Kamarátsky trojuholník
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kamarátsky trojuholník
Chodím s jednou babou skoro mesiac a mám ju velmi rád... (dosť velmi som sa zamiloval)... zoznámil som ju s mojimi 2 kamarátmi, s ktorými sme chodievali von. Ona potom začala dosť často chodiť s nimi bezzomna (bol som v praci a .....) 1 sa donej zamiloval a začali tráviť velmi vela času spolu (všetci3) ja som vycítil že sa niečo deje ale nezakročil som bo som im veril obom.... včera mi to už nedalo a porozpraval som sa sním a uistil ma že nič nebolo a ani nebude že by mi to nespravil.... ale ked som sa rozprával snou zistil som že sa ona zamilovala do toho 2 kamaráta a dosť (on ju nechce a kvoli mne určite snou mať nič nebude, fakt super kamoš).... teraz ona nevie čo má robiť a neviem ani ja keby že ju nemám tak strašne rád tak sa už dávno snou rozišiel.... 
-
M4rko_PolO
Light Expert
-
Mr.Jack
Light Star
iba že ten... je moj velmi dobrý kamoš skoro všade stále spolu chodímeM4rko_PolO napísal:rada- musis sa zbavit nejako, neviem ako toho do ktoreho je ona zamilovana a on ju nechce , len tak aby ho nevídala a potom sa o nu zacat riadne zaujímat. Mala by sa pravdepodobne rozhodnúť pre teba. je to z mojej strany síce len teória ale malo by to fungovat .
a on sa prestane snou stretávať len kvokli mne keby že chcem... ..ale to by bolo odmna sebecke
-
Te-wei
Medium Professional
Tvoje roešenie mi príde dosť zvrátené.M4rko_PolO napísal:rada- musis sa zbavit nejako, neviem ako toho do ktoreho je ona zamilovana a on ju nechce , len tak aby ho nevídala a potom sa o nu zacat riadne zaujímat. Mala by sa pravdepodobne rozhodnúť pre teba. je to z mojej strany síce len teória ale malo by to fungovat .
Inak som nepochopil čo tým myslela ak povedala,že chce všetkých troch, to ako všetkých trocjh ako kamarátov, alebo ako?
-
Mr.Jack
Light Star
[quote="Inak som nepochopil čo tým myslela ak povedala,že chce všetkých troch, to ako všetkých trocjh ako kamarátov, alebo ako[/quote]neviem .. to som znej dostal dnes ráno... neviem ani ja ako si to mám vysvetliť....., ale povedal som jej že sama vie že to nieje možne že mi sme moc dobrý kamaráti aby sme si niečo začali s jednou babou...
-
Mr.Jack
Light Star
ja viem preto to aj tak beriem bo to su dobrí kamaráti a keby som si mal hned vybrať vyberiem si určite bez váhania ich... ale... srdcu nerozkážeš....eritrocit napísal:Mr.Jack: Fakt neviem čo ti poradiť, ale jedno ti poviem. Nenechajte si rozbiť priateľstvo kvôli jednému dievčaťu, ktoré nevie čo chce. Za to to určite nestojí
presne tak.. koli holke si netreba rozhadat s kamosmi a hlavne ked pises ze jeden z nich je tvoj velmi dobry kamos.. dievcata boli a budu.. keby ze mne povie moja ze chce mna a este aj mojho kamosa s ktorym chodime casto von a sme casto spolu, tak jej zbalim veci a poviem jej ze moze ist kludne zanim.. ja sa o holku s nikym delit nebudem.. neverever..eritrocit napísal:Mr.Jack: Fakt neviem čo ti poradiť, ale jedno ti poviem. Nenechajte si rozbiť priateľstvo kvôli jednému dievčaťu, ktoré nevie čo chce. Za to to určite nestojí
-
Mr.Jack
Light Star
no neviem keby začala chodiť s tvojím naj kamošom či by ti to nevadilo a chodil by si s nimy von.. (vlastná skusenosť).....TucciSlon napísal:presne tak.. koli holke si netreba rozhadat s kamosmi a hlavne ked pises ze jeden z nich je tvoj velmi dobry kamos.. dievcata boli a budu.. keby ze mne povie moja ze chce mna a este aj mojho kamosa s ktorym chodime casto von a sme casto spolu, tak jej zbalim veci a poviem jej ze moze ist kludne zanim.. ja sa o holku s nikym delit nebudem.. neverever..
jasne ze by mi to vadilo a viem ake to je lebo som to uz zazil, ale proste keby mi to spravila moja slonica teraz tak ju vyhodim ber mrknutia oka.. proste velmi ju lubim, ale neznasam ked sa robia take podrazi. A ide oto ze my spolu zijeme uz vyse 3 rokov a sme spolu vyse 4roch, takze to uz je o niecom inom ked spolu ziju dvaja ktory sa lubia, a chcu spolu ostat a planuju svadbu, vies.. ale keby mi to spravila holka s ktorou chodim ale nezijeme spolu, tak fokof.. a s tym kamosom by som uz v zivote neprehovoril..Mr.Jack napísal:no neviem keby začala chodiť s tvojím naj kamošom či by ti to nevadilo a chodil by si s nimy von.. (vlastná skusenosť).....
ja byt tebou tak sA zblaznim ale to co ti tu pisu chalani ma hlawu a patu,najhorsie je ked dievca newie co chce (i ja sa malokedy newem rozhodnut:DDDDDD )ale to tu neresim. Ked uz raz s niekym hodim tak by tam mala byt dowera a je prawda ze ti powedalla ze co citi a srdcu nerozkazes ale je cudna.Predstaw si ze by ste to vyresili a po niekolkych rokoch alebo mesiacoch by sprawila to iste....to by a trapilo viac ci nie???Tak taku nehaj a nerozmyslaj ze co by si s nou este cel prezit ...a ak by sa cela wratit tak to by bola este wacsia huska a to je pekne slovicko.Neboj pride i lepsa
ako mozno sa vam to bude zdat blbe ale urcite by som jej povedal ze nech sa rozhodne... podla mna to je pekna blbost
podla mna dievca nevie co chce ... odporucam aby jej to chalani vysvetlili samozrejme kazdy sam ze s nou nic nechcu mat a uz urcite nic s kamaratovou holkou
a ak sa jej nieco nebude pacit tak 
Mr.Jack napísal:viete čo je natom naj.....? .... povedala že nas chce všetkých 3....
Joker napísal:No tak na taku sa mozes rovno Vykaslat
eritrocit napísal:Mr.Jack: Fakt neviem čo ti poradiť, ale jedno ti poviem. Nenechajte si rozbiť priateľstvo kvôli jednému dievčaťu, ktoré nevie čo chce. Za to to určite nestojí
suhlasim so vsetkym co napisali Joker Eritrocit a Te-wei...uplne..Te-wei napísal:Podpisujem sa pod toto.
To je to prvoradé na čo by si mal brať ohlad...
vykasli sa na nu... chodili ste spolu iba mesiac a ona chce vsetkych 3..OMG!:roll:
sa jej opytaj ze ktoreho lubi najviac, a ona ti povie nejaku totalnu p-vinu..
"Kazdeho uuuplne rovnako!!, preto je to take hrozne tazke, a nechcem ani jednemu ublizit..."
fakt, nestoji za to... ked nevie co a koho chce, a nevie sa rozhodnut a meni nazor(citom by som to ani nenazval) kazdu chvilu....
V laske sa nekalkuluje ani sa s nou nezahrava...
Ved ste spolu iba mesiac, takze pravdepodobne ju nepoznas tak dobre ako si myslis.. think about it
asi ju mas len zidealizovanu a si pobluzneny...
Počuj, hlavne ti poviem, že kámoš za to nemôže a kašli na ňu.
A čo ja viem skús presvedčiť kámošov o tom aby ste ju jednoducho vyčlenili z partie, nevolaj jej ani s nou nechodte von, proste iba tak.
Keby sa pýtala tak nič sa nedeje, iba máte v partii nové baby atd. a presvedč aj toho kámoša, aby s ňou nič nemal a z ničoho ho hlavne neobviňuj - najväčšia blbosť by bola rozbiť si kamarátstvo kôli holke, ktorú poznám mesiac
A čo ja viem skús presvedčiť kámošov o tom aby ste ju jednoducho vyčlenili z partie, nevolaj jej ani s nou nechodte von, proste iba tak.
Keby sa pýtala tak nič sa nedeje, iba máte v partii nové baby atd. a presvedč aj toho kámoša, aby s ňou nič nemal a z ničoho ho hlavne neobviňuj - najväčšia blbosť by bola rozbiť si kamarátstvo kôli holke, ktorú poznám mesiac
-
Mr.Jack
Light Star
no ten moj dobrý kamoš to hned vzdal, povedal že on snou nič nechce a ani riešiť nebude , aby som jej to odkázal (bola z toho dosť mimo)valkir napísal:Počuj, hlavne ti poviem, že kámoš za to nemôže a kašli na ňu.
spravil to určite len kvôli mne(ja by som spravil to iste kvoli nemu... ..i ked by ma to v duchu štvalo...) a ten druhy ten váha ale povedal som si že mu nejdem nič vravieť som zvedavý ako sa rozhodne sám...
...všetko je to teraz už len otom kto je čo ochotný obetovať.....