahamy, Jamaica, Antigua, Barbuda, U.S. Virgin Islands, Caymanske Ostrovy, Spojene Arabske Emiraty, Australia...

-
mato.x
Zablokovaný
vieš že ti normálne závidím?dair napísal:Polsko, Madarsko, CZ, Rakusko, Taliansko, Rusko, Estonsko, Belgicko, Francuzsko, Portugalsko, Spanielsko, Anglicko, Irsko, Holansko, Dansko, Svedsko, Finsko, Norsko, Bermudy, Kanada, USA, Mexico, Puerto Rico, Bahamy, Jamaica, Antigua, Barbuda, U.S. Virgin Islands, Caymanske Ostrovy, Spojene Arabske Emiraty, Australia...
![]()