rytmus a ego cize kontrafakt to iba oni vytiahli slovensky hip hop na taku uroven na akom je.. o 13 rocnych deckach radsej ticho.. kebyze ho drzia tak asi neni tam kde je nema cash nema auta nema nic je hovno.. jeho 13 rocny fanusikovia by asi nedavali peniaze za albumy za akcie,party atd..ako hej ako hovoris v amerike sa tak zrodil hip hop cista ulica uz to nie take ako je teraz sa to vsetko rozohra v baroch a na stage..SaNDRiTTa_2H napísal:rytmus to tu drzi? drzia to jeho 13 rocny fanusikovia.. ano kde bolo tam bolo kes sa hip hop iba rodil kde sa na starych magnetakoch pustali pasky s public enemy a hral sa basketbal kde si chalani na namesti rozlozili linoleum a ludia sa zastavovali a nechapali kam zmizla gravitacia presne tam ti ludia hip hop zili.. a nerobili ho pre modu a pre peniaze.. ako to je teraz.. tie veci co si popisal niektore poznam priznavam nie vsetko.. kvalitna hudba.. a niesom nejaka zazrata fanynka oldchoolu len si myslim ze vtedy to bola ulica.. teraz to je uz len stage peniaze bacardi a defky.. a forma.. bohuzial..
no chyba Ti este do zbierky Dont Hate Me Nowschw33k napísal:Hip-hop(eri) neviete mi náhodou poradiť s týmto ?
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=501629#501629
preco by som mal nejak hlbsie poznat HH?staci mi ze vidim tych frajerkov v sirokych gataach a new era siltecke jak robia bordel kade tade,s kazdym sa chcu bit a hraju tazkych mafianov.dalej tu mame rytmusika a H16 ktory stale tocia dookola aky su skvely a ich 10-14 rocnich fanusikov.to mi staci aby som si utvoril nazorMc krik napísal:Vela ludí čo sa vyjadruje k téme nevie čo je rap a hip-hop.
Je to smutné
To bude asi tym ze si počul len rytmusa a H16 ! Prečo každý sudi ked nepozná ? nechapem ! Dal by som ti milion typov ktoré by ta aj zaujali textom ale sak nehaj tak !pinacolada napísal:preco by som mal nejak hlbsie poznat HH?staci mi ze vidim tych frajerkov v sirokych gataach a new era siltecke jak robia bordel kade tade,s kazdym sa chcu bit a hraju tazkych mafianov.dalej tu mame rytmusika a H16 ktory stale tocia dookola aky su skvely a ich 10-14 rocnich fanusikov.to mi staci aby som si utvoril nazor
Nie Tragikomplex, ale TragikomixDead_Warrior napísal:Ale prave tie menej zname a nevyraznejsie kapely maju dobre texty, hlbsiu myslienku...Netreba sudit podla jedneho vsetkych....napr ja som sa k hiphopu dostal cez KF a nehambim sa zato....prve co som pocuval bol Eminem The Marshall Mothers ci ako sa volal album ale vnimal som to len tak potom to bol dalsi album od neho a potom som raz videl na MB klip od KF - dava mi castejsie a castejsie ho hravali a mne sa to lubilo viac a viac nie koli nadavkam tie som ani nevnimal ale proste daco ma na tom uputalo az potom som sa zacal v tom vrtat hlbsie a od KF presiel k takym vesiam ako eNeS,A.M.O.,Vec,Zverina,H16....a potom k takym ako DSH,Empirik, Tazke Cinky (terajsi Tragikomplex) atd....a teraz si od KF vypocujem tak maximalne 1-3 pesnicky co stoja zato...
Presne, milujem takychto mafianov. Clovek im nic nepovie, a hned sa zacne vyhrazat ze co on je, kolko deti uz dorazil a ze si mas davat bacha v jeho "teritoriu"(chodba na skole). Su to uboziaci, ktory si musia svoje potlacovane komplexi z detstva a domova vyburavat na druhych.pinacolada napísal:...staci mi ze vidim tych frajerkov v sirokych gataach a new era siltecke jak robia bordel kade tade,s kazdym sa chcu bit a hraju tazkych mafianov...
Digital napísal:To bude asi tym ze si počul len rytmusa a H16 ! Prečo každý sudi ked nepozná ? nechapem ! Dal by som ti milion typov ktoré by ta aj zaujali textom ale sak nehaj tak !
myslis ? Tak si vypocuj tieto skladby napr.:Moja reč - Venom , Promoe - Celý album , 2H - Reverz , Zlá Strava - Obidva Albumy , Mater - Celý album , Názov stavby - Rodina , Zetem - Ludia čo su za mnou , Zvuky Ulice - Milujem , Zverina - Zo Srdca , Kontrafakt - Pravda bolí , Čistychov feat. Orion & Tina - Vaša , Projekt 22 - Hladaj si svoj raj ,Dilema - Byť či nebyt , Projekt 22 - kur*y sku**** , Názov Stavby - V labyrintoch zlatého dnajogin napísal:![]()
![]()
textom????
![]()
![]()
a akym ved oni ziadne nemaju okrem primitivnych nadavok a sem tam nieco zamelu ich hubami
ak to sa da nazvat textom a ich myslienkami tak ubohe
od eNeS mu odporuc radsej cely "album" LúzaDrviváMenšinaDigital napísal:myslis ? Tak si vypocuj tieto skladby napr.:Moja reč - Venom , Promoe - Celý album , 2H - Reverz , Zlá Strava - Obidva Albumy , Mater - Celý album , Názov stavby - Rodina , Zetem - Ludia čo su za mnou , Zvuky Ulice - Milujem , Zverina - Zo Srdca , Kontrafakt - Pravda bolí , Čistychov feat. Orion & Tina - Vaša , Projekt 22 - Hladaj si svoj raj ,Dilema - Byť či nebyt , Projekt 22 - kur*y sku**** , Názov Stavby - V labyrintoch zlatého dna
Preštuduj si texty , prelož si texty a potom dojdi pi*ov*** !
Lebo sa drzia tej svojej sceny a ostatne nechcu vidiet, ani pripustit...Digital napísal:JJ , Diky za doplnenieA este by sa dala najst kopa skupin ktore maju zaujmave texty ! Len niektory ludia to nikdy nepochopia