Bezdomovci - co si o nich myslite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

od bezdomovca by som si urcite nic nevzal, nie to este , ze by som mu mal nieco ukradnut... keby mi v tom aj nebranili zasady hygieny tak potom urcite mam nejake moralne zasady, ktore v tomoto smere nepustia 8)
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

mam v podstate podobny nazor ako večšina s časti ich lutujem ale na druhej strane viem že večšina si za to može sama ak možem tak sa im vyhibam ale raz som dal lednej žene 20 sk lebo mi jej prišlo luto a dufam že ich minula na jedlo lebo keby som vedel že ich chce na chlast tak jej nedam nič a važim si tych čo sa s toho snažia dostat notabene som si sice nikdy nekupil ale zatial som to ani nikde nevidel aspon nie tu v Rk :D
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

o tych by sa mal v prvom rade postarat stat... ponuknut im pracu, nejaky byt na slusnu hypoteku...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

U nas v Nitre sa pred rokom ci dvoma (skleroza) udialo to, ze jednemu muzovi zena predala ich byt... Muz bol teda nedobrovolny bezdomovec. Rozlozil si stan pred budovou krajskeho sudu a nejaky cas tam stanoval.
inak, pokial ma clovek snahu, tak si nieco musi najst. mam dost, ked vidim homelessakov s prepitymi ksichtami,co zobru peniaze. Takym mozem dat akurat po hube. ze maju tu drzost...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Davnejsie som pozeral stroskotanec na 48hod a bol tam jeden politik(urcite ste to videli,ale nepamatam si jeho meno-nieje to podstatne)a za 48hod si dokazal vybavit celkom slusnu pracu(bol spinavy a mierne dotrhany),vlastne byvanie (v jednom hotele-strasne lacnom)a do tej spolocnej bezdomovekej kasy doniesol tolko prachov,ako oni nikdy nedosniesli mozno aj za tri dni..A je dost mozne,ze to bolo na viac hod.,ako len na 48..
:?
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

Neviem ci poznate niekto z Bratislavi jednu bola aj vo Vilomeninach ze Bajlando.. Tak to je teda zenska ju poznam osobne kazde ranko kecame a od nej lepsiu zensku nepoznam.. to by ste ju museli poznat.. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

80% z nich su alkoholici, svine ktore si vsetko sposobili sami... taky ma idu rozdrapit, no zvysok su ubohi ludia ktory sa na ulici neocitli kvoli svojim chybam a tych mi je ozaj luto :?

najhorsie je ze nemas sancu zistit ktori kam patria..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pokial si zato nemoze sam, je to smutny osud... treba im pomoct, take drahe to vobec nie je...
ked si zoberiete, ze clovek za svoj zivot odvedie statu asi 4,8 miliona korun, zaplatit najom v nejakej bytovke, dat mu nieco na zaciatok sa statu oplati. samozrejme hovorim to tym, co si to nezapricinili sami napr gamblovanim a pod.
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

mam podobny nazor ako ty predosli niektory si za to mozu sami a myslim si tak im treba no tych ostatnych mi je luto ... samozrejme mama prispieva kazdy mesiac ci ako casto vychadza to nota bene ked sa snazia tak im teda pomozme ... :wink:
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

mne na bezdomovcou vadi najmä ze ked das mu tu nejaku korunku ta on si nekupi rozok alebo nieco take ale on si kupi cuco a ozere sa :!: :!: :!: :!:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

alcatraz16 napísal:mne na bezdomovcou vadi najmä ze ked das mu tu nejaku korunku ta on si nekupi rozok alebo nieco take ale on si kupi cuco a ozere sa :!: :!: :!: :!:
Tak mu daj rozok! :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Godfather napísal:Tak mu daj rozok! :roll:
presne tak, keby ze chcem dat nieco bezdomovcovi, tak mu nedám $ alebo kupim neaké jedlo....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Lord_3D napísal:presne tak, keby ze chcem dat nieco bezdomovcovi, tak mu nedám $ alebo kupim neaké jedlo....
ved to, raz sme to s otcom skusili(jedlo)... ta chu*a bezdomovska to zahodila :!: :!:
odvtedy: ... NIKOMU NIC... :? nech si "slusni houmlesaci" spravia poriadok s Pliagou a potom nech nieco cakaju .. aj ked budu proti presile :?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Aky mam nazor na bezdomovcov ? Ziadny. Proste ich neriesim. A ked ma niaky slusne poprosi o korunku, ze je bezdomovec a bla bla, tak rovno poslam do pi*e, ale ak ma niaky poprosi, ze mu chyba na vino, ci by som mu nemohol dolozit, tak kludne prispejem, neni problem...

((pre menej chapavich, nemam rad ked niekto klame a neni uprimny, alebo lepsie povedane ked chce zrat a byvat nech pracuje :wink: ))
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

No otazku bezdomovcov treba riesit, ale ako ? Jednoznacne by som im nedaval peniaze... ked tak najake jedlo alebo nejake oblecenie. Tiez by sa mohli najst nejake pracovne miesta napriklad verejno prospesne prace. za pracu by vsak nedostavali peniaze, ale stravu, noclah a osatenie ... cim by sa vytvorile ake-take podmienky pre tych, co sa snazia zo svojej situacie dostat... hmm pripadne by sa mohla davat aj vyplata, ale to by muselo byt nejako osetrene, aby si dany clovek nemohol kupit alkac pripadne drogy ...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

to je ale smola ale min. kazdy 3 si moze zato sam bezdomovci su aj budu a niesu len na slovensku :)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

tito ludia sa len lutuju a chlastaju, preto si tiez nemozu najst normalnu pracu.
na ulici hodim peniaze mozno tak bezdomovcovi, ktory aspon hra na nejaky hudobny nastroj. inac su mi uplne ukradnuti.
napokon: kazdy si je strocom vlastneho stastia.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Explo!D napísal:napokon: kazdy si je strocom vlastneho stastia.
presne to som chcel poznamenat.myslim ze chyba je v nich.keby nepili,nezebrali a snazili sa postavit na nohy tak by mohli byt prachatymi milionarmi ako napr. LES. :lol:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Explo!D Napísal:
napokon: kazdy si je strocom vlastneho stastia....... :? No to ano ale nikdy nevies co ti zivot pripravi. Niekedy dokaze byt riadna svina! :( Mnohi su aj tak co sa na ulici ocitli NIE vlastnym zapricinenim!

Ozaj raz sme vecer s kamaratom pri jednom obchodnom dome streli bezdomovca a ten od nas pytal peniaze, ze dlho nejedol. A my nanho ze akurat ideme do obchodu, ze mi vam nieco kupime. A on hned ze dobre ale bol by radsej keby sme mu dali 20Sk lebo on si chce kupit aj nieco na pitie. A my ze tak vam kupime aj vodu a on ze radsej nech mu dame 20sk. :? Hned nam bolo jasne ze co chce tak nakoniec sme mu nic nedali aj tak sme nemali ziadne drobne :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinacolada napísal:presne to som chcel poznamenat.myslim ze chyba je v nich.keby nepili,nezebrali a snazili sa postavit na nohy tak by mohli byt prachatymi milionarmi ako napr. LES. :lol:
Explo!D napísal:tito ludia sa len lutuju a chlastaju, preto si tiez nemozu najst normalnu pracu.
na ulici hodim peniaze mozno tak bezdomovcovi, ktory aspon hra na nejaky hudobny nastroj. inac su mi uplne ukradnuti.
napokon: kazdy si je strocom vlastneho stastia.
omg , je vidieť , že ste v tom odborníci na slovo vzatý , nevravím,, že niesú aj takí , kerích opisujete vy , ale je ich mnoho , ktorí nemôžu za vlastné nešťastie ako napr. rozvod a vyhnanie na ulicu , vyhnanie na ulicu matky vlastnými deťmi
je ich proste po kkt prípadov , a všetci nevedia hrať na hudobné nástroje :P
Napísať odpoveď