viem ze tato tema tu uz je ale nevedel som ju najst,, dnes som instaloval windows a dal som zalohu nastaveni na firefoxe cez febe.nainstaloval som firefox a isiel som si obnovit zalozky a neobnovilo my ich ,,neviete nejaky fakt dobry program na zalohovanie firefoxu ?
Ma niekto taky isty problem ako ja ?? ze ked idem na pokec cez FF tak mam tam jeho staru verziu...ale ked ho spustim cez IE tak tam mam novu...a ked som si dal novy win a nainstaloval som si FF tak to 2-3 dni slapalo v novej verzii!!!
co s tym robit aby som mal v FF novu verziu pokecu??
Ja mam FF 1.5.0.9 a nerobi mi to, ide aj v IE aj FF. Ale bral by som staru. Chyba bude niekde u teba predpokladam alebo vo FireFoxe, ale ked si dal inu verziu aj, tak neviem. Mozno musis mat nainstalovany flash etc.
Mam Win Xp SK, Firefox SK a nefunguje mi klavesova skratka CTRL+ENTER tak aby mi pridalo priponu.sk, dava mi tam .com ...doteraz som mal skusenost ze to zavisi od jazykovej verzie FF (lokalizovana SK verzia davala .sk, anglicka .com)
Viete kde sa da toto prednastavenie zmenit (a ako)? chcem aby mi tam pisalo www.***.sk
Vo FF daj about:config (otvor to v záložke ako stránku ) a hľadaj "browser.fixup.alternate.prefix" a "browser.fixup.alternate.suffix" (prvé má byť www. a druhé .sk). "browser.fixup.alternate.enabled" má byť true
Ja mam iny problem. Nedavno som nainstaloval FF 2,1 a nejde mi pri odoselani prispevkov alebo SS skratka alt + s, predtym to ficalo a som na to dost zvyknuty, kedze to pouzivam aj v mirande, pls help
Gangy napísal:Ja mam iny problem. Nedavno som nainstaloval FF 2,1 a nejde mi pri odoselani prispevkov alebo SS skratka alt + s, predtym to ficalo a som na to dost zvyknuty, kedze to pouzivam aj v mirande, pls help
Nemáš náhodou slovenskú lokalizáciu (alebo inú, čo používa v hlavnom menu skratku Alt+S [Menu Súbor]). V takom prípade treba použiť Shift+Alt+S.
chrono napísal:Nemáš náhodou slovenskú lokalizáciu (alebo inú, čo používa v hlavnom menu skratku Alt+S [Menu Súbor]). V takom prípade treba použiť Shift+Alt+S.
Mam, slovensku
No ja viem ze so shiftom to ide ale je to znacne nepohodlne, preto sa pytam ako to zmenit
Zdravim pouzivam v mozille firefox niektore pluginy, konkretne "minimalize to tray a Block site" vsak pokazde ked vypnem firefox tak ako keby sa mi same vypli aj tieto dva pluginy. neviete kde by mohol byt problem?