Booom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

to kde si narazil na taku hlasku?
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Frco napísal:to kde si narazil na taku hlasku?
Scrollni sa uplne dole na booome a tam mas taky maly frame

© by SUMIR s.r.o. | CREATOR SIMEN | HOUSING VNET | DATA | CONTACT| RULES | ENIKI BENIK

tak kliknes na "DATA" ;)))
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ehm ta stranka je dobra pre bratislavcanov kt. chodia na akcie ;)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Su tam aj pisnae akcie pre kosice;)
ale je pravda ze vytvarat profil ak clovek nie je z BA......dost zbytocnost.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No čo som sa dopočul u nás v škole, tak nejaka tretiačka si tam dala fotku profaka a sysel (ďaľší profák o ktorom je známe, že donáša) to bol nahlásiť vedeniu školy.. :) Takže pekne.. keď tam aj profaci chodia a ešte ktomu žaluju.. :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Frikso napísal:No čo som sa dopočul u nás v škole, tak nejaka tretiačka si tam dala fotku profaka a sysel (ďaľší profák o ktorom je známe, že donáša) to bol nahlásiť vedeniu školy.. :) Takže pekne.. keď tam aj profaci chodia a ešte ktomu žaluju.. :lol:
Tak ale mozes mat straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne hlboko v p***. Co ta akoze vyhodia zo skoly, lebo si anonymne davas na internete svoju alter ego prezyvku rovnaku, ake ma meno tvoj profesor ?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no moj nazor na tuto stranku taze som tam regnuty a aj zaplatene mam na dakeho pol roka ak nie viac , popravde neviem zaco sa tam plati nic sa tam nemzenilo vcera a predvcerom to fungovalo jak pokakane odozva az minutova (tak pisal fasterfox (plugin do firefoxu ktori mera cas nacitania)) deciek tam je stale plna prdel v principe je to tam sami blbec ak si tam povies vlastny nazor hned nabehnu na profil a znizia znamky de sa da :-D mne napriklad aj do albumu sly a vsetkym fotkam daly 1 bod z 10 a to mam v albume aj take veci ako odfotene Frisbee alebo fotku opicieho tymu (rozpravka) konkretne toto sa stalo po komente na foto 2 cca 16 rocnych a moj koment spocival v tom ze " co robia 16 rocny na boome" dalej ako som pisal je to tam plne magorov ktori si myslia ze su to naj na svete a taktiez kazdy 2 koment je dost uchylny pripadne fotka ma 60 komentov s toho je 50 stylu je***t a suka a teba by som dal ... aj tie fotky dost hroza jak keby to fotil typek co drzi fotak 1x btw minule som jednej holke zhodnotil fotky nie dako spatne len nedal som 10 ale 8 bodov a ona mi vypisovala ze co proti nej mam a bla bla bla a pre tych co sa spytate naco tam mam konto tak nato ze s kamoskou som pisal len tade lebo este pred par dnami nemala icq a inde nechodila a este k teme aj praca adminov je tam dost onicom hociaku pripomienku som dal nic ani len reakcia v podobe spravy ze dakujeme abo pod ako to byva inde
:smt071 :smt067 :smt068 BOOOM je bordeeeeeeeeeel
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

a neviete preco ked chcem komentovat fotku tak mi vypise Možnosť komentovania fotografií bola pre Vás dočasne zablokovaná. Nemate nejaky mail na support alebo take neco? lebo na ich stranke som nic nenasiel :(
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jedine [email protected], ine som nenasiel na celej stranke, sem sa ma clovek obratit ak ma na daco tazke srdce :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

booom? tak, ako každý portál na slovensku má svoje plusy aj mínusy...

:plus: za klady považujem nutnosť si zaplatiť členstvo, čím sa značne obmedzia spammeri a rôzne úchylné existencie, ktorými je azet preplnený

:minus: k záporom snáď len toľko, že napríklad v porovnaní s birdz je booom stále poriadne povrchný...

:arrow: registrovaný tam som a aj tam chodievam pravidelne, pretože všade sa dajú nájsť zaujímaví ľudia :wink:

nick: whisper (ako inak :D )
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

Kibo napísal:jedine [email protected], ine som nenasiel na celej stranke, sem sa ma clovek obratit ak ma na daco tazke srdce :)
no tam som pisal ale ziadna odpoved :( ale diky aj tak
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

lenze vzhladom na osadenstvo boomu im tam chodi asi 1000 mailov denne, takze nemozes cakat zazrak :?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Zhrniem to:
Portal kde si chodievaju moje 15-16 rocne spoluziacky hladat 23 rocnych big gangstrov, 60% su big gangsti 30% su ludia typu: Thor88, WPWW1418, Tomas1888 atdatd. a zvysnych 10 percent su emaci :D
// preferujem My Space
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

napad je to super. fotky z akcii urcite mnoho ludi potesi a nebratislavcanom napovie v ktorom podniku to ako vyzera na akciach. podla mna myslienka je super. pochybujem, ze zakladatelia z toho chceli spravit portal plny pozerov. to je uz vec registrovanych. kedze som vytvaral portal tomuto podobny (len pre inu skupinu ludi), nemal som inu moznost ako zaregistrovat sa tam a inspirovat sa niektorymi detailami a podotahovat dalsie detaily. popri "posobeni" na tomto portali som nadabil na dost znamych, na ktorych som nemal icq ani jabber ani nic. i ked mi to pripada trochu ako NS monitoring, ale nejako extra mi to nevadi. to ze si ma pozera kazdu chvilu niekto s 88 alebo 14 v nicku mi uz je ukradnute. som tam kvoli znamym a nie kvoli spodine. navyse niektore fotky dokazu velmi zdvihnut naladu :) celkovo portal hodnotim kladne i ked na akcie ako su na stranke vobec nechodim (cest vynimkam. obcas sa najde nieco v elame, nejaka latino party, mexicke noci a podobne zalezitosti, kde sa vzdy rad objavim).

btw nick tak mam ten isty ako tu
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Ujo Marky napísal:Zhrniem to:
Portal kde si chodievaju moje 15-16 rocne spoluziacky hladat 23 rocnych big gangstrov, 60% su big gangsti 30% su ludia typu: Thor88, WPWW1418, Tomas1888 atdatd. a zvysnych 10 percent su emaci :D
// preferujem My Space
pred dvoma rokmi tam bolo minimum soplakov. to je len teraz taky trend, ze deti sa tam nahrnuli..(pod, idemesa fotit na bum!) :roll: jak ja :D
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

booom ma ovela ovela vacsiu uroven ako pokec a podobne....na pokec uz ani nechodim,su tam same deti.Hrnu sa uz aj na booom ale este ich tam tolko neni a 40sk na pol roka ma nezabije.
Napísať odpoveď