Recenzia APOCALYPTO

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

canopus napísal:si precitaj o com pisem,zase si vymyslas nieco o com ja ani nehovorim a ani nechcem,
ked nevie ze DVDRSCR sa ripuju z dvdscreenerov,tak potom ste chlapci mimo obaja
no comment... :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

seth82:sorry, ze sme ti to tu zapratali spamom, pri tom nam usla samotna podstata. Neuvedomil som si, ze tu recenziu si pisal ty. Po precitani mozem napisat, ze si v tom dobry, sam by som ju asi lepsie nenapisal. Je vidiet, ze je zachovana velka snaha o objektivitu, cize citatel si moze spravit obraz bez toho, aby precital najprv 10 recenzii od zarytych fanusikov M.G. a potom dalsich 10 od jeho odporcov. A po precitani musm napisat, ze som ti vdacny, lebo viem, ze si na ten DVD RIP ani nepockam, nechcem to vidiet, nevidel som ani umucenie Krista, nemam na tieto veci zaludok, naco to silit.

Po slohovej stranke snad len setrit slovami cize resp. takze (nepocital som ich, pisem len na zaklade pocitu po precitani) a neodpustim si ani dve gram. chyby, co som nasiel:
pomoc a kamera su zenskeho rodu, cize v instrumentale maju koncovku ou, nie ov, ale vzhladom na pocet spravne napisanych slov je to zanedbatelny detail. Moja znamka je 1-
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Holubar napísal:seth82:sorry, ze sme ti to tu zapratali spamom, pri tom nam usla samotna podstata. Neuvedomil som si, ze tu recenziu si pisal ty. Po precitani mozem napisat, ze si v tom dobry, sam by som ju asi lepsie nenapisal. Je vidiet, ze je zachovana velka snaha o objektivitu, cize citatel si moze spravit obraz bez toho, aby precital najprv 10 recenzii od zarytych fanusikov M.G. a potom dalsich 10 od jeho odporcov. A po precitani musm napisat, ze som ti vdacny, lebo viem, ze si na ten DVD RIP ani nepockam, nechcem to vidiet, nevidel som ani umucenie Krista, nemam na tieto veci zaludok, naco to silit.

Po slohovej stranke snad len setrit slovami cize resp. takze (nepocital som ich, pisem len na zaklade pocitu po precitani) a neodpustim si ani dve gram. chyby, co som nasiel:
pomoc a kamera su zenskeho rodu, cize v instrumentale maju koncovku ou, nie ov, ale vzhladom na pocet spravne napisanych slov je to zanedbatelny detail. Moja znamka je 1-
veraze dakujem.co sa tyka gram. chyb,vysvetlenie je pisanie recenzie na smartphone bez querty klavesnice,takze uklikam sa dost,pretoze by som nemal pouzivat pc na taketo vyplody,takze neriskujem..a slohove chyby som sa tentoraz ani opravovat nesnazil,totiz zabudol som si skontrolovat opakovanie istych vyrazov a slov.ale nabuduce sa budem snazit.este raz vdaka.
Napísať odpoveď