To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to dievca
To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to dievca
Tak a pisem tu znova . Myslim ze je to moja 2 tema v sekcii erotika vztahy. Zase sa jedna o mna . Ten problem co som opisoval v teme Dievca v kostole , ako nanu , este stale pretrvava ale to riesim tam . Teraz by som tu chcel s vami prebrat este nieco . Tyka sa to tohto . Na zaciatku skolskeho roka som nastupil do deviateho rocnika . Za sebou som mal osmu triedu ktoru som som celu stravil tym ze som poloval po jednej babe kora mala vsak skoro cely cas frajera . A jak som nastupil tak som bol rad ze konecne som neni namotany na nikoho a v tom to zacalo . Hned prvy mesiac jak idem po chodbe tak si vsimam ludi a vidim taku skupinku dievcat ja idu okolu . A vsimol som si ze je tam nejaka napadna blondinka (siedmacka) . Na druhy den som si uz vsimol ze ma nadherne hnede oci . Na treti to uz islo ze som si vsimol len ju , ale nic som si nechcel pripustit . Az neskor som prisiel nato ze som sa do nej zalubil . Proste ked som isiel okolo ich triedy som len nanu kukal ked isla po chodbe aj s kamaratom som sa prestal rozpravat . Doslova som jej pritomnost dychal . A v tom som si povedal ze sa jej musim prihovorit , mozno mam sancu nejaku . Tak som dlho spekuloval ako nato , tak som raz skusil ked stala tak bokom , tak som prisiel zanou a opytal som sa jej : Prosim ta nevies kolko je hodin ? a ona ze : Nemam hodinky .
to nevyslo proste . Tak ale raz jak som cakal na matematicke doucovanie na chodbe tak ona zrazu prisla a presne oproti mne si sadla . Ja som rozmyslal a nejak som to zahral ze som isiel k jej spoluziakovi a ze pusti starsieho sadnut , ona vystrelelila z miesta a ze : Hacaj si , inteligentnych ludi pustam . Ja som bol popravde z toho dost vyvaleny a povedal jej nato : Dakujem ale len ty kludne sed , ja si idem pre stolicku . Tak ja bolo isiel som si prenu sadol vedla nej ale meter a akoze sledoval co sa deje na chodbe a potom do mna zrazu prislo , postavil som sa zobral stolicku a prisunul uplne k nej . A podal jej ruku kto som co som a tak , bolo to super rozpravali sme sa okolo 40 minut , hovorila dost otvore vsetko bolo super . Isiel som domov ( nateseny jak rybka ) a na druhy ja debil neviem co ma to napadlo cez velku prestavku som isiel k nej do tried a ze : Nedas mi prosim cislo ? Ani sa na mna nekukla a len pokrutila hlavou . Potom ma tyzden ignorovala . Po 2 dnoch som to pochopil a tie zvysne tri som aj ja ignoroval . A potom pondelok rano idem do triedy , ona stoji s kamoskami na chodbe a ja jak idem okolo nej tak sa nanu pozrem , ona namna a ja sa jej zahladim do oci a z nej vyletelo : Ahoj , a nato kamoskam : Vidite ani ma neodzdravi . Ja som sa spametal otocil a ze vsak to ty si ma prestala zdravit a zacala ma ignorovat . V ten den som ju zastihol samu a sa jej pytam , to ze si ma pozdravila mozem chapat tak ze sa so mnou opet mienis rozpravat ? Ona taka nesvoj do zeme sa pozerala a : Nooo a nemozem , a zacala zahovarat rychlo daco . Ja jej nato ze : ja som len rad . Potom ako to tak islo vsetko normalne mesiac . Ale zrazu po jesennych prazdninach pridem k nej , po skole na chodbe , pozdravim prisadnem si a opytamsa Ake boli prazdniny ? Ona sa mi odvratila a ze dobre , ale takym tonom odmeranym ze som to este nezazil . Potom to uz ani neviem nejak neslo , dokonca si zacal srandu robit , napriklad schovavala sa a ked ma zbadala tak skrikla ze : Jezis maria a tak . Proste hroza . Potom jej kamaratky zacali po mne pokrikovat ze : Chce ta , dalsie nechce , . Potom jedna ze Daj jej uz pokoj , ona ta nechce . Ked to bolo take v ramci normy tak som sa jej spytal ci nehce ist po skole do mesta a onaze naco ja ze len tak poprechadzat a ona ze nie . tak ja som siel do mesta sam a vidim jak ide s kamoskou . Tak som k nej pribehol pozdravil a ze ci neprijme teraz moje pozvanie na pizzu . Ona sa odvratila a ze nie . Potom nasledovalo to ze normalne sa mi uplne ze schovavala , ale robila to tak aby som to vedel ä za pomoci jej kamaratiek) . Ked som presiel po chodbe tak zakricali : Uz mozes a tak .
. Bolo nejak pred Vianocami a uz ani neviem co sa dialo ale nejak som chytil paru . Idem s kamosom do telocvicne a oni uz cakali na obed tak sa na nas pozeraju a vypravaju si , ukazuju prstom a potom ked sme sa priblizili tak sa otocila akoze nieco robia . Normalne to az komicky vypdalo . Tak ja kamaratovi nato ze : Kukni este pred cvhilou nas ocumovali a teraz sa tvaria ze nas nevidia . Potom po skole som na jej kamosky ked boli same daco zosmiesnuju vravel ked som isiel okolo ( samozrejme v ramci slusnosti ) . No a jak uz idem domov nahodou s jednim s jej spoluziakov , tak ideme cez stanicu a zbadam ju tam , Tak mu vravim , hen dalsia tvoja spoluziacka . Ideme okolo a neviem preco ani som to nechcel strasne ustipacnym tonom som povedal ze : Ahoj XItka ( nechcem presne meno udavat sry ) . A on ze co si jej to preco povedal takym tonom aj a jemu dost hlasno ze : Vsak nech sa dievca uvedomi najskor ma nepozna potom si prcu robi a tak . No a boli vianoce ja som sa kvoli tomu dost trapil , ale potom sa mi zapacilo to dievca v kostole . Myslel som ze som z toho vonku . Ale prisiel som do skoly utorok nic proste ako keby sa nepozname ale ani sme sa moc nevideli . Stredu som bol prec a dnes to nejak prislo ked som ju zbadal tak som jej povedal cau , a ona odmrlala tiez ze cau . Proste mne sa stale paci ja ju ma stale rad , ba este viac ako predtym
Neviem co mam robit naozaj sa mi starsne paci a mam ju hrozne rad . Dnes som spravil este to ze jej spoluziakovi som povedal aby mi zistil cislo jej , tak asi ho budem zajtra mat , ale to mi asi moc nepomoze . Dakujem vsetkym co to precitali az potadeto a prosim poradte ??? Z tohto som magor , ja fakt neviem . Co si o vsetkom myslite a co myslite co mam robit daelj ( len nepovedzte ze sa mam nato vykaslat , ja ju chcem nejak ziskat totizto ) . Dik za odpovede ,nazory a rady
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to di
prepac toto ma velmi pobavilo.BabySHAQ napísal:A vsimol som si ze je tam nejaka napadna blondinka (siedmacka) . Na druhy den som si uz vsimol ze ma nadherne hnede oci . Na treti to uz islo ze som si vsimol len ju , ale nic som si nechcel pripustit . Az neskor som prisiel nato ze som sa do nej zalubil
k tomu problemu: ona je siedmacka
proste kasli na nu a popozeraj sa po dievcatach kt budu na takej urovni ako si ty. cize deviatacku, s kt by ti to mohlo fungovat
-
jin
VIP
PresneMicHo napísal:co ti poviem dievcatko je este stale dietainac nemyl si lasku s tym ked sa ti niekto paci
Ak ti mozem poradit hladaj si radsej niekoho v tvojej vekovej skupine.
Toto vsetko su este deti a este nejsu zrele na vztah, ledva na chodenie a aj to iba v ich vekovej kategorii
//Edit:
moje slovaTraktorista napísal:ta nece, je**aj na nu
Iba som mu to chudakovi nechcel chrstnut takto narovinu...
-
Traktorista
Guru
ja som sa s nou vypraval par krat akurat ze som uplne vsetko nevypisal to by bolo est dlhsie smesa vypravali viac kratmiso2911 napísal:no chalan mas asi smolu ale nechce ta to je jasne...a ako ju môzes mat rad ked si sa s nou raz rozpraval??? proste sa ti paci a to je vsetko. a naco ti je to cislo ked sa s tebou ani nechce bavit? ved budes u nej jak debil ked stale vciras a tak....kasli na nu
aj tak to za nic nestoji ...ja som si este nevsimol ze je siedmacka lebo inak by som to tam hned napisal nieco v takom smysle ze to nema vôbec cenu ...ked sa dostanes na strednu na buduci rok tak tam je to uplne nieco ine tam uz mas vyspelejsie tie decka a nenatahujes sa tu s takymi siedmackami ved vidis to ze je to len decko ked sa ti schovava na chodbe to neni normalne ...BabySHAQ napísal:ja som sa s nou vypraval par krat akurat ze som uplne vsetko nevypisal to by bolo est dlhsie smesa vypravali viac krat
Uz sa neschovava , teraz to je take no , sme sa raz za den pozdravilimiso2911 napísal:aj tak to za nic nestoji ...ja som si este nevsimol ze je siedmacka lebo inak by som to tam hned napisal nieco v takom smysle ze to nema vôbec cenu ...ked sa dostanes na strednu na buduci rok tak tam je to uplne nieco ine tam uz mas vyspelejsie tie decka a nenatahujes sa tu s takymi siedmackami ved vidis to ze je to len decko ked sa ti schovava na chodbe to neni normalne ...
chalan kasli na to nestoji ti za to aby si sa trapil bol som rok dozadu deviatakBabySHAQ napísal:Uz sa neschovava , teraz to je take no , sme sa raz za den pozdravili
jo som 7.
(tercia- to su este aj baby normalnejsie ako 7macky)
a poviem ti niektore aby su vyspelejsie aj psychicky (niektore zas fyzicky)
ale mne sa zda ze do tej baby si za zalubil len fyzicky a spravanim sa sprava na 5tu triedu viem o com hovorim zabudni alebo sa k nej vrat o 3 roky ale aj keby si sa jej pacil jej ego pred kamoskami to nedovoli uz sa vybrala na taku cestu sorry ale nemas uz sancu
ale mne sa zda ze do tej baby si za zalubil len fyzicky a spravanim sa sprava na 5tu triedu viem o com hovorim zabudni alebo sa k nej vrat o 3 roky ale aj keby si sa jej pacil jej ego pred kamoskami to nedovoli uz sa vybrala na taku cestu sorry ale nemas uz sancu
Presne aj ja si myslim ze keby si jej sproste kamosky z nej srandu nerobili ked som prisiel za nou a tak , tak by to haam aj vyslo } mam namysli take ze Pata mas tu frajera a tak |ivank napísal:jo som 7.(tercia- to su este aj baby normalnejsie ako 7macky)
![]()
-
hornblower
Light Professional