Canon rock 2 (nova verzia)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa neppo »

btw neviete poradit nejake stranky, navody a pod. na hranie na elektrickej gitare ??? tie stranky hlavne o clankoch ako zvladnut urcite techniky prip. nejake cvicenia
/edit: a keby mal niekto nejake cvicenia ktore mi dopomozu zvladnut canon rock tak moze aj tie poslat nebudem sa hnevat :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neppo napísal:btw neviete poradit nejake stranky, navody a pod. na hranie na elektrickej gitare ??? tie stranky hlavne o clankoch ako zvladnut urcite techniky prip. nejake cvicenia
/edit: a keby mal niekto nejake cvicenia ktore mi dopomozu zvladnut canon rock tak moze aj tie poslat nebudem sa hnevat :D
Nic proti, ale nemas zaklady, zhanas nejake cvicenia, ukazky.... a chces hrat Canon??? :o
to nezvladnes... zacinat musis na lahkych veciach nie na strope :!:

2pinacolada:Povedal som ze Canon rock je azijska skladba??? :o Myslel som azijskych interpretov :P
neppo
Light Professional
Light Professional

dawo napísal:Nic proti, ale nemas zaklady, zhanas nejake cvicenia, ukazky.... a chces hrat Canon??? :o
to nezvladnes... zacinat musis na lahkych veciach nie na strope :!:
ved to som myslel... nejake cvicenia na to aby som to neskor zvladol... kludne aj lahke veci aby som zvladal urcite pasaze a neskor aj ine pesnicky nie len Canon... chapem ze canon sa len tak nenaucim :?
SRneC
Addict
Addict

neppo napísal:ved to som myslel... nejake cvicenia na to aby som to neskor zvladol... kludne aj lahke veci aby som zvladal urcite pasaze a neskor aj ine pesnicky nie len Canon... chapem ze canon sa len tak nenaucim :?
Ak vies ako sa volaju rozne techniky hry napr. bending, sweeping, tapping etc .. najdi si nejake online lessons na YouTube ... hodiny tam davaju satriani, Morse a iní ... ja som sa z YouTube "naucil" bending...

A ovsem forum:

Kód: Vybrať všetko

gitarista.sk
tam ti poradia ak mas daky problem... :)
neppo
Light Professional
Light Professional

dawo napísal:Ak vies ako sa volaju rozne techniky hry napr. bending, sweeping, tapping etc .. najdi si nejake online lessons na YouTube ... hodiny tam davaju satriani, Morse a iní ... ja som sa z YouTube "naucil" bending...

A ovsem forum:

Kód: Vybrať všetko

gitarista.sk
tam ti poradia ak mas daky problem... :)
no jo na youtube som si nasiel sweeping a som z toho jelen :D potrebujem nejake lekcie na rychle prekladanie prstov hlavne... no a kuknem aj toho satrianiho a Morseho
SRneC
Addict
Addict

neppo napísal:no jo na youtube som si nasiel sweeping a som z toho jelen :D potrebujem nejake lekcie na rychle prekladanie prstov hlavne... no a kuknem aj toho satrianiho a Morseho
sweeping to je ze mas akord a nerozkladas ho nasledovne:
down-stroke, up-stroke
ale down down down a up up up... skratka "dole" ides az po koniec akordu a hore az po koniec akordu ... nestriedas... a ozaj ak neves po anglicky aspon priemerne tak UTube ti nepomoze... :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

neppo napísal:no jo na youtube som si nasiel sweeping a som z toho jelen :D potrebujem nejake lekcie na rychle prekladanie prstov hlavne... no a kuknem aj toho satrianiho a Morseho
lekcie na rychle prekladanie prstov prstov nie su.funguje to nasledovne- DRILL :arrow: SKILL.najprv musis robit cvicenia co poslinia prsty.to je zaklad.imo vsetko co potrebujes najdes na stranke http://www.gitarista.sk .checkni bezplatne hodiny gitary.tam mas pekne cvicenia
Napísať odpoveď