si robite srandu, ale my mame naozaj este stromcek. u nas je tradicia ze ho staviam aj skladam ja s bratom, ale teraz niesme doma tak bude minimalne do piatka.
//edit: a vobec, co vas do mojho stromceka. sa vam budem smiat ked budem v lete rozbalovat darceky a jest salonky a vy mi budete zavidiet
schw33k napísal:No a ? Som jediný , čo nechápe, prečo by sa mala točiť zmena loga okolo teba ? lol
jaj ty. to sa netoci okolo mojho stromceka. ale ja to logo nemam ako vymenit a hojkovi trva zmena dlho, spomen si na jesenne logo co bolo este v polke decembra
nebolo by odveci mod, ktory by zobrazoval hodnotenie uziavatela nie karmu, hlavne co sa tyka burzy, ako na ebay, jednoducho vyjdri sa ten co predal aj ten co kupil, aby sa vytvoril profil jednotlivych predavajucich.... a clovek zisti ci predavajuci predava vec ktoru propaguje al ci kupujuci aj kupi to co chce
toto forum je zamerané na diskusie o IT. ten bazár je tam ako bonus (ako aj erotika...). Ak ti tieto veci chýbajú, choď na stránky, kde to máš, napríklad spomínaný ebay, onetwosold alebo iné. Tam si nájdeš lahšie kupcu ako tu
Presne tak. Darca-nedarca, ale pravidla slusneho spravania sa na fore musi dodrziavat kazdy! Nech to beru ako varovanie ti, co od dobroty nevedia co so sebou. Samozrejme ak to nepomoze, pristupi sa k radikalnejsim rieseniam. (vazenie, ban)
viem, že možno blbá otázka, ale prečo sa vedenie rozhodlo k takémuto radikálnemu riešeniu?! Niekedy aj mne jeho stupidné témy liezli na nervy, ale prečo hneď spammer. Prečítal som si pár jeho predchádzajúcich príspevkov a nezdalo sa mi, že by si to zaslúžil. Ďakujem za vysvetlenie. Potom tento OT môžete zmazať, nenahnevám sa
//aha, nevedel som, že sa jedná o pre mňa zakázanú časť fóra.
toto ocenenie Spammer nieje len o počte príspevkov :
Môže to byť taktiež user , ktorého príspevky sú úplne zbytočné , nikým nežiadúce , príspevky , ktoré sa nakoniec ani netýkajú témy , ďalej nemajú žiadny vecný obsah
rank spammer sa nemusi automaticky tykat poctu prispevkov za den. staci veeelmi (ale veelmi) hlupa tema, po ktorej pride upozornenie a potom dalsia podobne hlupa tema...
Položka v konkrétnom fóre vpravo hore že: Choď na stránku [ 1 |V] 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Ďalší - či by sa to rozbaľovacie menu nemohlo dať až úplne napravo (1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Ďalší >sem<). Je to väčšie ako tie číselká a nápis ďalší, a tak to trochu tie číselká s nápisom prekrikuje (pri pravom okraji to nebude až tak kričať, ako hruboorámovaný štvorec v dvoch tretinách obrazovky).