Ake filmy ste videli najviackrat?
-
M4rko_PolO
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Runes
Addict
Forest Gump
Zelena Mila
Cerni Baroni (to som raz videl 3x zaden
)
konecne sa mi podarilo zohnat Terminal na DVD (takze v kine 2x a za posledny tyzden 2x )
ale celkove prvenstvo ma Gladiator ten asi fuha velmi vela krat minimalne 4x rocne proste nefim preco lebo ten film mam rad ale az na take caste kukanie sa mi nezda ale proste dostanem slinu a musim kuknut ale stratil som ho pred casom bo sa prerabal byt
a vuala gladiatora nefim najst
a samozrejme ze vela krat klasiku ako Sam doma Perinbaba 3 orisky pro popelku cisaruv pekar pekaruv cisar proste to co ide pravidelne kazdy rok na vianoce to maraton premna kukaci
a potom Shrek to asi 3x rocne kukam
Zelena Mila
Cerni Baroni (to som raz videl 3x zaden
konecne sa mi podarilo zohnat Terminal na DVD (takze v kine 2x a za posledny tyzden 2x )
ale celkove prvenstvo ma Gladiator ten asi fuha velmi vela krat minimalne 4x rocne proste nefim preco lebo ten film mam rad ale az na take caste kukanie sa mi nezda ale proste dostanem slinu a musim kuknut ale stratil som ho pred casom bo sa prerabal byt
a samozrejme ze vela krat klasiku ako Sam doma Perinbaba 3 orisky pro popelku cisaruv pekar pekaruv cisar proste to co ide pravidelne kazdy rok na vianoce to maraton premna kukaci
a potom Shrek to asi 3x rocne kukam
-
Explo!D
Darca
how high je kdo huli ten umi, najsvor popremislaj nad tim co napises, az potom pis.DANYHELL napísal:- How High -ale 50krat mozno aj viac![]()
- Transpoting -tiez velka pecka
- Pernikova Viež
- Kto huli ten umi - ale to sa mi az tak moc nepaci ale je to pecka:)
- Pelisky
etc...
btw:
1.Harry potter 1,2
2. sam doma, (uz si presne nepametam ktory diel)
-
Exxon
Light Star
je dost filmov co som videl viackrat a kludne by som si ich pozrel znovu..
no je asi jediny, ktory som ochotny pozerat aj viackrat za sebou... Eurotrip.... vacsinu hlasok uz poznam naspamat no aj tak lmao ked to vidim zas... nechapem ako niekto mohol vymysliet nieco tak dokonale...
Scotty:What are you doing?
Maly brat: I'm reding your emails.
S: Don't do that... Why are you wearing my bathrobe?
Mb: Because some body pissed all over mine last night.
keby som chcel pisat vsetko co sa mi na Eurotripe paci.... aj ked trochu uraza SVK... (Dear sweet mother of God... We're in Eastern Europe...)
perfektna hudba, perfektne vymyslene, perfektne hlasky, nemam co by som vytkol...
samozrejme niekto nemusi suhlasit, tot je len moj nazor.
no je asi jediny, ktory som ochotny pozerat aj viackrat za sebou... Eurotrip.... vacsinu hlasok uz poznam naspamat no aj tak lmao ked to vidim zas... nechapem ako niekto mohol vymysliet nieco tak dokonale...
Scotty:What are you doing?
Maly brat: I'm reding your emails.
S: Don't do that... Why are you wearing my bathrobe?
Mb: Because some body pissed all over mine last night.
keby som chcel pisat vsetko co sa mi na Eurotripe paci.... aj ked trochu uraza SVK... (Dear sweet mother of God... We're in Eastern Europe...)
perfektna hudba, perfektne vymyslene, perfektne hlasky, nemam co by som vytkol...
samozrejme niekto nemusi suhlasit, tot je len moj nazor.