Ja by som tiez asi volil alternativu dvoch zariadeni - telefon na bezne pouzivanie + MP3 s USB konektorom s dobrou vydrzou baterie. Ked si zoberies, ze MP3 na mobile budes pouzivat niekolko hodin denne, myslim, ze to je vcelku slusna zataz na baterku a casom ho budes nabijat kazdy den.
lenze keby som mal kupit mp3 player, ten ma vyjde cez 3 litre (ten co chcem) a to by mi ostala nejaka tisicka na telefon, cize nejaka nokia, co sa vyraba na kila(taku uz mam teraz). A neviem, preco vobec riesime ieto veci, pytal som sa,ci za podobne peniaze mozem dostat u orange lepsi telefon, ale asi nie, tak w810 je zatial jasnou volbou. Proste nechcem dalsi low end, co je na tom zle?
eritrocit napísal:Tu vidno, kto telefón používa na telefonovanie a kto na pi*oviny...
takze radsej si kupim naku kokocku nokiu za korunu len na volanie,niaky uplny shit a este si kupim mp3 player a budem chodit ovesany kablami,ked mozem mat kvalitny mobil za 4 litre s 512 MB kartou skvelym zvukom a mozem ho vyuzit aj na telefonovanie dokonca....
uz ti je*u eritrocity na hlavu moc! alebo co...
Holubar napísal:lenze keby som mal kupit mp3 player, ten ma vyjde cez 3 litre (ten co chcem) a to by mi ostala nejaka tisicka na telefon, cize nejaka nokia, co sa vyraba na kila(taku uz mam teraz). A neviem, preco vobec riesime ieto veci, pytal som sa,ci za podobne peniaze mozem dostat u orange lepsi telefon, ale asi nie, tak w810 je zatial jasnou volbou. Proste nechcem dalsi low end, co je na tom zle?
No asi si uz rozhodnuty pre mobil s MP3 - v tom pripade asi nic lepsie ako w810 nezozenies.
Ako som už písal v inej téme, ak chceš mobil hlavne na počúvanie hudby ber W810i, pretože má v balení 512 MB kartu, čo ti ušetrí 800 korún.
Ten walkman má fakt prepracovaný tak o inom ani nerozmýšľaj.
Tak som dnes priniesol tu 810ku, prve dojmy celkom fajn, sprava sa ako USB disk, co ma dost potesilo, znizili ho o 500sk, co tiez nebolo na skodu, idem si ho ale poriadne vyskusat a pohrat sa s nim. Dufam, ze to bude telefon na 2 roky.
decustomizoval som si W810i, cez Wotan, v menu mas blbosti a reklamy od Orange, zatial si to len pochvalujem, a v tej cene za decustom mam aj najnovsi fw