Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

nemusi hned kupovat casopisy.. staci ked sa prejde po posilovni s otvorenymi ocami..
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

johnny171 napísal:pocuvaj to nejde len tak ze si zmyslis ze ides posilnovat, tak posilnujes...
musis sa o to aj zaujimat, mal by si vela studovat/citat na nete, potom kupovat muscle fitness alebo svet kulturistiky... tam sa toho dost vela naucis a sam spoznas ako najlepsie na vyrysovanie...mat niekedy aj sparingpartnera pri posilnovani, a navzajom si pomahat..., nie len s cinkami ale aj informaciami...
sparinga mam .samozrejme necvicim len tak. o rozpise som sa poradil s kamosom co cvici 2roky(tomu radil jeden chlapik z posilovne co sa vyzna) a dodrziavam ten rozpis davam si pozor na chrbat aj nato ako chvicim a ked robim nieco zle sparing mi to pripomenie a upozorni ma natoo
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Maki napísal:nemusi hned kupovat casopisy.. staci ked sa prejde po posilovni s otvorenymi ocami..
No neviem, v posilovni kazdy cvici inac niekto roby objemovku niekto zase risuje, v skratke na kazdeho zabera nieco ine. Kazdy sam musi zistit co na neho zabera a funguje a to potom aplikovat.
Maki
Darca
Darca

myslel som to ako inspiraciu... ja som popozeral, odskusal si, konzultoval s niekym kto sa vyzna a bolo..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Cenayus

Techniku na biceps,ktorú si opisoval je už náročná technika pre vyspelejších kulturistov a určite by som ju nedoporučoval niekomu kto cvičí 3 mesiace.Tebe stačia a plne budú vyhovovať základné cviky a základne techniky.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Cenayus

Techniku na biceps,ktorú si opisoval je už náročná technika pre vyspelejších kulturistov a určite by som ju nedoporučoval niekomu kto cvičí 3 mesiace.Tebe stačia a plne budú vyhovovať základné cviky a základne techniky.
hej? a ot je ako? co mi odpporucas.??
ja mam techniku ako celkom dobru len ide o to ze uz mam velke vahy na mna kt. zdvihnem a potom si mozem znicit chrbitu...
takze chcel by osm vas poprosit o nejaky rozpis...
ked tu techniku robim psrvne tak ju mozem robit nie...skusal som je robit ako mi poradil a vravel mi ze to robim dobre..mal som tam 23kg. a fakt ten biceps som aj cvicilll
takze chcel by som nejaky rozpis alebo nieco take...
dik
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Cenayus:davas 42kg jednorucku, alebo 42kg velku tyc?
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

ak mas 16, tak bez urazky 42kg cinku na biceps dobrou technikou nedas...nehovorim, ze ju nezdvihnes ale myslim, ze to je taka "hadia" technika pri ktorej si akurat donicis chrbticu+klby.
ak chces cvicit na objem tak myslim, ze ti v pohode staci nizsia vaha, okolo 6-8 opakovani a hlavne spravna technika(taka vaha aby si tie posledne 2 opakovania dal uz len napr s dopomocou).
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Cenayus napísal:hej? a ot je ako? co mi odpporucas.??
ja mam techniku ako celkom dobru len ide o to ze uz mam velke vahy na mna kt. zdvihnem a potom si mozem znicit chrbitu...
takze chcel by osm vas poprosit o nejaky rozpis...
ked tu techniku robim psrvne tak ju mozem robit nie...skusal som je robit ako mi poradil a vravel mi ze to robim dobre..mal som tam 23kg. a fakt ten biceps som aj cvicilll
takze chcel by som nejaky rozpis alebo nieco take...
dik
Jo ako Mrost naznačil, zrejme tam nebude dobrá tecnika,skús to bez cheatingu? A pokiaľ robíš cvik správne, tak by ti to na chrbticu uškodiť nemalo.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mrost napísal:ak mas 16, tak bez urazky 42kg cinku na biceps dobrou technikou nedas..
je to individualna otazka ale ak ide o velku tyc tak nevidim problemy preco by niekto nemal v 16 cvicit so 42 kg .
Mrost
Light Expert
Light Expert

nenapisal som ze s tym nemoze cvicit ale ze to isto nedava striktnou technikou...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

davam to ezetkou...
sparing dava na mna pozor nezaklanam sa, som vyrovnany a nenadhadzujem snazim sa cisto bicepsimi..ak nevladzem sparing dopomoze...4opakovania pravim pekne sam zvysok pomoze...
ako ja odtoho hned upustim a dam si rozhodne poradit ...
chcem este nabrat hmotu , objem
tak ak by niekto mohol zostavit nejaky plan cvicenia...a o tom plane sa uz poradim osobne so susedom...
alebo nejaky link s technikami spravnimi na objemm
to Mrost: no dobre aj ked nahodou mam zlu techniku(davam si pozor) tak s 32 kg spavim sam 10 opakovany bez akehokolvek zaklonenia a nadhodenia(mozno mierne) tak co potom?..ake mam mat vahy ked posledne serie by som robil sam?....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Cenayus: pokiaľ to robíš správne, tak by som problém vysokých váh ozaj neriešil, ale môžem ti povedať ako som cvičil ja; Skús tie opakovania robiť pomaly. Pomalý pohyb nahor a pak pomalý pohyb nadol.
Mrost
Light Expert
Light Expert

kedze pises ze pouzivas ez-tku tak predpokladam kladivovy uchop pri ktorom biceps nezapajas naplno...skus to striedat s rovnou (nehovorim ze to je zle)...ked ak dokazes s 30kg urobit sam 10 opakovani tak skus prihodit napr. 2.5kg a uvidis, pripadne zasa prihodit...este skus taku vec(na mna tu fungovalo fajn), skus tie opakovania robit o hodne pomalsie ako robis, aby si v podstate mal v celom pohybe co najvacsi kontakt s cinkou a hore nechod uplne k hrudniku aby si neuvolnil svaly...
a urobit nejaky plan je dost narocne, k tomu potrebuje clovek vela info(od veku,vahy,casu ako dlho cvicis,tvoj denny program atd)...ale v podstate najlepsie funguje to na co sam prides a ako to citis...nema zmysel kopirovat niekoho plany

edit: te-wei - citas mi myslienky :)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dik ...akurat sledujem a citam si www.kulruristika.sk
tak tamsa i to nastudujem sprvim si nejaky vytah do wordu a uvidim ako zacnem ..zatial dik...
Maki
Darca
Darca

pripadne ak ces cheating vypustit uplne tak si zadok a lopatky opri k stene a rob to tak... ja osobne to robim tak, ci uz so EZkou abo rovnou, a robim to az ako 3 cvik na biceps a som rad,ze dokazem dat 3 serie s 27kg 12,10,8 opakovani
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:pripadne ak ces cheating vypustit uplne tak si zadok a lopatky opri k stene a rob to tak... ja osobne to robim tak, ci uz so EZkou abo rovnou, a robim to az ako 3 cvik na biceps a som rad,ze dokazem dat 3 serie s 27kg 12,10,8 opakovani
dobry napad..len neviem ci budem mat moznost niekde v posilke..uvidim ked pridem sa porozhliadnem....diák
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja som dako zamrzol na zhyboch. Mam pocit, ze uz od leta na nich stagnujem. Stale je to o tom, ze spravim prvu seriu 6op, potom uz to len klesa. Mate nejake napady, ako sa v nich zlepsit?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Holubar napísal:Ja som dako zamrzol na zhyboch. Mam pocit, ze uz od leta na nich stagnujem. Stale je to o tom, ze spravim prvu seriu 6op, potom uz to len klesa. Mate nejake napady, ako sa v nich zlepsit?
Ja robim Silovy trojboj, a mne sa menia treningy kazde tri mesiace priblizne. Takze ak sa ti to zastavilo, odporucil by som nejaky alternativny cvik, nejake stahovanie na kladke, aspon na 2-3 mesiace a potom ked sa vratis k zhybom na hrazde urcite to pojde... aj vahy budu stupat.. :wink:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mam dalsi dotaz..kolko cvikov a kolko serii by osm mal robit na jednotlive cviky? som tak zaciatocnik v strednej faze:-)
alebo aspon na velke partie kolko a na male kolko serii a cvikov..dik

na prsiach bby som chcel trosku viac zamakat niesom spokojny...
Napísať odpoveď