SnowPark

O športe...
alpha15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

SnowPark

Príspevok od používateľa alpha15 »

Chcem sa spytat aky by bol zaujem o krytý snowpark v Banskej Bystrici v prevádzke 365 dní v roku ???? Pls Poradte?? Asi nieco taketo http://www.myparklife.com/graphics/plan ... rk_big.jpg
piston
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

:shock: ty kokos kto si a co si cosi samozrejme ze najvacsi zaujem by bol a skus zajst este aj na www.boardlife.sk a tam to napis k nejakej diskusii pri clanku a vsetci by ta bozkavali keby take volaco bolo. Fakt by som chcel vediet o tom viac lebo sa mi to nejako nezda ved to je hrozne nakladne. Kludne mi posli aj sukromnu spravu proste daj vediet o co sa jedna.
PS:ale pochybujem ze by to bol taky park ako si ukazoval tutok v Les deux Alpes :)
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dufam ze sem nechodis pravidelne raz za pol roka :(
alpha15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alpha15 »

nie neboj sa ale musim pockat na predbezny zaujem a az pak sa o tom mozme bavit vaze lebo ak nebue dost ludi tak sa mi to neoplati je to tak investicia 300-400 mil.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

alpha15 napísal:nie neboj sa ale musim pockat na predbezny zaujem a az pak sa o tom mozme bavit vaze lebo ak nebue dost ludi tak sa mi to neoplati je to tak investicia 300-400 mil.
pochybujem ze by to malo rozumnu mieru navratnosti, toto je skor imidzovka co si ju mozu dovolit arabi v dubaji
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja viem ze to stoji mega vela penazi ale take nieco je napr aj v nemecku a chodia tam ludia zo siroka daleka, a mi zavyslaci co v lete ideme zomriet spravime vsetko pre to aby sme sa do takehoto raja dostali. Vazne som si isty ze AK by take nieco existovalo bol by o to VELKY zaujem. Prosim ta fakt mi daj vediet co a jako, lebo tu ti nikto neodpovie lebo sem chodi tak 2,5 snowboardistu :roll: ale ak by si to dal vediet na www.boardlife.sk (je to web a aj casopis a ti ludia fakt vedia o co ide a zalezi im na tom) tak tam by bol masivny ohlas a veci by sa dali mozno do pohybu, jednoducho sa to musis pytat a hovorit o tom s ludmi z tej spravnej komunity (tu na hojku je spravna inym sposobom :oops: ).
vladik69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladik69 »

tak to by stale kvalitne vela prachov ale hodilo by sa nieco take na slovensku nieco poriadne
Napísať odpoveď