eritrocit napísal:Môj najdlhší trval 3 roky a pár dní. No aj to som mal pocit, že sme spolu 15 rokov. Ale aj napriek tomu aj deň pred rozchodom som ju ľúbil tak ako na začiatku. Možno mi niekto nebude veriť, je to tak. A môže mi hovotiť kto chce-čo chce, len ja viem ako to naozaj bolo.
vidis mi sa chceli rozist po 2,5 rokoch ale viac menej sa mozme podakovat aj vam ze ste nam poradili. Preco podobne si sa nezachoval tak isto ako Valkir:POZIADAT O RADU (ak tvrdis ze si velmi lubil)alebo to bolo jej rozhodnutie???
Valkíra napísal:vidis mi sa chceli rozist po 2,5 rokoch ale viac menej sa mozme podakovat aj vam ze ste nam poradili. Preco podobne si sa nezachoval tak isto ako Valkir:POZIADAT O RADU (ak tvrdis ze si velmi lubil)alebo to bolo jej rozhodnutie???
Bolo to jej rozhodnutie a vtedy som o Hojku ešte nevedel. Takže tak.
A áno mal sum ju radšej ako seba. A ak by som povedal že teraz tomu tak nie je, možno by som klamal. Ale o tom nechcem diskutovať Je to za mnou
no bol veruze asi tak viac ako pol roka a menej ako rok..? ak dobre pamatam..., ale videli sme sa dost malo..., pred tym som mal najdlhsi 7 tyzdnov, every day ...
tak ja asi urobim rekord v tejto teme: moj vztah stale trva a aj ked sme mali partyzdnovu prestavku, tak k dnesnemu dnu je to presne 7 rokov a 5 mesiacov vzajomnej lasky
...ked mam povedat tak to je moj prvy vazny vztah..a trva uz 5 mesiac...a dufam ze bude este dlho...lebo moje srdiecko je pre mna vsetkym..a velmi ho milujem..
doteraz som nemal "vztah" ktory by trval dlhsie nez 30 minút. nie, zeby mi to dako vadilo, ale trocha ma to uz aj skrie. nie tie skusenosti, skor absencia dakej skutocnej.