rande na slepo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
flasch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa flasch »

este som nezazil ale kamaratovi to vyslo uz dva razi..vzdy s nou potom aspon pol roka chodil
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Raz som vyskusal, ako bolo to fajn, dievca bolo celkom v pohode, kecali sme tak striedavo, ale neviem, to sme sa stretli len raz na chate, a ona mi napisala ze ona sa rada stretava s ludmi, ze ci sa nestretneme, tak sme sa stretli v nakupnom centre, kde mala ist potom na brigadu aj za priatelom, ano mala priatela, ja kedze som nemal nikoho a rad sa stretavam s ludmi, tak som isiel. :)

cakal som ze bude viac ukecanejsia, alebo otvorenejsia, ked sa tak rada stretava s ludmi, ale co uz. Kecali sme skor o vseobecnych temach.

hmm ale neviem ci sa to da nazvat rande naslepo, mala sice chlapca, ale niekedy to tak nevyzeralo :)

Ale celkove som to nikdy nevyhladaval... rande na slepo je riziko... ze to dopadne ako schw33kovi :lol: :?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

jasne mal som jedno. s tou holkoou som si trosku pisal a ze ci sa nestretneme. nebol som proti a v ten den som aj tak nemal na plane nic len film. cakal som na nu pol hodiny sam v podniku kde sme sa mali stretnut. to by tak nevadilo az kym dosla. hm no cakal som osobu vyssiu ako 165cm. jej fotky som mal ale len tvare. no nie vzdy vyjde...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

bolo ich niekoľko, boli trapasy a desy a boli aj úžasné zoznámenia a kamaratstva, sex, a neviem čo ešte,ALE... už by som na žiadne stretko na slepo nešiel a ani nepojdem!
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:ALE... už by som na žiadne stretko na slepo nešiel a ani nepojdem!
prečo? kebyže nemáš vzťah, nudíš sa a tak... prečo..? ani vtedy?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:prečo? kebyže nemáš vzťah, nudíš sa a tak... prečo..? ani vtedy?
nechcem spoznávať človeka po častiach...
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

Jedno bolo a s tou babenou som uz rok :) takze sa podarilo
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Te-wei napísal:nechcem spoznávať človeka po častiach...
a nespoznavas cloveka vzdy po castiach?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:nechcem spoznávať človeka po častiach...
...hmm... toto som fakt nepochopil...
//hm ani ja, mohli by ste to nejako vysvetliť?...eritrocit :)
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No ja som to spravil 2 krat...a pisal som s s tymi babami cez net ale ete som ich nevidel ani na foto (takze pohoda) cez net boli mile...
takze ta prva ked som zistil ktora to je som skoro odpadol (proste hroza)
a ta druha to je v pohode...uplne uzasna baba a stretavam sa s nou nadalej a nieje problem takze mam 50% uspesnost :)
michmach
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michmach »

rande na slepo povazujem za krajne riesenie beznadejnej samoty. Za zufalu vec, ale... je to len moj ubohy subjektivny nazor... :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

kazdý typ zoznamenia ma nieco do seba. a ci tomu verite alebo nie, aj schodzka naslepo ma svoje plusy, samozrejme aj minusy. ale podla mna za tie minusy si clovek moze sam. pisete o zidealizovani si toho, alebo tej na druhaj strane. k tomu ale podla mna moze dojst iba v tom pripade ak vam klamali a vy ste sa nechali oklamat :wink: ak je niekto uprimny, ci uz to je cez net, sms, listy, zoznamky v casakoch, fora na tv.....takze napisem z mojho pohladu jedinu nevyhodu. moze sa stat, ze ten, alebo ta s kym si pisete... nikdy by ste ho(ju) v "priamom prenose" neoslovili. nie som v tejto sfere nejaky odbornik, mne sa to tiez prihodilo (2x), ale viacmenej nahodou.
1 - kamarat sa na vojne nudil. sli sme vlakom domov a na sedacku vypisal svoje meno a adresu utvaru. z nicoho nic mu zacali chodit listy. raz mu ta baba napisala, ze ci nema kamosa, co by si pisal s jej kamaratkou. jasne, ze musel oslovit mna. aj som sa zdrahal, ale v jednej chvili na mna udrela nuda(co sa mi casto nestava), v sluzbe, tak som jej napisal. po vojne sme chodili spolu rok.
2 - pred par rokmi som sa oprel do jednej baby na txt fore. nepacili sa mi jej nazory. a potoooom, vraj ci nemam odvahu si to "vyříkat" z oci do oci :) vyzva jak sv*na, to bola pre mna v tej chvili. jasne, ze som suhlasil. :oops: ten vztah uz netrval tak dlho, ale nemrzi ma to.
vyhoda takehoto zoznamenia, je podla mojho nazoru v tom, ze obaja viete, co chcete. ste pripravení milovať a byt milovaný. kdezto v "priamom prenose" ste pripravení milovat, ale co ak ten(tá) za kym prave idete a chystate sa ho(ju) oslovit, nie je pripraveny milovat, ani byt milovany. a vy dostanete kosom skor, ako by ste dostali co i len malu sancu milovat!
btw Te-wei po castiach? to nezalezi na druhu zoznamenia. na 100% nebudes vediet vsetko, ani o tej zene, ktoru budes milovat celý zivot.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:...hmm... toto som fakt nepochopil...
//hm ani ja, mohli by ste to nejako vysvetliť?...eritrocit :)
chlapec10 napísal:a nespoznavas cloveka vzdy po castiach?
Ok,vysvetlím. Spoznám babenu a začnem sa s ňous tretávať a chodiť von, začnem ju poznávať, a to nie len to čo si mysli, aké ma názory na život,čo chce dosiahnuť a proste globalne ako myslí a aká je povaha,ale poznávam aj jej spôsob vyjadrovania a prezentácie sa. Spoznávam a zažívam ju v rôzných situáciach, spoznávam či je tichá, alebo užvanená,či napr. fajčí (nie na všetko sa totíž človek opýta a dozvie cez net), či náhodou nehreší, či nieje napr. histerka a mnoho podobných vecí,či vlastnosti, ktoré cez net nezistíte a nemáte šancu zistiť.ja som tak poznal jednu holku. A to sme si ani dlho nepísali (našťastie, aspoň som si ju nestihol idealizovať). potom sme sa hneď aj stretli a ten človek bol úplne iný ako som čakal a pritom sa bôbec nepretvarovala na nete,bola sama sebou na nete aj keď sme sa stretli a napriek tomu bola iná ako som čakal s písmeniek ktorých sme si poslali mnoho.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Ok,vysvetlím. Spoznám babenu a začnem sa s ňous tretávať a chodiť von,...
Neviem ako ináč sa dá niekto spoznávať... Veď to by som jej mohol rovno poslať dotazník s otázkami akú má rada hudbu, jedlo, či fajčí apod...
TucciSlon
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TucciSlon »

vyslo na 100%, sme spolu uz vyse 4 rokov...
Slonica :aasmile6:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

absolvoval..ale je to uplne o nicom pokial si si to predstavoval inak ... a ked mas sympatie tak sa da .potom to uz pokracuje ako kebyze si ju aj pred tym poznal :P
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Problem je ten, ze castokrat je moja skusenost taka, ci uz ide o muza alebo o zenu, tak je realita ina, nemusi byt brutalne ina, ale moje skusenosti su take, ze realita vo vacsine pripadov bola ina.

To je ako ked ste precitali Eragona napr. (ja som precita aj Eldest) a potom si pozriete ten film... no hroza :roll:

1. Najprv sa s tym clovekom napr. na nete zoznamite. Uz na prve zoznamenie mozete mat po par riadkoch nejaky dojem.
2.No potom ked ho zacnete spoznavat, zistite je trochu je iny.
3. Potom ho este viac spoznate a zistite ze je este iny( to je jedno ci je to + alebo -).
4. Ked si s nim pisete, predstavujete si ako vyzera. Posle vam foto tvare. Zase je realita ina.
5. Potom vam povie, ze vam poslal staru foto, ze uz ma novsiu. Zase je realita este ina. :lol:
6. Predstavujete si, ze je ukecany, otvoreny, komunikativny, priatelsky.
7. V skutocnosti moze byt tichy a uzavrety.
8. Predstavujete si hlas, intonaciu, prizvuk, co len chcete. Skutocnost zase byva ina.
9. Nikdy ste ho nezazili v skutocnych situaciach myslim v zivote. Len z toho co vam on povedal.

No a to je len pripad cez net, riziko uplneho rande na slepo, je ze nikdy neviete kto pride :wink:

Preto mam radsej osobne spoznavanie. Vzdy som mal okolo seba kopu ludi,a bol som komunikativny a priatelsky, mozno preto som nikdy nemal taku potrebu a cudzich a novych ludi som radsej spoznaval osobne.

Predsa len hned viete na com ste a nie ze na nete jej napisete ako ju lubite a potom v reale budete sklamany.
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

hehe len raz prvy a asi aj posledny lebo to moc dobre nedopadlo :D akože ale zase musim uznat že som spoznal na nete aj super kamošky s ktorymi som sa stretol ale nič viac tam nebolo :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:Neviem ako ináč sa dá niekto spoznávať... Veď to by som jej mohol rovno poslať dotazník s otázkami akú má rada hudbu, jedlo, či fajčí apod...
Ty si ale romantik...

A zabudol som na vôňu, tá je pre mňa dôležitá.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hehe haluz tema. este daaavno pradavno ked som nemal net, tak som obcas kukol taku vec ze sms arena na markziackom teletexte. tie prispevky ma casto dost pobavili :D raz sa tam rozoberal jeden album jednej kapelky. veeeelmi som ten album chcel a nevedel som ho nikde zohnat. net bol vtedy pojem pomerne neznamy. vedel som, ze to na nete urcite je, ale nevedel som kde atd. tak mi to nedalo a nejako som sa stretol s tym chalanom s tym CD a uz som palil cedko u kamosa :) neboloto to sice rande, ale take stretnutie.

ked som prihlaseny na pokeci (su aj ludia co nemaju icq a maju len skype. ten vo windowse nemam nainstalovany), tak obcas sa pritrafi rp v style "ahoj, popises" "ako sa mas?" "co si robil v skole?" a usudzujem, ze keby taketo trapne frazy pocujem nazivo, asi by som nemal prilis chut kecat... kamarat to skusal a bolo to vraj fakt hrozne.
A : ...po dlhom tichu... aha ake je pekne pocasie
B : jj
...dalsie ticho...
nieco take by som nechcel zazit :(
Napísať odpoveď