HIP-HOP

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

Digital napísal:myslis ? Tak si vypocuj tieto skladby napr.:Moja reč - Venom , Promoe - Celý album , 2H - Reverz , Zlá Strava - Obidva Albumy , Mater - Celý album , Názov stavby - Rodina , Zetem - Ludia čo su za mnou , Zvuky Ulice - Milujem , Zverina - Zo Srdca , Kontrafakt - Pravda bolí , Čistychov feat. Orion & Tina - Vaša , Projekt 22 - Hladaj si svoj raj ,Dilema - Byť či nebyt , Projekt 22 - kur*y sku**** , Názov Stavby - V labyrintoch zlatého dna

Preštuduj si texty , prelož si texty a potom dojdi pi*ov*** !
nie ja si nemyslim :P :lol: ale viem a tie skladby ci ako sa nazyvaju si mozem vypocut ale mam na to osobny nazor lebo hip-hop nezaradujem do hudby rymovat vie aj kazdy picus :smt043 tak radsej nechajme to tak :wink:
Digital napísal:JJ , Diky za doplnenie :) A este by sa dala najst kopa skupin ktore maju zaujmave texty ! Len niektory ludia to nikdy nepochopia :(
no jasne kopu zaujimavych textov :lol: :lol: :lol:
ale je hlavne ze ty to pochopis :lol: :lol:

// Nauc sa citovat prispevky (vid. rubrika INFO) a pouzivat tlacitko UPRAV (nepis viacero prispevkov po sebe). Upravil Tomasito
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

jogin napísal:nie ja si nemyslim :P :lol: ale viem a tie skladby ci ako sa nazyvaju si mozem vypocut ale mam na to osobny nazor lebo hip-hop nezaradujem do hudby rymovat vie aj kazdy picus :smt043 tak radsej nechajme to tak :wink:
tak preco si to neskusis ked si myslis ze to je tak strasne jednoduche ? :roll:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Jogin ako vravi okonenipica zarymuj ked vravis ze to vie akazdy pi*us, tak zarymuj daco co by malo zmysel.....
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

srnec co ma na hlave hrnec
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:srnec co ma na hlave hrnec
to ale neni rep :wink: :shock: :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

MurphY napísal:srnec co ma na hlave hrnec
tak nejak vyzeraju aj rymi tychto "umelcov" :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:tak nejak vyzeraju aj rymi tychto "umelcov" :lol:
Jelen prebehl do pole, jelen rozrazi hladinu kukuric, hladinu kukuric obalenych do obvazu ze staniolu, s travy vystreluji krovky prezhratych brouku, s travy vystreluji krovky prezhratych brouku, cisty zasah na komoru...

WWW - Drát
album Neurobeat (2006)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ludia co vedeli ako hladat spravne slova ,bez ohladu nato aka situacia bola ,či dobrá či zlá čo nemá a čo má, čo smiem čo chcem lebo doležitá býva pomoc aj ked noc bije polnoc a tak to má byť ,presne toho sa chyť nastaviť ruku a ne furt len ryť a prave tak to ma byť , tak to má byť. Svojich si vážiť a vždy ich podporiť lebo raz sa ti zídu ked sa zmenia časy a vtedy si spomenieš na tie zabudnuté hlasy ako ohlasy na časy , preto netreba spaliť všetky mosty , je*at na tie namyslené skvosty....

Aryanko ked vymysliš text s takouto myšlienkou tak ti dojdem vyfajčit kok.. :P
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Ludia co vedeli ako hladat spravne slova ,bez ohladu nato aka situacia bola ,či dobrá či zlá čo nemá a čo má, čo smiem čo chcem lebo doležitá býva pomoc aj ked noc bije polnoc a tak to má byť ,presne toho sa chyť nastaviť ruku a ne furt len ryť a prave tak to ma byť , tak to má byť. Svojich si vážiť a vždy ich podporiť lebo raz sa ti zídu ked sa zmenia časy a vtedy si spomenieš na tie zabudnuté hlasy ako ohlasy na časy , preto netreba spaliť všetky mosty , je*at na tie namyslené skvosty....

Aryanko ked vymysliš text s takouto myšlienkou tak ti dojdem vyfajčit kok.. :P
a toto je zas co ? :shock: :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

okonenipica napísal:a toto je zas co ? :shock: :)
Zetem-Ludia co su zamnou
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

marna snaha, nechapete ze ten co nechce chapat nepochopi...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

viete... picujuci chlapci na texty, vypocujte si len tak niekdy pesnicku od H16- byt ci nebyt a pochopite ze hip-hop nie je len o struhani gangstrov.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Explo!D: skoda reci na nich lebo oni si to nevypocuju.. alebo ano ale potom si budu tiez tvrdit svoje aby nepriznali svoju chybu ze sa zmylili...
Ked rodinu si brániš, a rodinu si chrániš, strážiš ju, máš si vážis, uvážiš, ake je to dôležité, náležité, ked prídu tie chvíle zabité, z ktorých sa nevieš dostať, ked môže sa zlo stať, rodina ťi pomôže ostať, v dobrom aj v zlom aj v tom najlepšom, kým na tomto zasratom svete ja som,
však všetko je dobré pokiaľ máš k rodine sklon, no a tá je iba jedna v ktorej vieš čo môžeš čakať, aby si niečo dosiahol tak musíš proste makať...

Nazov Stavby - Rodina
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no konecne pozitivne ohlasy voci hip hopu.. :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Explo!D napísal:viete... picujuci chlapci na texty, vypocujte si len tak niekdy pesnicku od H16- byt ci nebyt a pochopite ze hip-hop nie je len o struhani gangstrov.
No zrovna tychto typkov nemusim. Nemozem si pomoct, ale po tych akoze x aktivnych rokoch sa podla mna nikam nepohli, live su snad este horsi a texty ... No tie ma tiez nezaujali.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Indigo napísal:No zrovna tychto typkov nemusim. Nemozem si pomoct, ale po tych akoze x aktivnych rokoch sa podla mna nikam nepohli, live su snad este horsi a texty ... No tie ma tiez nezaujali.
tu islo o tu jednu konketnu pesnicku. hej, je sice pravda ze sa vacsinou vo svojich pesnickach chvalia kde sa dostali a ze doticny sa tam nikdy nedostane, ale tiez pesnicky vacsinou zle nie su. a zevraj sa po tych rokoch nikam nepohli, ja mam presne opacny nazor.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Explo!D napísal:tu islo o tu jednu konketnu pesnicku. hej, je sice pravda ze sa vacsinou vo svojich pesnickach chvalia kde sa dostali a ze doticny sa tam nikdy nedostane, ale tiez pesnicky vacsinou zle nie su. a zevraj sa po tych rokoch nikam nepohli, ja mam presne opacny nazor.
Niesi jediny ... no neviem, proste mi pripadaju stale rovnaky ... Co clovek to nazor no ...

A to nehovorim o Cistom, akoze v pohodicke, dobry je, ale ked pri vydani I.Co ma texty stale rovnake, styl stale ten isty, tak to zacina byt aj trochu nuda.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ja s apriklanam k nazoru ze h16 idu dole vodov :? ...akoze mali dobre pesnicky (aj spominana dilema byt ci nebyt je super) ale uz sa mi nepacia...zacinaju byt namysleny...imho...umna je stale na 1. miesta eNeS 2. samotna DM na 3. asi rapresia (zilinska skupina uz sa rozpadla nie moc znama jej texty ma uchvatili) a na 4. asi cisty ten je este v pohodke a ostatne akoze moc nemusim...pocuvat o com aky je kazdy gangsta a druhy su sraci a o tom je 2/3 albumu no ok...zacina sa to tu uberat na americky styl =/...ako berem ze je to hudba aj si ju vypocujem obcas ale .... :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

TomAss: Kedy sa Represia rozpadla?...mna v poslednej dobe dostavaju dost Tragikomix byvale Tazke Cinky... ja by som dal poradie oblubenych asi ako ty len s tym ze za cistym by sli Ujo Marky&Tomy...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

v januari 2006 :cry:
Zamknuté