PDA: HP iPAQ rz1710 cestina alebo slovencina
-
$TWEETY$
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
PDA: HP iPAQ rz1710 cestina alebo slovencina
potreboval by som poradit ako by som mohol vlozit do tohto PDA slovencinu alebo cestinu 
-
nejdeoto
Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak to je smola... ja prave riesim to iste, nedokazes prelozit system, lebo ten je na ROMke... podla mna jediny sposob, ako by sa to dalo j e urobit full rom zalohu/backup na anglickom,,, klen neviem ako ju urobit, ja mam totiz 11 talianskych a aspanielskych 1710...... maju novy bootloader.. tj system,ktory sa pricini o to aby sa dal obnovit system... alebo cosi taqe... keby mam anglicky patch od hp... neni problem... alebo prist na to, ako urobit plnu zalohu anglickeho a ako obnovit na frn
Nepochopil si ma.
To, ze sa do pamata ROM zapisovat neda, to viem. Ved inak by to nebola pamat ROM (read only memory)...
No ale co som chcel povedat.. Teda, ci neexistuje nejaky preklad, ktory ked ulozis do pamati pda prida do neho dalsi jazyk. Teda preklad sa bude nachadzat cisto v pamati a OS bude vediet, kde je ten preklad, cize tym ho vlastne poslovencis. Neda sa to takto?
Cisto laicke uvazovanie, ktore by mohlo fungovat, s PDA vela skusenosti nemam. No chcel by som tiez vediet spravnu odpoved, ako to spravit, kedze v rodine kratko mame pda a chcel by som ho tiez naucit vyjadrovat sa mojim materinskym jazykom.
No ale co som chcel povedat.. Teda, ci neexistuje nejaky preklad, ktory ked ulozis do pamati pda prida do neho dalsi jazyk. Teda preklad sa bude nachadzat cisto v pamati a OS bude vediet, kde je ten preklad, cize tym ho vlastne poslovencis. Neda sa to takto?
Cisto laicke uvazovanie, ktore by mohlo fungovat, s PDA vela skusenosti nemam. No chcel by som tiez vediet spravnu odpoved, ako to spravit, kedze v rodine kratko mame pda a chcel by som ho tiez naucit vyjadrovat sa mojim materinskym jazykom.
hej a na mobilnaut.cz ten by ti nesiel?
http://download.mobilnaut.cz/?id=43
P.S.Ked pojde daj vediet lebo ja to tam neviem nahoditco by nebol problem lebo som si uz zvykol na ENG
http://download.mobilnaut.cz/?id=43
P.S.Ked pojde daj vediet lebo ja to tam neviem nahoditco by nebol problem lebo som si uz zvykol na ENG