problem: otvaranie okien

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
radkio
Novice
Novice

problem: otvaranie okien

Príspevok od používateľa radkio »

Nazdar, som tu novy tak sa predstavim, som Radkio zo ZA, staci? :lol:
moj problem.... otvaraju sa mi stale okna s nazvom Free Offer alebo tak nejak..vacsinou to byva o tom ci chcem zit v USA... proste nejaky spam ci co, otvara sa to tak kazdych 5 minut
neviem v com je problem, mam zablokovanie automat. vyskakovania okien, mam Mozzilu aj Explorer ale robi sa to pri obidvoch prehliadacoch... prezrel som komp od virov ... bez uspechu...

fakt prosiiiiiiiiiiiim pomozte, uz neviem dalej co mam robit
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

antivir nestaci, este potrebujes antispyware, to je taky program co odstranuje tieto reklamy a spamy. Odporucam Spybot - najdi si na googli a sosni si, nainstaluj, daj prejst kompa nim a odstran to, co ti najde :wink:
radkio
Novice
Novice

Mek napísal:antivir nestaci, este potrebujes antispyware, to je taky program co odstranuje tieto reklamy a spamy. Odporucam Spybot - najdi si na googli a sosni si, nainstaluj, daj prejst kompa nim a odstran to, co ti najde :wink:
diky idem hned poriesit..lebo ak to nevyriesim, asi uz nebudem mat co riesit. poleti oknom
radkio
Novice
Novice

okej, nezabralo...skusil osm viac takychto programov, nezabralo nic, neviem fakt uz nie.... cez wikend idem formatovat disk, ako kohosi napadne nejake riesenie tak pls napiste sem... cez vikend mozte uz tuto temu zamknut, zmazat :wink:
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

vyskusaj SYPWARE DOCTOR !
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skús odtiaľto stiahnuť HijackThis a skontroluj výpis toho programu (pravdepodobne to bude nejaké dll).

// Skús na internete pohľadať presné znenie toho, čo ti píše.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Jedna z možností, ktorá stojí za vyskúšanie okrem osvedčených programov ako sú Ad-Aware, Spybot S&D, Spysweeper, je aj táto: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=16475
chrono napísal:// Skús na internete pohľadať presné znenie toho, čo ti píše.
jj.. alebo môžeš hodiť screenshot.
Napísať odpoveď