Nic proti tym co piju kozla ale je to GRC!!! Ja preferujem Plzna, Budvar, Staropramen, Starobrno, Bazant a samozrejme Heineken, Carlsberg aj ked to je slabota.
Qu!r!@5h napísal:Nic proti tym co piju kozla ale je to GRC!!! Ja preferujem Plzna, Budvar, Staropramen, Starobrno, Bazant a samozrejme Heineken, Carlsberg aj ked to je slabota.
Qu!r!@5h napísal:Nic proti tym co piju kozla ale je to GRC!!! Ja preferujem Plzna, Budvar, Staropramen, Starobrno, Bazant a samozrejme Heineken, Carlsberg aj ked to je slabota.
ty si nejake panske decko ja nedam za pivo dvacik.to radsej pol litra vina
no tak ja som v poslednom case (polrok) presedlal na hoegarden.je to fajne kvasinkove pivo. Ak ma spravnu teplotu tak si clovek ani neuvedomuje, ze ho pije, co moze byt problem vzhladom na to, ze je je to 18ka.
to pinacolada: to pivo co som spominal vyssie stoji 40korun. ale radsej si dam jedno - dve-tri taketo piva, ako by som mal vypit trebars 10 poharov nejakej zbrndy
presiel som na pivo Bernard, super pivo. A kolko piv vypijem? Zalezi od toho kedy idem na pivo. Ak idem po praci, tak si dam max. 3, ale napriklad v piatok, tak asi 7, +/- 2 piva. Najviac som vypil 14 piv.
tiez ked som vystaveny to ide do mna ako do ohna a vecer ked sa sedi tak 5-9, este ked som studoval sme chodili na tatrana 16, bolo hnus ale dali ste si 3 a...
mastermind napísal:no tak ja som v poslednom case (polrok) presedlal na hoegarden.je to fajne kvasinkove pivo. Ak ma spravnu teplotu tak si clovek ani neuvedomuje, ze ho pije, co moze byt problem vzhladom na to, ze je je to 18ka.
to pinacolada: to pivo co som spominal vyssie stoji 40korun. ale radsej si dam jedno - dve-tri taketo piva, ako by som mal vypit trebars 10 poharov nejakej zbrndy
hm, si z BA? nevies kde podobne maju v ba? teda ja osobne moc tie drahsie podniky nepoznam, takze ma ospravedlnte
resp niekto iny ktory vie kde to v BA capuju,... kvasinkova 18tka,.. musi byt ŠMAK
Traktorista napísal:hm, si z BA? nevies kde podobne maju v ba? teda ja osobne moc tie drahsie podniky nepoznam, takze ma ospravedlnte
resp niekto iny ktory vie kde to v BA capuju,... kvasinkova 18tka,.. musi byt ŠMAK
Ja mam rad hlavne ceske piva... Staropramen, Plzen, Gambrinus, Starobrno, Budvar, ale uplne najradsej mam Krusovice. A z tych slovenskych sa da celkom pit Zlaty bazant a Corgon, inac je to dost bieda.
nico :) napísal:Nezalezi na tom, ake pivo, ale s kym ho pijete
fuu clovece tak to si este asi nemal moznost pit pivo izbovej teploty zo smradlaveho lepkaveho pohara od rovnako nechutnej capujucej, neznasam taketo veci normalne som uz nuteny to riesit nezaplatenim