Režie: John David Coles, Charles McDougall, Larry Shaw Hrají: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicolette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Fred Gerber, Marla Sokoloff, Bob Gunton, Richard Burgi, Michael Ironside, Kyle MacLachlan
Čo vravíte na tento seriál, ktorý beží na TV Prima, a od Novembra (aspoň myslím) pôjde na STV1.
Zdá sa mi to, veľmi dobré, výborné herecké výkony, trapasy a pod... jeden z naj... seriálov z USA posledných rokov.
Velmi sa mi pozdava Pozrel som obe serie. Druha seria v porovnani s prvou je viac zamerana na rozne zivotne situacie, prva uz menej, prevladaju dobre hlasky Je to "iny" serial, fakt dost podareny. U mna vyhrava Linette a jej mali teroristi Odporucam v povodnom zneni...
ten serial uz neaky cas pozeram na madarskej stanici tv2 tam to ide pomali uz rok ... myslim si ze na ziadnom inom serialy som sa tak nenasmiala mozno okrem priatelov
LOL to som ani nevedel ze je tu takato tema Som velky fanusik Zúfalých manzeliek Aj cela moja rodina ja to stiahnem pozrem ako prvy potom to ide na CD sestre a neskor otcovi a az potom to ide kamosom co to tiez kukaju
po dlhom case otvaram tuto temu,vcera som zacala pozerat 4.seriu a je to fakt super...zatial mam 17.casti a neviem,ci su este nejake nove...ale dufam ze sa to bude natacat este dlho
je koniec !! na konci sa mi tlacili slzy .....
5 rokov co som ten serial sledoval / stahoval cast za castou .....cakal na nove serie...
klobuk dole vzdy sa to dobre zaplietlo,fajnovo som sa zasmial