Elán

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Godfather
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Elán

Príspevok od používateľa Godfather »

Pouzil som hladat a nenasiel som temu na tuto kapelu. Ci uz chcete alebo nie je to legendarna slovenska kapela. Ich pesnicky si spievali nasi rodicia, spievame si ich my a myslim ze aj nase deti si obcas nejaku zaspievaju!!!! :smt035 :smt035 :happyrespect: :smt035 :smt035 ....

Ziadna ceska ani slovenska kapela pokial viem neuskutocnila taky koncert aky mal Elan na Letenskej plani a to tiez svedci o niecom..

Sem piste vase nazory, dojmy oblubene pesnicky, zazitky z koncertov :wink: :wink:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

jedina sk-pop skupina ktora ked hra v autobuse tak neblvem :D :wink:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Hmm neviem ja ich nejako nemusim,ale mame doma celu diskografiu (mamka to pocuva),ako ne ze by to bolo vyslovene zle ale mne sa to proste moc nepaci...Mam pocit ze je to hudba skorej pre starsie generacie (ako ja moc ludi nepoznam v rozmedzi 14-18 ktory by Elan pocuvali) Ale samozrjeme nemam nic proti tomu ked to je doma pustene :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Dobra skupina, koncert som videl len na DVD. Pesnicky maju dobre.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

dobrá SK kapela, ale po rážovej nehode to šlo dole vodou
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja som metalovo zalozeny clovek ale elan je proste SVK klasika ktoru by mal mat kazdy mne chyba este asi 5 albumov ku komplet diskografii inak mam 21 a pocuvaju ju aj v rozmedzi 14-18 rokov len nie na verejnosti vela ludi ma aspon par vypalovakov doma a bachne si ich do playlistu vo winampe :-) napr Bosorka, Nie sme zli , Stuzkova,Vymyslena,Ak nie si moja,Mam kym nemam, Slobodna .... atd atd :-) a hlavne spominana Stuzkova a Niesme zly to asi fici ukazdeho hlavne tesne po stuzkovej de to patri k viac menej povinnym skladbam
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

niektore pesnicky maju fakt dobre (bosorka,stuzkova,..) ale doma ich nepocuvam
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Ze mi je luto... jediny song ktory od nich mozem :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Van Goghovo ucho , najlpepšia pieseň od nich , pre mňa

Inak k Elánu mám kladný vzťah , počúval som ich dávno , vypočujem si ich rád aj teraz :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

elan je klasika, mam ich rad, aj ked par kapiel mam samozrejme radsej.. pesnicky maju dobre, niekedy sa v nich dokaze clovek najst..
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Pre Kelusko: Tak ja poznam spustu ludi okolo 19 ktori Elan pocuvaju!!!!! A napriklad ked si ich nasa partia pusti na nejakej akcii na chate tak to je pecka spievame co nam hlasivky stacia napr: Caba neblazni :smt039 .

Tiez si myslim ze vela Ludi ma od nich nejaku tu pesnicku ktora sa im paci. Ja mam asi cca 30 pesniciek od nich ktore sa mi pacia a ktore si rad popocuvam a to je uz pekne cislo. ZO vsetkych spomeniem take co sa mne najviac pacia... Bosorka, Od Tatier k Dunaju, Smrtka na Prazskom Orloji, Voda co ma drzi nad vodou, Amnestia na neveru, Sestricka z kramarov, Cakam ta laska, Neviem by sam...... atd, atd

Lutujem, ze som nebol na ich koncerte na Letnej :weep:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

a čo tak Pištol, alebo neviem ako sa vola ale spieva sa v nej o FEROVI
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

je vela skupin ktore si vypocujem radsej ako Elan, ale ak to niekde pustia, tak nemam nic proti, koniec-koncov, aj pre mna je to jedna z naj SK skupin :D
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

komunisticka kapela jak hrom vtierali sa komuistom do zadku a takto to dopadlo,vypocut si ich vypocujem,ale aby som ich zral,to urcite nie,a hlavne namysleny ten Balaz :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

K tejto kapele mam kladny vztah. Budia vo mne respekt. Ved si zoberte kolko bolo takych skupin ktore cez leto zaziarili a hned na to "sfukli". Ale ich songy sa stale hraju v radiach a stale pocujem niektore v baroch z jukeboxu. A aj to o niecom svedci.
A moj oblubeny song je Bosorka. Mam ho nastaveny aj ako budik na telefone. Vzdy ked ma zobudi vstavam s usmevom na perach. :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

maju par dobrych songov ale uz su skor klasika a nepocuvam to vobec iba ked nahodou... to bolo k hudbe ale co sa osobnostne tyka tak sa mi to nepaci vobec lebo clovek ani uz nevie kto e clenom a kto je najaty na koncert a je to v podstate kapela o biznise leadra ktory si mysli ze je najlepsi :roll:
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

hh ja som na elane vyrastal... pred 12-15 rokmi som si ich pustal na platniach... pripominaju mi detstvo... aj teraz je to jedna z mojich naj skupin
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

canopus napísal:komunisticka kapela jak hrom vtierali sa komuistom do zadku a takto to dopadlo,vypocut si ich vypocujem,ale aby som ich zral,to urcite nie,a hlavne namysleny ten Balaz :?
a neni ti to jedno v ich pesnickach som daku propagaciu komunizmu nepostrehol a tie pesnicky su fajn tak co :-) a ako tu dakto spominal ked je partia tak elan je zarucena nalada seci poznaju a seci bekaju :-D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

juuj, tak ja lubim elan, pekne pesnicky maju, ale po nehode to uz nieje co byvalo. ale tie ich hity stoja za to. elan aj vaso patejdl... nieje nic lepsie nez ked ste dakde s babou a zrazu dakto pusti daky vypalovak od nich. nic to nepokazi.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ako to tu citam, hned som si ich musel pustit :D vadia mi na nich akurat 2 veci: ze sa raz az prilis priznava k naklonnosti k hzds a este spolupraca borisa filana s stb :( ale ako hovoria zahoraci: na nech, ale pjesnicky mame pjekne :D
Napísať odpoveď