Fotoaparat - problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Fotoaparat - problem

Príspevok od používateľa Bobr »

Priatelka ma novy digitalny fotak a pri prvom zapojeni cez USB jej vyhodilo nejakutabulku asi nejake pripojenie noveho hradwaru ale ona daco odklikla (amateri boze nemam ich rad... :oops: ), a teraz jej aj ked nainstaluje fotak tak ho nenacita a ani ked ho pripoji cez USB nenacita novy hardware... a dokonca ho nenajde ani ked das v nastaveniach pridat novy hardware???

Kto poradi??? Please :cry:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Čo je to za fotoaparát? Ak podporuje Mass Storage, tak nepotrebuje špeciálny ovládač. Niekedy to však treba zapnúť v tom fotoaparáte.
Bobr
Guru
Guru

chrono napísal:Čo je to za fotoaparát? Ak podporuje Mass Storage, tak nepotrebuje špeciálny ovládač. Niekedy to však treba zapnúť v tom fotoaparáte.
No aky to je fotak tak to ti neviem teraz na rychlo povedat ale ked ho tam dala prvy krat tak tam bola nejaka tabulka nevie ani ona co tam bolo... ale ked to da na bratov pocitac tak tam ho normalne nacita... a ide vsetko ako ma.. :shock:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

na tom fotaku moze byt namiesto massStorage modu zapnuty mod prenosu PictBridge... na niektorych je to defaultne nastavenie, a vtedy ho nenajde pc.
chrono
VIP
VIP

k6 napísal:na tom fotaku moze byt namiesto massStorage modu zapnuty mod prenosu PictBridge... na niektorych je to defaultne nastavenie, a vtedy ho nenajde pc.
Presne tak sa to volá (vďaka k6 nevedel som si spomenúť). A vtedy to môže vyžadovať aj inštaláciu nejakého ovládača.
Bobr
Guru
Guru

chrono napísal:Presne tak sa to volá (vďaka k6 nevedel som si spomenúť). A vtedy to môže vyžadovať aj inštaláciu nejakého ovládača.
Ale ako to ze na tom jej brata pocitaci to ide bez problemov, on ma totiz ten istz komp ako ona? Zebz to tam on ten prvz krat zapol a ona nie?

:?:
chrono
VIP
VIP

Bobr napísal:Ale ako to ze na tom jej brata pocitaci to ide bez problemov, on ma totiz ten istz komp ako ona? Zebz to tam on ten prvz krat zapol a ona nie? :?:
Má ten istý počítač, alebo taký istý? Neinštaloval nejaký program, čo bol na CD s tým fotoaparátom. Ak podporuje Mass Storage, pokiaľ viem, Windows nič nepotrebuje nainštalovať, nastaviť... Jediné čo sa dá zakázať, je to okienko, čo vyskočí keď vložíš nové médium (to čo sa zobrazuje aj pri vložení CD/DVD do mechaniky), ale to nemá vplyv na USB zariadenia. Po pripojení sa nezobrazí ani v explorerovi (či ako sa to volá)?
Bobr
Guru
Guru

chrono napísal:Má ten istý počítač, alebo taký istý? Neinštaloval nejaký program, čo bol na CD s tým fotoaparátom. Ak podporuje Mass Storage, pokiaľ viem, Windows nič nepotrebuje nainštalovať, nastaviť... Jediné čo sa dá zakázať, je to okienko, čo vyskočí keď vložíš nové médium (to čo sa zobrazuje aj pri vložení CD/DVD do mechaniky), ale to nemá vplyv na USB zariadenia. Po pripojení sa nezobrazí ani v explorerovi (či ako sa to volá)?
Presne po pripojeni sa nezobrazi ani dole na liste ze novy hardware... ani ked das pridat v nastaveniach novy hardware ani tam ho nenajde... ale ked das do USB kluc alebo nieco ine tak ho najde hned... :roll:
Napísať odpoveď