Som zo susedom na sieti cez router. A chcel by som urobiť FTP-čko cez ktoré by sme mohli prenášať súbory, cez windowsácke zdielanie to nejde, patrím k tým mnohým, ktorí to tu už riešili že im to tiež cez win nejde.
Ako na to?
Serv-U, Bulletproof atd... Je strasne vela takychto softov, niektore maju primitivne nastavenie a ine su na nastavenie doslova hardcore. Je na tebe, ktory si vyberies.
hojko napísal:Serv-U, Bulletproof atd... Je strasne vela takychto softov, niektore maju primitivne nastavenie a ine su na nastavenie doslova hardcore. Je na tebe, ktory si vyberies.
no tak G6FTP je tak trochu hardcore, ale ked sa ti to podari nastavit (alebo ti to nastavi nejaky kamarat, ked budes lenivy sa s tym bavit) tak to slape dost spolahlivo...
will.i.am napísal:no tak G6FTP je tak trochu hardcore, ale ked sa ti to podari nastavit (alebo ti to nastavi nejaky kamarat, ked budes lenivy sa s tym bavit) tak to slape dost spolahlivo...
vajda65 napísal:Som zo susedom na sieti cez router. A chcel by som urobiť FTP-čko cez ktoré by sme mohli prenášať súbory, cez windowsácke zdielanie to nejde, patrím k tým mnohým, ktorí to tu už riešili že im to tiež cez win nejde.
Ako na to?
ked to nejde s tvojim kamaratom na jednej sieti prv ries to musi to slapat do zdielanych adresarov. Pre vas dvoch je FTP zbytocny...