cafte prosim vas kde sa da nastriekat motorka ? a kolko by to asi stalo ? mam simsona enduro a chcem ho prestriekat
diky za halp
nastriekanie motorky kde ? zakolko ?
-
Schyl2o
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: nastriekanie motorky
hmm sak simsona si mozes nastriekat aj sam domaLacoTT napísal:cafte prosim vas kde sa da nastriekat motorka ? a kolko by to asi stalo ? mam simsona enduro a chcem ho prestriekat
diky za halp
-
LacoTT
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ne ja to chcem pekne profesionalne odrobene ... co by to asi v dielni stalo ?Schyl2o napísal:hmm sak simsona si mozes nastriekat aj sam domato ti hocikto nastrieka, skus sa popytat niekoho, popripadne do nejakej autodielne sak tam nie je vela co striekat
-
miro.fisman
Medium Expert
...profesionalne si to spravis aj doma- ja som si dak doma komplet nastriekal pekaca a pred mesiacom aj hondu.. treba ti: par metrov smirglu 100, 200, 400; technicky benzin, riedilo C a S, syntetickú zakladku a dake spreje. kvalitnejsie by bolo sice kostru opiekovat a nasiest praskovu farbu, ale to by si na simaci neoplatilo....LacoTT napísal:ne ja to chcem pekne profesionalne odrobene ... co by to asi v dielni stalo ?![]()
![]()
takze najpr z kostry poodstranujes vsetku spini, olej a podobne veci, potom nasleduje smiglovanie povodnej farby(100), potom to prejdi 200, este raz vicisti tech. benzinom a natri hustejsou zakladkou, pockaj pokym zaschcme, vyhlad 200, vycisti, zase zakladka(na pripadne nerovnosti), potom zase 200, 400, vysistit od prachu z farby a mozes striekat- nanasaj vzdy tenke vrstvy- nevadi ze ti na prvy raz neprekriju uplne zakladku, potom vyhlad 400, zase sprej--takto to sprav asi 3-4 krat a budes to mat uplne super...moje dielo(uplne vsetko nastriekane- plasty kostra, tlmice, kyvka, motor(ten je bez zakladky))..a stalo ma to okolo 1500-2000sk: