maju par originalnych songov ale celkovo je to uz dost opocuvane aj ked alexi laiho hra dost slusne... akurat nemusim ten jeho hursh vokal... a dost sa v poslednej dobe opakuju, ze stale len tie ich agresivne songy a ziadne spomaaenie alebo prilezitostne zaexperimentovanie... a vela coverov naharavaju to sa mi tiez nepaci
/zabudol som napisat ze dost EMO ladene texty dost bezduche... nic v zlom maki
Vesper napísal:maju par originalnych songov ale celkovo je to uz dost opocuvane aj ked alexi laiho hra dost slusne... akurat nemusim ten jeho hursh vokal... a dost sa v poslednej dobe opakuju, ze stale len tie ich agresivne songy a ziadne spomaaenie alebo prilezitostne zaexperimentovanie... a vela coverov naharavaju to sa mi tiez nepaci
ú a zabudol som napisat ze dost EMO ladene texty dost bezduche... nic v zlom maki
mas pravdu ale zase ked sa nato pozreme z tej lepsej stranky tak maju pomerne tazku hudbu myslim ked clovek sa chce pokusit zahrat na gitare... su rychli a to my trocha vadi ze nemaju pomale casti a su uz proste otrepany ten novy album je zase len o tom istom ale ked sa na to pozrem ako divak tak su v pohode
vesper: texty som pri nich nejak nevnimal velmi, ale toto padlo do ucha.. je to brutus - ked som to kamosovi poslal tak povedal ze som zly clovek btw: EMO inak nemusim a depku mam 2x do roka.. takze asi tak
Síce stará téma ale nedá mi sa zapojiť (lepšie neskoro ako nikdy) ... v podstate s vami súhlasím.. keby toľko nechľastali možno by vedeli naplno využiť svoje umelecké a technické schopnosti