UberSoldier.....taki mali problem
UberSoldier.....taki mali problem
hmmm no hram hru uber soldier a mam s nou thaky mali problem... ked zabijam nepriatelov nie je vidno ZIADNU KRV ... ani na zemi ani ked do nich strielam.. no neviem preco hram to na MAX detailoch(bez AA ) v options mam zapnutu blood... cim to asi moze bit... v ovladacoch to nie je.. ani crack nie je zli...hrafiku mam ASUS N6600 256mb... skusal som tu istu hru na shite inno 3d 6200 gs ktora ma LEN 64bit a 128 mb.. a na tejto sunke to ide v poho PORADTE MATE ROVNAKI PROBLEM!!!!?????

fuuujj
Toto je podľa teba dobra grafika ???
TECHNICKÉ PARAMETRY
* Grafický čip: nVidia GeForce 6600
* Frekvence čipu: 400MHz
* Paměť: 256MB, 128-bit DDR2
* Frekvence paměti: 800MHz
* Rozhraní: PCI Express x16
* Výstupy: VGA, DVI-I, TV-out
* Video vstup: ne
* Plně podporuje DirectX 9.0c (Shader Model 3.0)
* Podporuje OpenGL 1.5
* CineFX 3.0 architektura
* 8 pixel pipeline
* 3 vertex shaders
* IntelliSample 3.0
Síce ma SM 3.0 ale pochybujem že na nej spustíš hry ktoré to potrebujú s takou ubohou frekvenciou !! A ešte nehovorím o iných veciach !!! Takže..
TECHNICKÉ PARAMETRY
* Podporuje OpenGL 1.5
* 8 pixel pipeline
* 3 vertex shaders
* IntelliSample 3.0
Síce ma SM 3.0 ale pochybujem že na nej spustíš hry ktoré to potrebujú s takou ubohou frekvenciou !! A ešte nehovorím o iných veciach !!! Takže..
ANO ANO ... si mudri.. az velmi ...nehovor ze na tej karte nesputim zatial kazdu hru co uz vysla ... si obicajni LOL napis mi nejaku hru na ktoru ta karta nestaci a ja ti poslem 1000sk ....a ak si taky chytri a tvrids ze v UBERSOLDIER mi ta GF nezobrazuje Textury krvi tak si dobri lamak bo ta hra je optimalizovana na karty s PS 2,0 cize moja s nou NEMOZE MAT ZIADEN PROBLEM

-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: fuuujj
chalan ty sa odje* sak si uplna lama21tomy21 napísal:Toto je podľa teba dobra grafika ???
TECHNICKÉ PARAMETRY
* Podporuje OpenGL 1.5
* 8 pixel pipeline
* 3 vertex shaders
* IntelliSample 3.0
Re: hmm
Ja mám podobnú kartu,ide ma na nej všetko zatiaľ čo vyšlo,samozrejme záleží aj od iných vecí...a nie je moc stará,je akurát.Jasné že vyšli karty s jadrom GPU80....tie nové GeForce..no sa mi zdá,že ani mne to neukazovalo21tomy21 napísal:vieš tvoja karta je už dosť stará a nedokáťe zobrazovať efekt krvi v tejto hre !!! preto ju logicky nevidíš.....
-
qwerty-xyz
Re: UberSoldier.....taki mali problem
jej,to ma tesi ze ti to aspon ide.Bongo-man napísal:hmmm no hram hru uber soldier a mam s nou thaky mali problem... ked zabijam nepriatelov nie je vidno ZIADNU KRV ... ani na zemi ani ked do nich strielam.. no neviem preco hram to na MAX detailoch(bez AA ) v options mam zapnutu blood... cim to asi moze bit... v ovladacoch to nie je.. ani crack nie je zli...hrafiku mam ASUS N6600 256mb... skusal som tu istu hru na shite inno 3d 6200 gs ktora ma LEN 64bit a 128 mb.. a na tejto sunke to ide v poho PORADTE MATE ROVNAKI PROBLEM!!!!?????![]()
![]()
a s tou krvou skus neaky patch
mam a nc.. ...inak ak pouzijem ine driveri na tu Kartu napr:z ofcialnej nvdia stranky tak mi hry idu uplne na prd neviem cim to je ale Karta funguje dobre iba s drivermi od ASUS ..... a tych moc neni ... a k tomu ubersoldieru popravde som v 4 leveli a uz ma to prestava bavit... jedina zaujimavost na tej hre je ten STIT..... inak niekde som cital ze to ma rovnaky ENGINE ako hra FEAR... no neviem......viete o tom nieco??????