PS CS3 toho ponuka dost noveho, daco je popisane aj na grafika.cz, videl som aj dake pohyblive obrazky o CS3 a pod. Cakam na cely Creative Suite CS3, nech to nekupujem po jednom ...
mishenko napísal:PS CS3 toho ponuka dost noveho, daco je popisane aj na grafika.cz, videl som aj dake pohyblive obrazky o CS3 a pod. Cakam na cely Creative Suite CS3, nech to nekupujem po jednom ...
ZHNiLa_KaCHNa napísal:ty to chces kupit? mas asi vela penazi ked si dovolis menit verzie jak topanky
slovensko je pozadu, tu ludia tazko chapu nakup legalneho software. kupujem to do firmy, rad sa vyhnem problemom a vzhladom na to, ze si to na seba zarobi pomerne rychlo, tak je to jedno
mishenko napísal:slovensko je pozadu, tu ludia tazko chapu nakup legalneho software. kupujem to do firmy, rad sa vyhnem problemom a vzhladom na to, ze si to na seba zarobi pomerne rychlo, tak je to jedno
myslis ze je az tak pozadu? pochybujem ze by si si to kupil sam sebe domov, keby to nevyuzivas na pracu, ale sa iba v tom tak "hrajkaš" ako 90% hojkovcov
mishenko napísal:Tak to v podstate aj bude, ale nie je to len na hrajkanie. To, ze je to do mojej firmy alebo domov je vlastne to iste, budem to mat na notebooku ...
ved ano, ale u teba si to na seba zarobi... ako pises, ale u druhych nie, a v tom je to
mishenko: aha tak sory. ja som myslel ze si to kupujes domov na take domace zuvanie, ved vies.
teda kedy vyjde pscs3? aby som si dal do poznamok kedy si to legalne stiahnut z internetu ako trial