a cely den tam budu vysielat bulo dnak-u-l-i napísal:ty ludia su chopny setkehonakoniec si zalozia vlastnut TV s nazvom :
MOJSEJ-TV
Nachytanie Mojsejovcov
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
trocha som sa rozpraval s mamou, ktora robila pravo, a podla zakona, aj verbalna zmluva je pravoplatna zmluva, a pokial Procko tresol nieco na styl ze v mene televizie joj, ti slubujem brano ze ti dam 8 milionov ak budes toto tocit x mesiacov, tak jojka je v zadku. no a pokial jojka bude donutena zaplatit tych 8 milionov, potom jojka bude sudit zasa prockak-u-l-i napísal:ako ked ty tupci nemaju nic na papieroch podpisane tak akurat mozu ist domov so sklonenou hlavou a potupou a nie na sud..
JOJ-ka s tym nic nema... vsetko islo cez produkciu joza procka....a takisto vsetky zmluvy su podpisane "pod" jeho produkcnou spolocnostou ... teda ak niekto bude mat poyeb tak prockojamess napísal:jojka je v zadku. no a pokial jojka bude donutena zaplatit tych 8 milionov, potom jojka bude sudit zasa procka
ale IMO nic nebude...
tie telefonaty co robi procko so znamymi osobnostami kde ich nachytava kazdy to bral s humorom a dokonca niektorim aj zanadaval tak jemne ale kazdy to bral ako srandu no len ty peresaci musia byt vzdy vynimkou si myslia ze su letadla ta mozu robit co sa im zachce.. keby oni nieco raz zobrali zo srandy tak to ine pianko by bolo...ake problemy boli s SOS tak teraz bude s NIKDY nehovor NIKDY...
no sa kprave to ze islo o zart ale vysvetli to tym dementomETieNne napísal:Ano ale Procko to robil ako zabavnu relaciu, na celom svete sa robia zabavne relacie, kde nachytavaju ludi...
len u nas sa musia sudit drbnuti mojsejovci![]()
na sude s tym neobstoja... islo len o zart...
a uspiet na sude s tym mozu
Jaaj, to bol ten srandovny clanok ze chcu verejne ospravedlnenie od Prockahojko napísal:Dnes som videl v stanku dennik a bolo na obalke, ze Mojsejovci chystaju zaloby. Tak som sa len zasmial... Neviem co to bolo, nevsimol som si to ale zrejme Novy Cas.
http://www1.filehost.to/files/2007-01-1 ... GP1221.jpg
nebel - samozrejme, vsak ziadna televizia ti neponukne lepsi zabavny program
-
Kibo
Hardcore addict
ale su blby ako taga a horsi ako male deti, lebo mojsej raz povedal prockovi, ze ho v zivote nenachyta. no nie je to hodena rukavica v ringu pre cloveka ako je procko??? by som ich dal zmrazit aby v buducnosti videli, co za debilov tu zilo...
// pozrel som si tu tlaocvku, naramne som sa na ich debilite pobavil, oni asi maju klapky na ociach ako zavodne kone, proste hlava nehlava dopredu a co sa deje okolo nich, tak nezaujem
// pozrel som si tu tlaocvku, naramne som sa na ich debilite pobavil, oni asi maju klapky na ociach ako zavodne kone, proste hlava nehlava dopredu a co sa deje okolo nich, tak nezaujem
-
Dead_Warrior
Professional
Aky to bol casopis? ak je na nete dostupny resp aspon ten clanok hod link...Imho urcite v etn den bude mat JOJka najvacsiu sledovanost v tom casei-cube napísal:dobry tah zo strany J@J a Procka, zarucena sledovanost :p
zasmial som sa, ked v jednom clanku bolo vyjadrenie Mojseja k celej zalezitost, ehm :"...aj tak by sme nakoniec tu zmluvu nepodpisali.."