Samsung Syncmaster 940BW vs. LG vs. ASUS
Samsung Syncmaster 940BW vs. LG vs. ASUS
co vy na to? je to dobry monitor? napriklad v porovnani s LG L194WT alebo ASUS VW192S?.... za odpovede dakujem...
ja som mal tyento 2 tyzdne, bol uplne super LG L194WT
az na to, ze potom v nom zblbla elektronika, nieco odislo na doske a tak siel do servisu, obraz bol, len tlacitka troska inak fungovali. Momentalne cakam na novy kus. Myslim, ze to bola len vynimka, teda dufam. Vadny pixel/subpixel nemal, farby boli pekne. Pozorovacie uhly boli vynikajuce. Skoda, ze sa pokazil
momentalne v BGS bude stat len nieco cez 5700 bez dane, takze urcite sa viac oplati ako samsung cena/vykon.
az na to, ze potom v nom zblbla elektronika, nieco odislo na doske a tak siel do servisu, obraz bol, len tlacitka troska inak fungovali. Momentalne cakam na novy kus. Myslim, ze to bola len vynimka, teda dufam. Vadny pixel/subpixel nemal, farby boli pekne. Pozorovacie uhly boli vynikajuce. Skoda, ze sa pokazil
momentalne v BGS bude stat len nieco cez 5700 bez dane, takze urcite sa viac oplati ako samsung cena/vykon.
bude to zvladat ?
mam starsi PC AMD Athlon XP1800+, 1.54GHz,512MB Ram , geforce FX5200 128MB . Bude tento PC stacit na rozlisenie 1440x900? Na filmy a pracu v Xp je wide urcite skveli, ale ako mi na tom pojdu hry? Sice na tomto si uz asi vela novych hier nezahram.Dalo by sa povedat ze mi ide iba o CS.
Najradsej by som bral 19" wide, ale aby som s tym nemal potom problemy.
Najradsej by som bral 19" wide, ale aby som s tym nemal potom problemy.
no ja na tom nehram len CS... ale nove hry uz na tom asi nerozchodim...
pre pracu do win+filmi som o nom pocul dobre referencie o tom samsungu.
Hram iba CS a to by sa malo roztiahnut na cele a na to sa da snadd zvyknut. Jedine coho sa bojim je to rozlisenie.. Aby som potom na tom vlastne to CS mohol este hrat bez sekania....
pre pracu do win+filmi som o nom pocul dobre referencie o tom samsungu.
Hram iba CS a to by sa malo roztiahnut na cele a na to sa da snadd zvyknut. Jedine coho sa bojim je to rozlisenie.. Aby som potom na tom vlastne to CS mohol este hrat bez sekania....