Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
sparinga mam .samozrejme necvicim len tak. o rozpise som sa poradil s kamosom co cvici 2roky(tomu radil jeden chlapik z posilovne co sa vyzna) a dodrziavam ten rozpis davam si pozor na chrbat aj nato ako chvicim a ked robim nieco zle sparing mi to pripomenie a upozorni ma natoojohnny171 napísal:pocuvaj to nejde len tak ze si zmyslis ze ides posilnovat, tak posilnujes...
musis sa o to aj zaujimat, mal by si vela studovat/citat na nete, potom kupovat muscle fitness alebo svet kulturistiky... tam sa toho dost vela naucis a sam spoznas ako najlepsie na vyrysovanie...mat niekedy aj sparingpartnera pri posilnovani, a navzajom si pomahat..., nie len s cinkami ale aj informaciami...
-
Cenayus
Medium Professional
hej? a ot je ako? co mi odpporucas.??Te-wei napísal:Cenayus
Techniku na biceps,ktorú si opisoval je už náročná technika pre vyspelejších kulturistov a určite by som ju nedoporučoval niekomu kto cvičí 3 mesiace.Tebe stačia a plne budú vyhovovať základné cviky a základne techniky.
ja mam techniku ako celkom dobru len ide o to ze uz mam velke vahy na mna kt. zdvihnem a potom si mozem znicit chrbitu...
takze chcel by osm vas poprosit o nejaky rozpis...
ked tu techniku robim psrvne tak ju mozem robit nie...skusal som je robit ako mi poradil a vravel mi ze to robim dobre..mal som tam 23kg. a fakt ten biceps som aj cvicilll
takze chcel by som nejaky rozpis alebo nieco take...
dik
ak mas 16, tak bez urazky 42kg cinku na biceps dobrou technikou nedas...nehovorim, ze ju nezdvihnes ale myslim, ze to je taka "hadia" technika pri ktorej si akurat donicis chrbticu+klby.
ak chces cvicit na objem tak myslim, ze ti v pohode staci nizsia vaha, okolo 6-8 opakovani a hlavne spravna technika(taka vaha aby si tie posledne 2 opakovania dal uz len napr s dopomocou).
ak chces cvicit na objem tak myslim, ze ti v pohode staci nizsia vaha, okolo 6-8 opakovani a hlavne spravna technika(taka vaha aby si tie posledne 2 opakovania dal uz len napr s dopomocou).
-
Te-wei
Medium Professional
Jo ako Mrost naznačil, zrejme tam nebude dobrá tecnika,skús to bez cheatingu? A pokiaľ robíš cvik správne, tak by ti to na chrbticu uškodiť nemalo.Cenayus napísal:hej? a ot je ako? co mi odpporucas.??
ja mam techniku ako celkom dobru len ide o to ze uz mam velke vahy na mna kt. zdvihnem a potom si mozem znicit chrbitu...
takze chcel by osm vas poprosit o nejaky rozpis...
ked tu techniku robim psrvne tak ju mozem robit nie...skusal som je robit ako mi poradil a vravel mi ze to robim dobre..mal som tam 23kg. a fakt ten biceps som aj cvicilll
takze chcel by som nejaky rozpis alebo nieco take...
dik
-
Cenayus
Medium Professional
davam to ezetkou...
sparing dava na mna pozor nezaklanam sa, som vyrovnany a nenadhadzujem snazim sa cisto bicepsimi..ak nevladzem sparing dopomoze...4opakovania pravim pekne sam zvysok pomoze...
ako ja odtoho hned upustim a dam si rozhodne poradit ...
chcem este nabrat hmotu , objem
tak ak by niekto mohol zostavit nejaky plan cvicenia...a o tom plane sa uz poradim osobne so susedom...
alebo nejaky link s technikami spravnimi na objemm
to Mrost: no dobre aj ked nahodou mam zlu techniku(davam si pozor) tak s 32 kg spavim sam 10 opakovany bez akehokolvek zaklonenia a nadhodenia(mozno mierne) tak co potom?..ake mam mat vahy ked posledne serie by som robil sam?....
sparing dava na mna pozor nezaklanam sa, som vyrovnany a nenadhadzujem snazim sa cisto bicepsimi..ak nevladzem sparing dopomoze...4opakovania pravim pekne sam zvysok pomoze...
ako ja odtoho hned upustim a dam si rozhodne poradit ...
chcem este nabrat hmotu , objem
tak ak by niekto mohol zostavit nejaky plan cvicenia...a o tom plane sa uz poradim osobne so susedom...
alebo nejaky link s technikami spravnimi na objemm
to Mrost: no dobre aj ked nahodou mam zlu techniku(davam si pozor) tak s 32 kg spavim sam 10 opakovany bez akehokolvek zaklonenia a nadhodenia(mozno mierne) tak co potom?..ake mam mat vahy ked posledne serie by som robil sam?....
kedze pises ze pouzivas ez-tku tak predpokladam kladivovy uchop pri ktorom biceps nezapajas naplno...skus to striedat s rovnou (nehovorim ze to je zle)...ked ak dokazes s 30kg urobit sam 10 opakovani tak skus prihodit napr. 2.5kg a uvidis, pripadne zasa prihodit...este skus taku vec(na mna tu fungovalo fajn), skus tie opakovania robit o hodne pomalsie ako robis, aby si v podstate mal v celom pohybe co najvacsi kontakt s cinkou a hore nechod uplne k hrudniku aby si neuvolnil svaly...
a urobit nejaky plan je dost narocne, k tomu potrebuje clovek vela info(od veku,vahy,casu ako dlho cvicis,tvoj denny program atd)...ale v podstate najlepsie funguje to na co sam prides a ako to citis...nema zmysel kopirovat niekoho plany
edit: te-wei - citas mi myslienky
a urobit nejaky plan je dost narocne, k tomu potrebuje clovek vela info(od veku,vahy,casu ako dlho cvicis,tvoj denny program atd)...ale v podstate najlepsie funguje to na co sam prides a ako to citis...nema zmysel kopirovat niekoho plany
edit: te-wei - citas mi myslienky
-
Cenayus
Medium Professional
dik ...akurat sledujem a citam si www.kulruristika.sk
tak tamsa i to nastudujem sprvim si nejaky vytah do wordu a uvidim ako zacnem ..zatial dik...
tak tamsa i to nastudujem sprvim si nejaky vytah do wordu a uvidim ako zacnem ..zatial dik...
-
Cenayus
Medium Professional
dobry napad..len neviem ci budem mat moznost niekde v posilke..uvidim ked pridem sa porozhliadnem....diákMaki napísal:pripadne ak ces cheating vypustit uplne tak si zadok a lopatky opri k stene a rob to tak... ja osobne to robim tak, ci uz so EZkou abo rovnou, a robim to az ako 3 cvik na biceps a som rad,ze dokazem dat 3 serie s 27kg 12,10,8 opakovani
Ja robim Silovy trojboj, a mne sa menia treningy kazde tri mesiace priblizne. Takze ak sa ti to zastavilo, odporucil by som nejaky alternativny cvik, nejake stahovanie na kladke, aspon na 2-3 mesiace a potom ked sa vratis k zhybom na hrazde urcite to pojde... aj vahy budu stupat..Holubar napísal:Ja som dako zamrzol na zhyboch. Mam pocit, ze uz od leta na nich stagnujem. Stale je to o tom, ze spravim prvu seriu 6op, potom uz to len klesa. Mate nejake napady, ako sa v nich zlepsit?