o čom tam ten chlapik s tou ženou na voziku hovorili ???schw33k napísal:No pre mňa je to zas jednoznačne toto :
Audi RS4 totálne predimenzovaný motor , prosto nádhera
No a video na ktorom som sa nasmial najviac
Moderátor čo to nezvládol (pozrieť celé)
Díky m3thod-man
Vase Najoblubenejsie videa z youtube.com, metacafe.com ...
"Boemerang is a talkshow, this episode is about medical faults. The guy with funny voice tells the interviewer that he had a throat infection and de doctor decided to operate on him. Something went wrong obviouslyLord_3D napísal:o čom tam ten chlapik s tou ženou na voziku hovorili ???
As he tells what happened to him the interviewer can't stop laughing not because what he says but only because of his voice." - to tam niekto napisal do komentara a pridal aj toto: "This is part of a comedy show 'in de gloria' and is of course not real talk show. " - ale hraju to vyborne
//aj s anglickym komentarom
//a komplet s titulkami
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hehe toto jednoznacne lebo je to moje video o mne
hehe moje lamerske zaciatky z frisbee freestyle
a aj s movie makerom 
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3054567743
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3054567743
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je top belgictina,ako pise uz gothar je to FAKE co uz,sranda,a ten ten chlap mal mal operovane mandle,doktor sa akoze pomylilschw33k napísal:ak som dobre niečo vyrozumel z pohľadu a mojich prekladateľských schopností lol ( inak ani nemám šajn čo to bol za jazyk ) , tak tá žena bola po operácii na vozíčku , ten chlap mal niečo s krkom ( tipujem iba, rakovinu )
No nech sa na to radšej pozrie nejaký prekladateľ
take nieco som este nezazil a ked dal priestor na otazku z publika a ked sa on ozval a potom ten smiech no ja som bol zhrozeny ale smial som sa tiez z jeho smiechu.GothaR napísal:"Boemerang is a talkshow, this episode is about medical faults. The guy with funny voice tells the interviewer that he had a throat infection and de doctor decided to operate on him. Something went wrong obviously
As he tells what happened to him the interviewer can't stop laughing not because what he says but only because of his voice." - to tam niekto napisal do komentara a pridal aj toto: "This is part of a comedy show 'in de gloria' and is of course not real talk show. " - ale hraju to vyborne(staci dat hladat "in de gloria" a najde to aj dalsie scenky, skoda ze ten boemerang nie je real
)
//a komplet s titulkami
super dikyGothaR napísal:"Boemerang is a talkshow, this episode is about medical faults. The guy with funny voice tells the interviewer that he had a throat infection and de doctor decided to operate on him. Something went wrong obviously
As he tells what happened to him the interviewer can't stop laughing not because what he says but only because of his voice." - to tam niekto napisal do komentara a pridal aj toto: "This is part of a comedy show 'in de gloria' and is of course not real talk show. " - ale hraju to vyborne(staci dat hladat "in de gloria" a najde to aj dalsie scenky, skoda ze ten boemerang nie je real
)
//a komplet s titulkami
Vazne je ten boemerang fake??? to by ma vazne dostalo...
ja som to videl davnejsie s anglickymi titulkami, teraz nejde youtube, takze si to nemozem pozriet, ale si pamatam, ze ten moderator tam spominal ze to bola dobra show, lebo sa tam rozoberali aj take "tabu" temy, a ze im to chceli zrusit, tak ze im tam dali tych ludi, a ze napr. ten s tym tenkym hlasom, ze prisiel neskoro do studia, takze sa nemal cas pripravit a tak... proste ze o nich nevedel, a ze potom zrusili celu show...
vazne to je len fake kua???
mne sa to velmi pacilo, teda akoze cely ten pribeh, nechcem sa smiat na nestasti druhych... 
ja som to videl davnejsie s anglickymi titulkami, teraz nejde youtube, takze si to nemozem pozriet, ale si pamatam, ze ten moderator tam spominal ze to bola dobra show, lebo sa tam rozoberali aj take "tabu" temy, a ze im to chceli zrusit, tak ze im tam dali tych ludi, a ze napr. ten s tym tenkym hlasom, ze prisiel neskoro do studia, takze sa nemal cas pripravit a tak... proste ze o nich nevedel, a ze potom zrusili celu show...
vazne to je len fake kua???