//t0m4s3 - zmeneny nazov temy, precitaj si pravidla
"kamarat" mi restartuje pocitac
"kamarat" mi restartuje pocitac
Bol som na www jedného známeho.mal som hlasovať na nejakú anketu.Zahlasoval som.Pár minút ako som zahlasoval,mi reštartol počítač sám.Preto sa domnievam,že mi tak zistil IP a reštartuje mi počítač ten známy.Spravil mi to 2x.A našlo mi niečo ako rootkit.Môžem si legálne zmeniť IP?Ako?Môžem volať políciu?Pomoc prosím
A nevedel som dať názov témy.....
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jezismaria to este existuje niekto, kto lezie na net bez firewallu?
vies vobec co je to firewall? stiahni si Kerio Personal Firewall na www.kerio.cz ten si nainstaluj a on sa ta bude pytat na kazde prichadzajuce/odchadzajuce spojenie, takze budes moct odmietnut a znamy ti nebude robit zaskodnicke veci
vies vobec co je to firewall? stiahni si Kerio Personal Firewall na www.kerio.cz ten si nainstaluj a on sa ta bude pytat na kazde prichadzajuce/odchadzajuce spojenie, takze budes moct odmietnut a znamy ti nebude robit zaskodnicke veci
Ano existuje.Nemam ani firewall ani antivirus a aky problem?Ziadny.Ked to ide pomaly tak raz za 3 mesiace preinstalujem windows a neni problemMek napísal:jezismaria to este existuje niekto, kto lezie na net bez firewallu?
-
vendo
Guru
kerio===shitMek napísal:jezismaria to este existuje niekto, kto lezie na net bez firewallu?
Re: "kamarat" mi restartuje pocitac
Len tak pozri do Start-Programy-Pri spusteni.Co tam mas ? Lebo poznam jeden programik,ktory ked mas v tej zlozke a poznas jeho IP s kompom ti moze robit rozne veciBaxxter99 napísal:Bol som na www jedného známeho.mal som hlasovať na nejakú anketu.Zahlasoval som.Pár minút ako som zahlasoval,mi reštartol počítač sám.Preto sa domnievam,že mi tak zistil IP a reštartuje mi počítač ten známy.Spravil mi to 2x.A našlo mi niečo ako rootkit.Môžem si legálne zmeniť IP?Ako?Môžem volať políciu?Pomoc prosímA nevedel som dať názov témy.....
-
Šu-Do
Redeemer
Re: "kamarat" mi restartuje pocitac
netctrl... a v registroch by to malo byt ako OSASajmon napísal:Len tak pozri do Start-Programy-Pri spusteni.Co tam mas ? Lebo poznam jeden programik,ktory ked mas v tej zlozke a poznas jeho IP s kompom ti moze robit rozne veci
No ale nechápem jednu vec.Teraz mám Kaspersky anti-hacker a ten mi denne hlási okolo 8 útokov.Keď som mal Comodo a na custom, tak mi nič nehlásil....neviem čo to je.A vždy je to helkern.Viete niečo viac a tomto type útoku?Šu-Do napísal:ja mam tiez comodo... mam nastavene custom a Protection strength mam na excelent... staci si len trosku ponastavovat a mas to