pomoc s PHP scriptom
pomoc s PHP scriptom
Prosim vedel by niekto urobit alebo je tu nejaky script PHP kde na nejakom webe mam formular (polia: meno, obsah, kontakt) a ze by toto iste odoslalo na tu istu webovu stranku a nasledne by to tam zobrazilo. Ďakujem. Ak som niečo zabudol tak ma prosim ospravedlnte, alebo upovedomte. 
form.php:
zobraz.php:Je to uplne primitivne. A urcite najdes na tomto fore viac.
(odosielanie udajov do databazy, ci odosielanie mailov.) Hladaj. 
Kód: Vybrať všetko
<form action="zobraz.php" method="post">
Meno:<input type="text" name="meno">
Obsah:<input type="text" name="obsah">
Kontakt:<input type="text" name="kontakt">
<input type="submit" value="odosli">
</form>Kód: Vybrať všetko
<?php
$meno=$_POST['meno'];
$obsah=$_POST['obsah'];
$kontakt=$_POST['kontakt'];
echo $meno."<br>".$obsah."<br>".$kontakt;
?>No ano toto viem lenze ja to potrebujem ulozit na tu stranku. aby to tam uz bolo staleppt napísal:form.php:zobraz.php:Kód: Vybrať všetko
<form action="zobraz.php" method="post"> Meno:<input type="text" name="meno"> Obsah:<input type="text" name="obsah"> Kontakt:<input type="text" name="kontakt"> <input type="submit" value="odosli"> </form>Je to uplne primitivne. A urcite najdes na tomto fore viac.Kód: Vybrať všetko
<?php $meno=$_POST['meno']; $obsah=$_POST['obsah']; $kontakt=$_POST['kontakt']; echo $meno."<br>".$obsah."<br>".$kontakt; ?>(odosielanie udajov do databazy, ci odosielanie mailov.) Hladaj.
Aha.. no tak povedz.
Potom potrebujes udaje, ktore formularom odosles, aby sa ti niekam ulozili. Napr. do databazy, alebo do suboru.Napr. zobraz.php:Udaje sa ti odoslu do subora ulozene.php. 
//nezabudni si pozriet odkazy ukryvajuce sa pod slovami databaza a subor
Potom potrebujes udaje, ktore formularom odosles, aby sa ti niekam ulozili. Napr. do databazy, alebo do suboru.Napr. zobraz.php:
Kód: Vybrať všetko
<?php
$meno=$_POST['meno'];
$obsah=$_POST['obsah'];
$kontakt=$_POST['kontakt'];
$text=$meno."<br>".$obsah."<br>".$kontakt;
$soubor = fopen("ulozene.php", "a+");
fwrite($soubor, $text);
fclose($soubor);
?>//nezabudni si pozriet odkazy ukryvajuce sa pod slovami databaza a subor
-
mastermind
VIP
-
jurko.info
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
pomoc
Aby to tam bolo stále, tak si to musíš stále niekam uložiť, buď do databázy alebo do nejakého súboru a z tadiaľ to pri generovaní stránky vždy vytiahnuť. Inej cesty niet.
Podla toho, ako sa ti to bude ukladat.. V tom, co som ja spravil chybu, tak to bolo hlavne kvoli tomu, ze si hockto moze vytvorit na serveri hocijaku stranku. Ak si budes ukladat ip adresy aj ked len do obycajneho txt suboru, tak to nebudes mat zabezpecene pred tym, ze ti to nik iny neuvidi. Ak nechces, aby to ini videli, musis to zabezpecit inak. Napr pomocou .htaccess. Avsak podla mna naidealnejsie je asi pouzit databazu, ak chces s danymi udajmi este nejakym sposobom narabat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: