Este tam dr*nut SAGEm a bude to v poho... Moj prvy mobile bol Ericson (uz neviem aky) - teraz mam Sagem (myX5-2) - a chcem mat tu novu lacnu Nokiu (neviem aka)...
1. Mno prvy bol tusim nejaky boss ale tak ten nesiel ale taky ktory siel bol Nokia 5110 good nerozbytny mobil
2. Mam Siemens Cx75
3.Mno nejaky Qtek alebo nieco na sposob PDA s podporou gsm snad viete co myslim
Moj 1. mobil bol Siemes C35i sa mi zda
Momentalne si idem zobrat novy a to Sony Ericsson K750i
A aky by som cela? Hmm taky kt by som si mohla sama vymysliet dizajn aj funkcie v nom ... proste jedine moj
1.Aký ste mali 1. mobil - žiadny
2.Aký mobil máte teraz - žiadny
3.Aký mobil chcete mať - nezáleží na značke, iba nie nokia a musí mať niekoľko požadovaných vlastností, ale či to bude siemens, sony erikson alebo niečo iné je naozaj jedno
1. neviem to bolo davno tusim neaku nokiacku tehlu
2. siemens s65 vo february beriem sony ericsson cerveny K610i
3. niektory z kolekcie lamour od nokie
1. no moj prvy mobil bol Nokia..taka velika, ale uz si nepamatam cislo
2. teraz mam zas Nokiu, typ 6101
3. a zatial nemam vybrany new cell phone, este mam zmluvnu viazanost na cca 1 rok, potom si nejaky najdem, ale s najvacsou pravdepodobnostou to bude vecko
Uplne prvy mobil - Alcatel OT301
Teraz mam Samsung SGH-E720 (btw samsung preco chyba v hlasovani )
no a co by som chcel? neviem pozeral som rozne telefony, ale najst nieco male, a aby to bolo aj po dizajnovej stranke podarene.. mam problem. U telefonov uz sa ani tak nezameriavam na nadupane funkcie, kedze vyuzivam len ten zaklad (mp3, organizer atd mi je na 2 veci). Ale do buducna by som asi zase siel do Samsungu - len skoda ze uz prestali s Veckami a robia len vysuvacky
moj 1. bol alcatel len to uz si nepamatam blizsie, islo to potom cez nokiu 3310 ktoru v tej dobe mal asi kazdy 2 clovek v okoli, neskor siemens - ktory sklamal. najlepsi doteraz bol SE T10 za ktoru som sa veru vobec nemusela hambit ale ten som oprala v pracke takze momentalne vlastnim SE K508i, sice nie je to to co by som chcela... ale aspon volam aaaaa urcite by som chcela motorolu RAZR V3i - D&G gold