Nemáte niekto skúsenosti so špeciálnymi baterkami do fotákov a kamier? lebo obyčajné (idú 4) nabájateľné 2200mAh mi vo foťáku vydržia tak na pár zapnutí,vnímate viditeľný rozdiel? lebo za 200,- /ks nechcem kúpiť chu.jovinu
krupica_dnb napísal:yo ale ja mam daky olympus 720- proste vysúvací veľký objektív žere, možno je aj vo foťáku chyba že má taký odber...
nier mozno ale je to tak to zalezi od typi fotaku a s usporou bateriek zacal olimpus az teraz tieto novsie typi tie ti vydrzia na 600 fotiek ... tieto starsia typa zere ako bulo
no ja som kupil sadu VArta 4x foto baterky (asi 2200 mAh) a vydrzali mi mozno hodinu (canon A85). Vyskusal som ine a islo v pohode, takze som tie Varty dal reklamovat a nove fachcia super
mam aj Sanyo 2400 mAh a nejaky vyrazny rozdiel nevidim, resp nikdynefotim naraz tolko aby som zistil kolko vydrzia ktore
ja som pred vianocami kupil olympus SP 510 UZ asom snim spokojny nad ieru je tiez na baterky ale ten fotak ma uz usporu bo ja na jedny baterky na jedno dobitie spravim ako aj uvadzaju okolo 600 fotoaj viac zalezi ako fotis s bleskom alebo bez neho