HDD: mozno by som skor vzal 320GB, s typom WD SATA2 16MB CACHE suhlasim
RAM: 512MB JE MALO... zobral by som 2x1GB 800Mhz DDR2 (2x kvoli dual channelu)
CPU: na pracu aj na hry staci nadpriemerne
DOSKA: ja osobne by som zobral nejaku ASUSku
VGA: 1950 je dobra volba myslim si.
ak amd cpu tak len asus mb ver mi
hdd vezmi dva 250gb (raid)
a ram 2x512mb corsair 800mhz twinx su fakt brutalne mam ich tiez
a grafika radsej skus zobrat nejaku nvidiu 7950 ale ak bude malo lovov ta ati je uplne postacujuca
no ja som zabudol jasne že 2x 512 ale tie 2gBsa mi uz zdaju dosť veľa hlavne
cenovo.Inač ku tej asus zakladnej doske .Aku by ste odporúčili.Možno ak máte nejaké skusenosti.diki
prva vec 2x1gb ram mas takmer 8litrov a druha vec je ta ze ten raid je skvely pri loadingoch hier napr taky doom3 alebo far cry pekne som pocitil rozdiel sice ja mam iba jeden ale kamosovi som skladal pc a daval som mu tam 2x160gb a nadherny rozdiel to bol
pozri ja mam asus m2n-e a ak budem mat single grafu tak si nic ine ani neber na pctuningu jej 2krat dali v mainstreame prve miesto medzi mb a jak pisem zvysok 2x512 tie twinx amd x2 ****** aky si si tam pisal a bud 7950 alebo x1950 podla lovov a tie 2x250gb hdd a peknu bednu kvalitny zdroj a dvd-rw a mas vystarane
ja by som zobral aspon 2x512rama dosku radsej asus...aj hdd by mohol byt väcsi najlepsie ceny za jeden GB maju dnes 320gb hdd...a radeon x1950pro je dobra volba...a kup si aj nejaky kvalitny zdroj napr Fortron400w atx2.2
tak ja by som viac ramky radsej a obetoval procesor.to ti netreba az taky tento.tam by ti postacoval tak 3200 alebo 3800,skor zalezi na ramke tam.a dosku by som gigabyte