dobrý den.
rad by som sa opytal ako sa ma postupovat pri zakladani domeny s webhostingom.
Dajme to ze som si u nemenovaného poskytovatela webhostingu objednal webhosting a domenu nieco.sk.
Dosli mi uz na email informacie o zriadeni uctu u nich a bla bla. Dosla mi aj proformafaktura za domenu aj hosting. Tu som zaplatil. No domena mi este nefunguje.Preco?
Chcem sa opýtať čo je to formular F1, ktko je registrator domeny a co je Ramcova zmluva.
Za prípadne odpovede dakujem.
postup pri zakupovani domeny
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
noo. ale mne pise ze: Užívateľ nemá schválenú Rámcovú zmluvu.
a: Doména je rezervovaná. Čaká sa na evidenciu držiteľa. Napisal som adminovy od oho mam hosting a napisal ze im musim poslat tu f1 ci co ramcovu zmluvu a vypytal si odomna ticket.. co mam robit?
ps: a kto registruje .net? a kolko to moze trvat?
a: Doména je rezervovaná. Čaká sa na evidenciu držiteľa. Napisal som adminovy od oho mam hosting a napisal ze im musim poslat tu f1 ci co ramcovu zmluvu a vypytal si odomna ticket.. co mam robit?
ps: a kto registruje .net? a kolko to moze trvat?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Fuuu, no to netusim. Kedysi bolo tusim take, ze si potreboval potvrdenie od notara alebo co. Chod na www.sk-nic.sk a vlavo hore si daj formular F1. Radsej by som siel ale cestou domeny .net, .com atd... od od www.forpsi.com a mas to vsetko pod kontrolou. Cena je tusim 344 korun na rok, zaplatit mozes v klude cez e-banking... Trva to asi den od kedy im pride platba, tusim maju Tatra banku a ak by si to zaplatil aj dnes, resp. ak by zajtra rano mali peniaze na ucet, tak este zajtra by si tu domenu mohol mat.